Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2266, Did:0, useCase: 3

Autors: HK Zemgale

Video: Vārtu gūšanas momenti: Liepāja pret Zemgale/LLU 31.03.2015.

2015. gada 31. martā, Liepājā norisinājās otrā Latvijas Virslīgas hokeja čempionāt izslēgšanas spēļu sērijas spēle par trešo vietu starp HK “Liepāja” un HK “Zemgale/LLU”. Spēles rezultātu atklāja jelgavnieki, bet liepājnieki spēja atspēlēties un izvirzīties vadībā ar divu vārtu pārsvaru. “Zemgale/LLU” spēlētāji nepadevās un otrā trešdaļā izlīdzināja spēles rezultātu – 3:3. Trešā trešdaļā HK “Liepāja” ātri pārņēma vadību un trešdaļas gaitā guva četrus vārtus. Jelgavnieki nepadevās līdz pēdējai minūtei, bet veiksme šoreiz nebija viņu pusē un zaudēja otrā sērijas spēlē ar rezultātu 3:7.
Autors: HK Zemgale

Izglāb Laumu!

2015. gada 23. decembrī, plkst. 19:30 Jelgavas ledus hallē HK „Zemgale/LLU” aizvadīs labdarības spēli ar HK „Astana” no Kazahstānas.

HK "Zemgale" pirmssezonas sapulce

Hokeja klubs "Zemgale/LLU" aicina potenciālos spēlētājus 3.augustā plkst.18:00 viesnīcā "Zemgale" (Skautu iela 2, Jelgava) uz pirmssezonas sapulci.
Reinis Demiters - februāra MVP.
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Reinis Demiters – februāra vērtīgākais spēlētājs virslīgā

Par aizvadītā mēneša spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK „Zemgale/LLU” aizsargs – Reinis Demiters. Viņš februārī sešās spēlēs sakrājis 16 rezultativitātes punktus (7+9). Demitera pārstāvētā HK „Zemgale/LLU” komanda februārī izcīnīja piecas uzvaras, kas deva otro vietu regulārajā turnīrā. Tādējādi jelgavnieki izslēgšanas spēles uzsāks no 1/2fināla.