Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Dinamo" izbraukumā uz Maskavu un Helsinkiem dodas bez Kristo

"Dinamo" izbraukumā uz Maskavu un Helsinkiem dodas bez Kristo
Denijs Kristo
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas vājākais klubs Rīgas "Dinamo" šodien devies divu spēļu izbraukumā uz Maskavu un Helsinkiem. Lidmašīnā kāpuši trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 16 uzbrucēji.

Vakar rīdzinieki savā laukumā ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Hantimansijskas "Yugra", kas ir Austrumu konferences vājākā komanda. Tādējādi sāncenši pārsvaru kopvērtējumā palielināja līdz pieciem punktiem. Pretinieki izlīdzinājumu panāca noslēdzošās trešdaļas ievadā, kad realizēja vairākumu, bet panākumu nodrošināja, pateicoties pretuzbrukumam.

Nākamās spēles Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukumā. Rīt pretī stāsies Maskavas "Spartak", kas ieņem astoto vietu rietumos un ar visiem spēkiem cīnās par vietu Gagarina kausa izcīņā. Savukārt piektdien jāspēkojas ar Helsinku "Jokerit", kas garantējusi vietu izslēgšanas mačos un, visticamāk, ieņems trešo vietu.

Izbraukumā devušies trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 16 uzbrucēji. No hokejistiem, kuri vakar devās laukumā, sastāvā nebūs tikai amerikāņu uzbrucēja Denija Kristo, kurš noslēdzošajā trešdaļā tikpat kā nespēlēja, taču pagarinājumā bija laukumā, kad komanda ielaida vārtus. Savainojuma dēļ Rīgas "Dinamo" joprojām nevar palīdzēt aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Pēc izbraukuma rīdzinieki atgriezīsies mājās, lai svētdien vēlreiz sacenstos ar Helsinku "Jokerit". Sekos olimpisko spēļu pārtraukums, un pēc tam Rīgas "Dinamo" aizvadīs sezonas divas noslēdzošās spēles.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Vārtsargi: Jānis Kalniņš, Mants Armalis un Antons Naumovs.
Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs un Kristaps Zīle.
Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Māris Bičevskis, Rihards Bukarts, Lauris Dārziņš, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2018-01-23 12:23, pirms 6 gadiem
Nav ko Deniju vairs te mocīt, lai brauc mājās. Ģinama lai iedod kādam jaunajam pāris atlikušos mačus nospēlēt.
, 2018-01-23 13:00, pirms 6 gadiem
backstab rakstīja: Nav ko Deniju vairs te mocīt, lai brauc mājās. Ģinama lai iedod kādam jaunajam pāris atlikušos mačus nospēlēt.
tieši tā ,lai Denijs brauc uz mājām un atpūšas,a K.Rēdlihs droši var palīdzēt pēc traumas izārstēšanas Mogo vai Kurbadam..
, 2018-01-23 13:23, pirms 6 gadiem
Piemēram Giliss visu sezonu atpūšas, atbraucis uz Eiropu nespēlēt hokeju Cik dzirdēts Gilisam piedāvāts darbs vai jau pat ir sācis darboties Dinamo birojā.
, 2018-01-23 13:25, pirms 6 gadiem
Rakstā vēl nav minēts, tas ka pēdējā izbraukumā līdzi tiek ņemts arī uzticamais abonementa priekšrocību baudītājs perņaks!
, 2018-01-23 13:56, pirms 6 gadiem
Koltona faktors. Hm..
, 2018-01-23 14:05, pirms 6 gadiem
Absolūti npš , kuru tur ņem vai neņem līdzi.
Kā teiktu čekists - "Kāda razņica - cerkovj vai bazņica" -
2 fukalējumi vairāk vai mazāk.
, 2018-01-23 14:28, pirms 6 gadiem
Sastāvā ir daudz atvaļinājušies tūristu un bērnu. Bet tā kā aizsardzībā mums ir leitis, Žora, Jerofejevs un vārtos mūris, sirds mierīga un prāts cerību pilns. Un nodreb Ruslandes un Finlandes galvaspilsētas, kad ienāk dinamietis cēls un spējīgs..
, 2018-01-23 15:47, pirms 6 gadiem
Sarindoju šos 16 uzbrucējus subjektīvi pa vietām ņemot vērā visu šo sezonu kopumā. Kurā vietā likt svītru un atdalīt vajadzīgos nākošās sezonā no liekajiem katrs domā pats. Katarm pašam ir iespējas izveidot savu sarakstu , jo otra veidoto sarakstu kritizēt ir ļoti viegli.
Vienu izmaiņu topā izdarīju. Neiekļāvu jauno Bērziņu ,jo pārāk maz redzēts, bet ieliku Kristo.
Indrašis
Makmilans
Dārziņš
Miķelis
Kristo
Jevpalovs
Razgals
Skvorcovs
Bičevskis
Bukarts
Meija
Lipsbergs
Ģēģeris
Batņa
Pavlovs
Kulda

Es svītru vilktu aiz Bičevska un tad skatītos ko var dabūt komandā. Paaturot prātā ka par lēto var komandu papildināt ar Bukartu, Lipsbergu, Meija.
Ilgu laiku ļoti kritizēju Meiju. Pēdējā laikā kļuvis labāks (nevis labs). Bieži līdzjutēji balstās uz pēdējām spēlēm un tad varbūt Kristo vēlas likt zemāk vai Miķeli virs Dārziņa u.c. piemēri.
, 2018-01-23 16:37, pirms 6 gadiem
"Dinamo" izbraukumā uz Maskavu un Helsinkiem dodas bez Kristo.
Kam vispār tik tālu jābrauc. Visi zāģi tepat uz vietas.... Vai svaigākā gaisā, vai Savicka samaitātā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-23 19:32, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Tici man, Oskars Batņa ir LV Hokeja nākotne! Pirmkārt, jauns, otrkārt, centrs, treškārt, lieli gabarīti Vēl gadi divi-trīs un šis kadrs liks par sevi skaļi runāt!
Varbūt būs. Pagaidām šādā līmenī neko īpašu neredzu. Vairāk pēc 4 maiņas kapļa izskatās. Un uz doto brīdi ir labāki šajā ampluā par viņu.
, 2018-01-23 19:46, pirms 6 gadiem
Neviens pat nepamanītu, ja rižanka izbraukumā arī paliktu. Rīgā ir jāspēlē hokejistiem, bet ādiņu ļurinātāji var aizdoties uz Mauzoleju atdot godu savam priekšstāvim. Priekā!
, 2018-01-23 20:06, pirms 6 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Neviens pat nepamanītu, ja rižanka izbraukumā arī paliktu. Rīgā ir jāspēlē hokejistiem, bet ādiņu ļurinātāji var aizdoties uz Mauzoleju atdot godu savam priekšstāvim. Priekā!
Tev tie komentāri ir drīzāk kā šinderu ješkam,p ašam tik vien saprotami, nevis pa tēmu...
, 2018-01-23 20:15, pirms 6 gadiem
Sarauj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-23 20:34, pirms 6 gadiem
Latvijā!
, 2018-01-23 20:34, pirms 6 gadiem
specha rakstīja: Sarauj!
Es ar par Dinamo!
, 2018-01-23 20:42, pirms 6 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Es ar par Dinamo!
spēle pāri ideoloģijai/ Dinamo is life
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.