Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Rautakallio: "Bukarts pārcentās, jo ļoti vēlas uzvarēt"

Rautakallio: "Bukarts pārcentās, jo ļoti vēlas uzvarēt"
Peka Rautakallio
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio nebija sajūsmā par uzbrucēja Roberta Bukarta uzvedību vakardienas mača pret "Torpedo" (1:4) otrajā periodā, taču skaidroja to ar hokejista lielo vēlmi uzvarēt.

"Tā vienkārši gadījās. Mūsu hokejistu agresīvā spēle nebija apzināta. Iespējams, tiesneši izlaida spēles vadības grožus no savām rokām. Labi, ka trešajā periodā šajā ziņā nospēlējām krietni labāk," rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio otrās trešdaļas beigu daļā notikušajos incidentos neko ārkārtēju nesaskata.

Somu hokeja speciālists uzskata, ka hokejā tādām lietām tomēr nevajadzētu notikt: "Hokejā tam nav vietas! Jā, ja ir sakrājies, var izkauties un pēc tam spēlēt tālāk, taču grūstīties pēc svilpes man nav pieņemams."

Rautakallio piekrita apgalvojumam, ka Bukarts vakar pārkarsis: "Viņš vairākās spēles epizodēs pārcentās. Tas notika tāpēc, ka Bukartam ir milzīga vēlēšanās uzvarēt."

Vaicāts, vai jaunajam uzbrucējam varētu draudēt kādas sankcijas par nekorekto uzvedību, Rautakallio norādīja uz īso sastāvu: "Ja mums pietiktu hokejistu, varētu apsvērt tādu domu. Mums ir daži savainotie, tāpēc jāspēlē ar to, kas ir. Kur nu vēl domāt par sodiem."

Pēc trenera domām, nākamā spēle, kas notiks rīt, būs līdzīga tai, kas tika nospēlēta vakar: "Nekas īpaši nemainīsies. Ar katru maču fiziskajā ziņā kļūst arvien grūtāk. Nav daudz brīvdienu. Sestdien pagarinājumā uz ledus atstāj ļoti daudz enerģijas. Hokeja taktikas un izpildījuma ziņā nekādas izmaiņas neredzu."

"Krisa Holta nespēlēšanas jautājumu komandā vispār neapspriežam. Spēlētāji uzticas pārējiem vārtsargiem. Māris Jučers ir mentāli ļoti spēcīgs hokejists un nesabruka, kad rezultāts bija 0:4. Nedrīkst aizmirst, ka viņš arī vairākās epizodēs glāba komandu," pirmā vārtsarga nespēlēšana Rautakallio nešķiet kritiska psiholoģiskā ziņā.


, 2012-03-05 16:30, pirms 12 gadiem
Prieks par Bukartu ruka ka ists vecis Jauns un ar liesmu sirdi
, 2012-03-05 16:34, pirms 12 gadiem
ar šādu attieksmi jau ar nevar spēlēt ';
, 2012-03-05 16:38, pirms 12 gadiem
Savichevs rakstīja: ar šādu attieksmi jau ar nevar spēlēt
A Sotnieks tevis dotajā bildē domā: "Pff, labāk nejaukšos, ja uzlikšu savu Sotnieka īpašo, tad vēl nepiecelsies!"
, 2012-03-05 16:59, pirms 12 gadiem
Kā vienā SA numurā Matulis rakstija, ka Bukarts no spēka spēles mūk kā žīds tad tagad kā būtu lasijis mēģina pierādīt pretējo kas viņam tiešām nesanāk jo nu nav viņš nekāds spēka spēlētājs tad jau vairāk velk uz taktisko hoķi. Bet nu čalis tiešām izskatās, ka mēģina ko pierādīt un nekas sekmīgs no tā nesanāk,diemžēl !!!!
, 2012-03-05 17:06, pirms 12 gadiem
Chiekursss rakstīja: A Sotnieks tevis dotajā bildē domā: "Pff, labāk nejaukšos, ja uzlikšu savu Sotnieka īpašo, tad vēl nepiecelsies!"
Asprātis...
Ja par spēli,tad vajadzēja Jēkabam un Bukartam izkauties,tur savādāk nevarēja!
, 2012-03-05 17:23, pirms 12 gadiem
jureks rakstīja: Asprātis...
Ja par spēli,tad vajadzēja Jēkabam un Bukartam izkauties,tur savādāk nevarēja!
ko ta Ješka ar Bukartu nesadalīja?
, 2012-03-05 18:05, pirms 12 gadiem
Savichevs rakstīja: ar šādu attieksmi jau ar nevar spēlēt
Tu domā Sotnieka attieksmi? Pārāk kaujiniecisks neizskatās gan.
, 2012-03-05 18:09, pirms 12 gadiem
Sotniekam vienkārši po
, 2012-03-05 18:12, pirms 12 gadiem
jureks rakstīja: Asprātis...
Ja par spēli,tad vajadzēja Jēkabam un Bukartam izkauties,tur savādāk nevarēja!
Jā, es arī visu laiku gaidīju, kad šie izkausies... savā starpā.
Tas tik būtu. ElZutis un visi viņa draugi aiz ekstāzes norautu sev salmu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-05 18:54, pirms 12 gadiem
Chiekursss rakstīja: A Sotnieks tevis dotajā bildē domā: "Pff, labāk nejaukšos, ja uzlikšu savu Sotnieka īpašo, tad vēl nepiecelsies!"
Aiziet "Sotnieka īpašo" studijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 09:06, pirms 12 gadiem
Piedodiet, bet - ja Hosa var uzspēlēt uzbrukumā rezultatīvi tikai kopā ar Ģirtu Ankipānu, tad, kurš no viņiem abiem ir pelnījis vairāk cieņas, uzmanības un jaunu līgumu? (A.Puče)
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.