Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Minskas "Dinamo" pievienosies arī Pavelskis, Leds uz Omsku nebrauks

Minskas "Dinamo" pievienosies arī Pavelskis, Leds uz Omsku nebrauks
Džo Pavelskis
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubam Minskas "Dinamo" nākamajā nedēļā pievienosies Nacionālās hokeja līgas kluba Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Džo Pavelskis, raksta CSNCalifornia.com.

Minskas "Dinamo" NHL lokauta laikā jau pievienojušies divi hokejisti – somu vārtsargs Peka Rinne no Nešvilas "Predators" un uzbrucējs Evanders Keins no Vinipegas "Jets". Viņš bija pirmais ziemeļamerikānis, kurš lokauta laikā pārcēlies uz KHL.

Šodien par otro kļuva "Jets" kapteinis Endrū Leds, kurš pievienojās Omskas "Avangard". Taču vēlāk Vinipegas medijiem kļuva zināms, ka Leds mainījis domas – viņš ģimenes apsvērumu dēļ tomēr nespēlēs KHL.

Aizvadītajā sezonā Pavelskis bija laukumā visās 82 spēlēs, nopelnot 61 (31+30) punktu un pozitīvu lietderības koeficientu +18. 2010. gadā 28 gadus vecais uzbrucējs kopā ar ASV izlasi ieguva sudraba medaļu Vankūveras olimpiādē.

Pavelskis kļuva par 11. spēlētāju "Sharks" vēsturē, kurš guvis vārtus NHL debijā. Tas notika 2006. gadā. Šobrīd Pavelskis ir astotais "Sharks" spēlētājs, kurš lokauta laikā spēlēs Eiropā.

Minskas "Dinamo" ar 13 spēlēs nopelnītajiem 14 punktiem ieņem tikai 10. vietu Rietumu konferencē, par vienu punktu apsteidzot Rīgas "Dinamo". Spēlējot gan Rinnem, gan Keinam, "Dinamo" zaudējusi abās spēlēs savā laukumā, gūstot tikai vienus vārtus, bet ielaižot piecus.

Izmantotie resursi:
Comcast SportsNet - Authentic Bay Area Sports |...
Winnipeg Sun


, 2012-10-04 23:28, pirms 12 gadiem
Batjam vairaak naudas kaa spaļi....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-04 23:36, pirms 12 gadiem
prese rakstits la ledam sieva dzemde. kad sievas dzemde tad ir traki, mikelis ari netika uz pc kad vinam sieva dzemdeja
, 2012-10-04 23:43, pirms 12 gadiem
Zvaigznju daudz a rezultata nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-04 23:59, pirms 12 gadiem
tam klubam tiešām patīk vienmēr aplauzties sezonas beigās???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-05 00:54, pirms 12 gadiem
Melissa rakstīja: Minska 10.vietā un 14 punkti. Mjaa...
Omskai gan neiet, pie tam tie arī lkm kādā 9.vietā.
Bet Savickis grib Gagarinu..
no sākuma vēl visām komandām jātiek play-off un nevar zināt,kad tas NHL lokauts beigsies,kas tad būs labāks,visas sezonas laikā stabili iespēlēts sastāvs vai tas,kuram noņems labākos metējus, piespēlētājus utt?
, 2012-10-05 08:28, pirms 12 gadiem
Nedomāju,ka sezona vispār sāksies aiz okeāna. Daudzi klubi nespēj pavilkt finansiāli labus spēlētājus. Visas KHL komandas pastiprinās un diezgan nopietni.Ja RD vairāk nav naudas, lai iepirktu vēl kādu labu spēlētāju(piem. aizsargu,kurš māk uzšķelt no zilās), tad šī būs viena no sliktākām sezonām. KHL šosezon ir ļoti spēcīga līga
, 2012-10-05 08:37, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: no sākuma vēl visām komandām jātiek play-off un nevar zināt,kad tas NHL lokauts beigsies,kas tad būs labāks,visas sezonas laikā stabili iespēlēts sastāvs vai tas,kuram noņems labākos metējus, piespēlētājus utt?
Nu tās komandas kuras pērk NHL spēlētājus vismaz tiks play-off.
, 2012-10-05 08:46, pirms 12 gadiem
Savickim ar slapju lupatu pa to pieri. Gagarina chortav kausa ieguvējs. Ņirgājas par faniem,un visu hokeju. Mudaks. Resnam spalvitim tāpat. Resnam jau asinīs ir Gremdēšana. Visās jomās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-05 13:24, pirms 12 gadiem
Man nepatīk ka Mums drīzumā spēle ar Minsku. :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-05 13:49, pirms 12 gadiem
Minska pretī gagarinam
, 2012-10-05 19:27, pirms 12 gadiem
Stamkos91 rakstīja: Minska pretī gagarinam
pilnīgi piekrītu
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.