Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Kuldas "Salavat Yulaev" ielaiž četrus vārtus pēdējā trešdaļā un zaudē

Kuldas "Salavat Yulaev" ielaiž četrus vārtus pēdējā trešdaļā un zaudē
Artūrs Kulda
Foto: www.hcgreen.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas „Salavat Yulaev” viesos ar 2:6 kapitulēja Vladivostokas „Admiral”.

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 19 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu pretinieka metienu. Šosezon Latvijas izlases aizsargs 41 mačā ir guvis divus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 28 soda minūtes.

„Salavat Yulaev” komanda ar 80 punktiem 56 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā. Augstāk par šo pozīciju ufieši vairs nevar pakāpties, bet uz papēžiem jau min Čeļabinskas „Traktor” un Astanas „Barys”, kuru rēķinā ir pa 78 punktiem.

Šodien laukumā izies vēl vairāki Latvijas hokejisti – plkst. 15.00 maču uzsāks Oskara Bārtuļa Astanas „Barys”, stundu vēlāk Georgija Pujaca pārstāvētais Ņižņekamskas „Neftekhimik”, plkst. 18.00 uz ledus dosies Pētera Skudras vadītais Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, bet plkst. 18.30 maču sāks Harija Vītoliņa vadītais Maskavas „Dynamo” ar Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu ierindā.

13. februāra KHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Admiral – Salavat Yulaev6:2
Metallurg (Nk) – Avangard
Sibir – Barys
Avtomobilist – Neftekhimik
Metallurg (Mg) – Traktor
Ak Bars – Lada
Torpedo –Slovan
CSKA – Medveščak
Vityaz – HC Sochi
Lokomotiv – Dynamo (M)

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2015-02-13 15:48, pirms 9 gadiem
Tiem arī, kā pa celmiem iet. spožas uzvaras mijas ar kaunpilniem zaudējumiem
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.