Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Slovan" pievienojas bijušais AHL vārtsargs Lenvē

"Slovan" pievienojas bijušais AHL vārtsargs Lenvē
Davids Lenvē
Foto: Hcslovan.sk

KHL klubs Bratislavas "Slovan" paziņojis par 31 gadu vecā kanādieša Davida Lenvē (Davi Leneveu) piesaisti. Līgums ar viņu noslēgts līdz sezonas beigām, un NHL pieredzi izbaudījušais Lenvē palīdzēs aizstāt savainoto pamatvārtsargu Jūhanu Baklundu.

"Slovan" Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem 12. vietu, par trim punktiem apsteidzot Rīgas "Dinamo", taču "play-off" zona aizslīdējusi jau septiņu punktu attālumā. Sezonas sākumā tās vārtus sargāja zviedrs Jūhans Baklunds, kuršs 22 spēlēs atvairīja 90,7% pretinieku metienu un ielaida 2,22 vārtus, taču traumas dēļ nav spēlējis kopš 22. novembra.

"Slovan" šodien paziņojusi, ka atrasts potenciālais aizstājējs, proti, Davids Lenvē, kurš sezonu uzsāka ECHL komandā "Stingrays", taču aizvadīja vien trīs spēles. Viņam par vietu "Slovan" vārtos būs jākonkurē ar Jaroslavu Janusu, kura sezonas statistika krietni sliktāka nekā Baklundam - ielaisti 2,78 vārti un atvairīti 89,4% metienu.

Lenvē savulaik draftēts NHL otrajā kārtā, taču lielajā līgā tā arī nenostabilizējās. Viņa rēķinā 21 spēle "Coyotes" sastāvā un viena "Blue Jackets" krāsās, bet pagājušajā sezonā viņš neveiksmīgi centās tikt "Rangers" sastāvā, laukumā neizejot. Karjeras lielāko daļu viņš pavadījis Amerikas Hokeja līgā, bijis arī Kanādas U20 izlases vārtsargs, divas sezonas pavadījis arī Austrijā. Kontinentālajā hokeja līgā viņš nonācis pirmoreiz, taču "Slovan" ģenerālmenedžeris izteicis pārliecību, ka ar Lenvē palīdzību izdosies pacīnīties par vietu izslēgšanas cīņās.

Izmantotie resursi:
Leneveu doplní brankársky post | Správy | HC...


, 2014-12-11 13:17, pirms 9 gadiem
Precīzāk būtu Lenevū.
, 2014-12-11 13:24, pirms 9 gadiem
cukurs rakstīja: Precīzāk būtu Lenevū.
https://www.youtube.com/watch?v=sYh...

Šeit komentētājs 0:43 saka "Lenevjū".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.