Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Sandis Ozoliņš noraida baumas par pievienošanos Rīgas "Dinamo"

Sandis Ozoliņš noraida baumas par pievienošanos Rīgas "Dinamo"
Sandis Ozoliņš
Foto: Gatis Gierts, F64

Latvijas hokeja leģenda, šodienas jubilārs Sandis Ozoliņš (44) sarunā ar "Neatkarīgo Rīta Avīzi" atzīst, ka šobrīd nav gatavs runāt par nākotnes plāniem un noliedz baumas par iespējamo pievienošanos Rīgas "Dinamo" treneru korpusam.

"Tās visas ir tikai baumas, cik nu katrreiz tās ir pamatotas vai nav pamatotas. Pie mums baumu vairāk nekā patiesības. Jo mazāk kaut kur rādies, jo vairāk par tevi runā," norāda Sandis Ozoliņš, kurš noraida baumas par iespējamo iekļaušanos Rīgas "Dinamo" treneru kolektīvā.

Pēc atteikšanās no plānotās politiķa karjeras Sandis Ozoliņš pēdējā laikā reti parādās publiskajā telpā. "Kad es spēlēju hokeju, tad man tas bija kā pienākums, jo tas tomēr ir sabiedrisks darbs - es varēju par to stāstīt, taču arī tad par savu privāto dzīvi nerunāju. Turklāt nav arī, ko teikt un par ko stāstīt. Neko sabiedrībai tik vērtīgu un nozīmīgu nedaru, lai tagad par to runātu un stāstītu. Vienkārši mierīgi dzīvoju. Nekur nerādos, nekur nezīmējos, dzīvoju mietpilsonisku dzīvi," atzīst bijušais hokejists, kurš patlaban nav gatavs runāt par nākotnes plāniem.

"Ja un kad būs kādi jaunumi, tad es par tiem runāšu, vienmēr esmu atvērts, runāju un cenšos nevienam interviju neatteikt. Kaut ko tukši vāvuļot un kļūt par cilvēku, kuram, kā izskatās, nepieciešama sazin kāda uzmanība, man pilnīgi nav vēlmes," saka Ozoliņš. Uz jautājumu, vai patlaban ir Rīgā un Latvijā, bijušais hokejists atbild noslēpumaini: "Dažreiz esmu, dažreiz neesmu. Nezinu, kur mani tā dzīve dažreiz aizved. Vai forši tā dzīvot? Ir tam savs šarms!"

Kā zināms, 2014. gada maijā Sandis Ozoliņš paziņoja par hokejista karjeras beigām. Spēlētāja karjeras pēdējā sezonā viņš bija Rīgas "Dinamo" kapteinis.

Izmantotie resursi:
Neatkarīgā Rīta Avīze


, 2016-08-03 11:20, pirms 8 gadiem
Paldies, Sandi, ka beidzi savu karjeru Rīgā un ļāvi savu meistarību vērot klātienē!
, 2016-08-03 11:31, pirms 8 gadiem
Tās baumas jau arī izplatija viens no Jūsu - sc.com burta kalpiem twitterī Neatceros gan kā viņu sauca
, 2016-08-03 11:33, pirms 8 gadiem
žēl ka nebūs uz soliņa viņa sauciens- TRTD ,varētu dažreiz sapurināt pārējos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-03 12:47, pirms 8 gadiem
Nu pēdējās pāris nedēļas viņš ir Latvijā, pie tam ļoti smukas meičas pavadībā, meiča tā uz 25 gadiem izskatās. Regulāri redzu viņus vienā kafuskā klusajā centrā
, 2016-08-03 12:59, pirms 8 gadiem
Zinot vińa sakarus un autoritáti,vińś bútu ļoti labs menedżeris.Bet tá ká Ģinamai piķa nav,Ozo bús tur kur ir tagad! Visu cieńu Ozo ká hokejistam!
, 2016-08-03 13:06, pirms 8 gadiem
Sējēs kā GM ļoti labi patika. Viņa ģenerālmenedžera darbs tiek novērtēts KHL kopumā. Tāpēc vēl o vairāk nepatīk šī darba vietu maiņa. Kā treneris drīzāk nebūs tik labs, drīzāk jau otrādi. Tik veiksmīgi kā Sējējs darbojās reti kurš spēs. Tāpēc bija tāda klusa cerība-varbūt Ozoliņš būs DR GM.
, 2016-08-03 13:11, pirms 8 gadiem
Cik saprotu, tad Dinamo viņu grib kā GM.
Pat nebūtu slikti.
Līdzīgi kā Fjodorovs CSKA.
, 2016-08-03 13:11, pirms 8 gadiem
dzonis98 rakstīja: Tās baumas jau arī izplatija viens no Jūsu - sc.com burta kalpiem twitterī Neatceros gan kā viņu sauca
Tas bija Celmiņš
, 2016-08-03 13:32, pirms 8 gadiem
Ozo vispār ir viens no retajiem normālajiem cilvēkiem, žēl ka nebūš dinamo, a rviņa sakariem un pieredzi būtu ļoti labs GM.
, 2016-08-03 14:13, pirms 8 gadiem
Ozo visas intervijās ir uzsvēris ka viņam hokejs bija darbs ,bet kā skatītājam ,vai trenerim viņam tas neinteresē un viņš pat nesekojot ,kurš kur uzvar.Man pat viens dinamo fans teica ,ka viņš it kā ne reizi neesot bijis arēnā uz hokeju uz sev piešķirtās sēdvietas .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-03 14:16, pirms 8 gadiem
Ozoliņš ļoti labi zina gan NHL , gan KHL ''virtuvi'' ...pats labākais variants priekšs Dinamo !!!!
, 2016-08-03 14:20, pirms 8 gadiem
Klavlapa rakstīja: Neseko kurs kur uzvar?
Davaj iemet linku vai bildi kur vins ta esot teicis.
Re kur pie raksta taču ir bilde, kur viņš to saka. Jāmācās bildē no lūpām lasīt.
, 2016-08-03 14:26, pirms 8 gadiem
juings rakstīja: Ozoliņš ļoti labi zina gan NHL , gan KHL ''virtuvi'' ...pats labākais variants priekšs Dinamo !!!!
Tāpēc, ka zina kolhoza virtuvi, viņš tur pat tuvumā nerādīsies.
, 2016-08-03 14:41, pirms 8 gadiem
Ozo būtu labs treneris.
, 2016-08-03 14:45, pirms 8 gadiem
Rīgas Dinamo fans rakstīja: Ozo būtu labs treneris.
To neviens nevar zināt, kamēr viņš nav pamēģinājis to darbu darīt.

