Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sējējs: "Starp kandidātiem bija arī Rūžička"

Sējējs: "Starp kandidātiem bija arī Rūžička"
Jaunais "Lev" galvenais treneris Vāclavs Sikora, kurš savulaik strādāja arī ar Sanktpēterburgas SKA
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Prāgas "Lev" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklājis, ka starp galvenā trenera amata kandidātiem bijis arī bijušais Čehijas izlases galvenais treneris Vladimīrs Rūžička.

"Viens no kandidātiem, ar kuriem veicām pārrunas, bija arī Vladimīrs Rūžička. Tā nu sanāca, ka abas puses neatrada kopsaucēju. Tā rezultātā radās ideja piesaistīt Vāclavu Sikoru, kuram ir darba pieredze KHL. Domāju, ka šis variants šobrīd abiem klubiem ir optimālais," teica Normunds Sējējs.

Vaicāts, vai Sikoras pieredze Sanktpēterburgas SKA nav no tām pozitīvākajām viņa karjerā, Sējējs atbildēja noliedzoši: "Runājām ar Sanktpēterburgas speciālistiem. Viņi ļoti augstu vērtēja Sikoras veikto trenera darbu SKA."

Vladimīrs Rūžička savulaik bija Čehijas izlases galvenā trenera asistents, taču pēc Ivana Hlinkas nāves tieši viņam tika uzticēti Čehijas valstsvienības groži. Čehija Rūžičkas vadībā 2005.gadā izcīnīja pasaules čempionāta zeltu. Bijušais Edmontonas "Oilers", Bostonas "Bruins" un Otavas "Senators" spēlētājs Čehijas izlasē atgriezās 2009.gadā, nākamgad vēlreiz aizvedot komandu līdz zelta godalgām.

Jau vēstījām, ka par jauno "Lev" galveno treneri kļuvis 60 gadus vecais Sikora. Tikmēr iepriekšējais "Lev" galvenais treneris Jozefs Jandačs devies pretējā virzienā – uz "Sparta". Lev" ar 28 punktiem 23 spēlēs šobrīd turnīra tabulā ieņem 19.vietu, bet nākamo spēli 14.novembrī aizvadīs pret Ņižnijnovgorodas "Torpedo".

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...


, 2012-11-07 17:17, pirms 12 gadiem
Ružička būtu bijis labs ķēriens. Bet viņš jau īsti neatbalsta čehu klubus KHL, ganjau baigo summu prasija.
, 2012-11-07 18:13, pirms 12 gadiem
Šaubos, ka tie "Sanktpēterburgas speciālisti" atceras par kaut kādu Sikoru kurš kkad bija strādājis pie viņiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.