Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Nākamā "Dinamo" pretiniece iemet piecas ripas, Hāram pirmie vārti

Nākamā "Dinamo" pretiniece iemet piecas ripas, Hāram pirmie vārti
Astanas "Barys" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs un komandas kapteinis Dmitrijs Upers
Foto: hcbarys.kz

Divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" nākamā pretiniece Astanas "Barys", kas savā laukumā guva piecus vārtus pēc kārtas un ar 5:1 sakāva Maskavas "Spartak". Citā spēlē bijušais rīdzinieku vārtsargs Kriss Holts ielaida sešus vārtus, bet viņa pārstāvētā Jekaterinburgas "Avtomobilist" tikai 48. minūtē ielaida izšķirošos vārtus pret Sanktpēterburgas SKA – 5:6.

"Barys", kas bija zaudējusi pēdējās divas spēles izbraukumā, pamatus uzvarai ielika jau pirmajā trešdaļā, vārtus gūstot ar vien 12 sekunžu intervālu un panākot 2:0. Vēl labāks izrādījās otrais periods – mājinieku kapteinis Dmitrijs Upers 39. minūtē panāca jau graujošo 5:0 astaniešu labā. Jāatzīmē, ka 34 gadus vecais uzbrucējs iepriekš bijis arī Maskavas "Spartak" kapteinis.

Tomēr "Barys" somu vārtsargam Tēmu Lasilam neizdevās nospēlēt "sausā" – 51. minūtē mājinieki kļūdījās, izejot no zonas, un goda ripu viesiem iemeta Andrejs Kuzmins. "Barys" rindās visilgāk (22:58 minūtes) laukumā bija debitants un Ņujorkas "Rangers" aizsargs Raiens Makdona. Lasila atvairīja 24 metienus, bet viņa un "Barys" nākamais pretinieks pirmdien būs Rīgas "Dinamo". Spēle Astanā sāksies pulksten 16:00 pēc Latvijas laika. "Dinamo" viesos uzvarējis tikai vienu spēli – 8. septembrī pēcspēles metienos.

Citā spēlē Rīgā dzimušais Viktors Tihonovs guva divus vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli, 1+2 nopelnīja Iļja Kovaļčuks un Vladimirs Tarasenko, un Sanktpēterburgas SKA viesos ar 6:5 apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist". Spēle aizritēja kā pa amerikāņu kalniņiem.

Jau 8. minūtē "Avtomobilist" atradās vadībā ar 2:0, taču līdz pirmās trešdaļas izskaņai viesi prata atspēlēties un pat iegūt vadību. Otrā perioda 32. sekundē rezultāts pat kļuva 4:2 SKA labā, taču mājinieki atbildēja ar diviem Alekseja Simakova rezultatīviem metieniem, panākot 4:4. SKA atkal ieguva vadību, taču Rastislavs Špirko realizēja vairākumu, un 45. minūtē rezultāts atkal bija neizšķirts – 5:5.

Taču gala vārds tomēr piederēja viesiem no Sanktpēterburgas – Tonijs Martensons no kreisās malas iemeta tālajā stūrī, atnesot SKA ceturto uzvaru piecās oktobrī aizvadītajās spēlēs. "Avtomobilist" vārtos bija Kriss Holts, kurš atvairīja tikai 24 no 30 metieniem.

Debitante Bratislavas "Slovan", pateicoties aizsarga Ļubomira Višņovska, kurš komandai pievienojies Nacionālās hokeja līgas lokauta laikā, 59. minūtē gūtajiem vārtiem izdevies aizvest punktu no Ufas – "Salavat Yulaev" zaudēts ar 2:3 pēcspēles metienos.

Tikmēr pirmos vārtus KHL guvis cits slovāku aizsargs Zdeno Hāra, bet tas nepalīdzēja Prāgas "Lev" viesos iegūt punktus pret Kazaņas "Ak Bars" – 2:4. 14. minūtē Hāra meta no distances, un ripa atrada ceļu mājinieku vārtos. Maču "Lev" zaudēja tikai 18 sekundes pirms beigām, kad izcēlās Konstantīns Korņejevs. Ceturto ripu "Ak Bars" iemeta tukšos vārtos.

Visbeidzot Gagarina kausa čempione Maskavas "Dynamo" pirmajās divās trešdaļās guva trīs bezatbildes vārtus, noslēdzošajās 20 minūtēs ļāva Novokuzņeckas "Metallurg" deficītu samazināt līdz minimumam, taču uzvaru noturēja – 3:2. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Grigorijs Šafiguļins, piespēle arī Aleksandra Ovečkina kontā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


, 2012-10-13 18:09, pirms 12 gadiem
ari pret dinamo iemetis 5 ripas
, 2012-10-13 18:18, pirms 12 gadiem
Nākamajā būs Mirasti.
Slēpts komentārs: FlashLight
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-13 18:29, pirms 12 gadiem
FlashLight rakstīja: Dinamo zaudēs... Ivananu izslēgs,
ja lasiitu citus rakstus, zinaatu, ka ivanaanam irspeles diskvalifikācija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-13 18:38, pirms 12 gadiem
juristss rakstīja: ja lasiitu citus rakstus, zinaatu, ka ivanaanam irspeles diskvalifikācija!
vinjs laikam to speciali izdarija, lai netiktos ar Mirasty
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-13 19:04, pirms 12 gadiem
mister_negative_3 rakstīja: nu eksperts ibio
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-13 19:23, pirms 12 gadiem
RD - Astana 2:5
, 2012-10-13 19:40, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: RD - Astana 2:5
Domā RD iemetīs maksimumu 2 spēles pēc kārtas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-13 20:03, pirms 12 gadiem
karliss rakstīja: Domā RD iemetīs maksimumu 2 spēles pēc kārtas?
Esmu optimists!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-14 09:56, pirms 12 gadiem
Spēle uz vieniem vārtiem.loģiski,ka uz mūsējiem. Šo spēli noskatīšos. Lai jau veicas,bet neticās.
, 2012-10-14 13:49, pirms 12 gadiem
Fani par savu komandu ir kopaa uzvaraas un zaudeejumos. Juus te lielaakaa dalja esiet kkaadi urlinjas.. Ja jums neinteresee un nepatiik Dinamo,tad ejiet skatieties shahu. Un ja nepatiik kaa Raicha speelee-neskatieties.. Nozheelojami. Tikai Rīga, Tikai Dinamo!!!!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.