Ne vienmēr labi hokejisti ir labi treneri. Mūsu pašu Balderis tam ir piemērs, pamēģināja un saprata, ka ilgi tā nespēs.

Ne visiem ir talants un spējas kādu mācīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-03 17:58, pirms 8 gadiem
Nu nezinu gan, vienu dienu redzēju viņu uz Dzirnavu ielas pie stūres automašīnai, kurai uz sāniem Dinamo logo, varbūt tikai sakritība...
, 2016-08-03 17:59, pirms 8 gadiem
Pirms 2 gadiem. Ozoliņš: "Hokejs mani nesaista."
Ozoliņš pārtrauc darbu Repšes dibinātajā...
, 2016-08-03 18:26, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Sējēs kā GM ļoti labi patika. Viņa ģenerālmenedžera darbs tiek novērtēts KHL kopumā. Tāpēc vēl o vairāk nepatīk šī darba vietu maiņa. Kā treneris drīzāk nebūs tik labs, drīzāk jau otrādi. Tik veiksmīgi kā Sējējs darbojās reti kurš spēs. Tāpēc bija tāda klusa cerība-varbūt Ozoliņš būs DR GM.
Ozoliņa vārds varētu palīdzēt piesaistīt labākus spēlētājus. Atkal jau nevaru nepiekrist Tev.
, 2016-08-03 18:52, pirms 8 gadiem
Svaigas vesmas nepieciesamas. Ozolins ka GM labs variants butu. GM tapat ka treneri jamaina. 5 gadi viena vieta maksimums.
, 2016-08-03 19:00, pirms 8 gadiem
Es jau ar, kad parādījās raksts, vispirms padomāju, ka runa iet par Sandi, un ļoti sapriecājos! Bet nu labi, ka izlasīju, tas bija Ronalds Ozoliņš.
Runājot par Sandi, uzskatu, ka viņam pat nav jābūt trenerim, nezinu ir vai nav atbilstoša izglītība, bet ja viņš piedalītos treniņu procesē, un atrastos uz soliņa spēļu laikā, viņš varētu dod ļoti daudz jebkurai komandai, it sevišķi jau Dinamo!
Bet zinot Sandi, nē, personīgi neesam pazīstami, diemžēl, diezin vai tā notiks, bet es tomēr ceru, ka Sandis pats vienu dienu gribēs un varēs palīdzēt ar padomiem un cīņas, uzvaras motivāciju, kura tik ļoti trūkst, tieši latviešu puikām!
Arī slotas kāts reizi mūžā šauj, tāpēc saku, ka ko var zināt, vai ne!
, 2016-08-03 20:42, pirms 8 gadiem
bija baumas?
, 2016-08-03 21:20, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Sējēs kā GM ļoti labi patika. Viņa ģenerālmenedžera darbs tiek novērtēts KHL kopumā. Tāpēc vēl o vairāk nepatīk šī darba vietu maiņa. Kā treneris drīzāk nebūs tik labs, drīzāk jau otrādi. Tik veiksmīgi kā Sējējs darbojās reti kurš spēs. Tāpēc bija tāda klusa cerība-varbūt Ozoliņš būs DR GM.
Ko tad Sējējs tik izcilu izdarīja?Kur ir rakstīts konkrēti,ka viņš labi kotējās KHL?Ķā tad viņam Prāgas Lev veicās-kur naudas bija vairāk kā Dinamo?Pirmo sezonu-kad bija labākie Dinamo leģionāri, viņš tos nemaz neatsauca uz Rīgu,jo pievienojās komandas vadībai vēlāk.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.