Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Hokeja ČL: "Škoda" dāņu vārtos "iebrauc" deviņas reizes, zviedriem divas uzvaras

Hokeja ČL: "Škoda" dāņu vārtos "iebrauc" deviņas reizes, zviedriem divas uzvaras
Moments no spēles starp Plzeņas "Škoda" un Rungstedas "Seier Capital". Foto: Milan Podpera/hcskoda.cz

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rīkotās Čempionu līgas otrajā spēļu kārtā apjomīgu panākumu svinējusi Čehijas komanda Plzeņas "Škoda", kas ar 9:3 sagrāva Rungstedas "Seier Capital" no Dānijas.

B grupas ietvaros "Škoda" šī bija otrā uzvara, čehiem katrā no periodiem gūstot pa trim vārtiem. Ar "hat-trick" un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju labā izcēlās Milans Gulāšs, kamēr divi vārti un viena rezultatīva piespēle Tomāša Mertla rēķinā.

Savukārt pirmo panākumu B apakšgrupā svinēja somu Hemēnlinnas "HPK", kas izbraukumā spēja trīs reizes atspēlēties un ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveikt Šveices "Zug". Gan pamatlaikā, gan bullīšos rezultatīvi metieni padevās Filipam Krivošīkam un Markusam Nenonenam. "Zug" komandu neglāba arī Gregorija Hofmana divi skaitliskajā vairākumā gūtie vārti.

C apakšgrupā negaidīti labu sniegumu turpina demonstrēt pagājušās sezonas IIHF Kontinentālā kausa vicečempione Belfāstas "Giants", kas šovakar izlaida 2:1 vadību un tikai pagarinājumā ar 2:3 atzina Augsburgas "Panther" pārākumu. Uzvaras vārtus guva vairākus gadus Nacionālajā hokeja līgā (NHL) stabili spēlējušais Mets Freizers.

Briti iepriekšējā spēļu kārtā ar 5:4 negaidīti bija pārspējuši Liberecas "Bílí Tygři", kas šovakar ar rezultātu 1:4 kapitulēja zviedru kluba "Luleå" priekšā.

Platus soļus pretim iekļūšanai izslēgšanas mačos spērušas Minhenes "Red Bull" un Kārlstades "Färjestad BK" vienības. Vācijas klubs izmantoja milzīgo pārsvaru metienos (47:21), sakaujot (3:0) Slovākijas čempioni Banskas Bistricas "HC '05", kamēr zviedri ar 2:1 salauza Šveices "Ambri-Piotta".

Visbeidzot A grupas ietvaros negaidīti pārliecinoši Čempionu līgas turnīru turpina Klāgenfurtes "KAC", kas neatstāja daudz variantu Norvēģijas meistarkomandai "Frisk Asker" - 3:0. Jau otro zaudējumu piedzīvoja viena no turnīra galvenajām favorītēm Tamperes "Tappara" - somi ielaida vārtus 68 sekundes līdz pamatlaika beigām un ar 0:1 zaudēja Šveices "Biel". Izšķirošā ripa Damjēna Riata rēķinā.


, 2019-09-01 09:14, pirms 5 gadiem
Kur tad Ģinamo, vai kremļa pīrāgi gardāki ?
Slēpts komentārs: pernambucano
Rūdolfs Balcers. Foto: IMAGO/Vitalii Kliuiev/Scanpix
59

Balcers savainojuma dēļ nespēlēs pasaules čempionātā

Pasaules čempionātā hokejā, kas nākamās nedēļas nogalē startēs Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlasei savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Liepājnieks traumā iedzīvojās Šveices čempionāta finālsērijā.
Mirklis pēc Itālijas vārtu guvuma pagarinājumā spēlē pret Japānu. Foto: Vanna Antonello/IIHF

Mājiniece Itālija paglābjas pret Japānu, slovēņi un ungāri atspēlējas un grauj

Sacīkstēs par divām ceļazīmēm uz pasaules hokeja meistarsacīkšu elites divīziju priekšgalā izvirzījušās Ungārijas un Itālijas valstsvienības, bet uz papēžiem min Dienvidkoreja un Slovēnija.
Cīrihes "Lions" hokejisti septītajā finālspēlē. Foto: Andreas Haas/dieBildmanufaktur/Imago Images/Scanpix
5

Balceram kauss, Ķēniņam sudrabs: Cīrihe nosargā cietoksni un iegūst desmito titulu

Šveices Nacionālās līgas septītajā finālsērijā Cīrihes "Lions", cīnoties bez savainotā Rūdolfa Balcera, spēja pieveikt (2:0) Lozannas vienību un izcīnīt desmito valsts meistarsacīkšu titulu kluba vēsturē.