Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Latgales" mājas spēles pārtraukumos uzstāsies metāla grupa

"Latgales" mājas spēles pārtraukumos uzstāsies metāla grupa
"Latgales" pirmās maiņas aizsargs Jānis Lazdāns
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Hokeja klubs "Latgale" visiem saviem atbalstītājiem šovakar grasās sarīkot pamatīgu šovu, jo periodu starplaikos uz ledus dosies viena no labākajām Daugavpils metāla grupām "Slivers Cross". Cīņas sākums plkst. 19:00.

"Latgale" cietusi zaudējumus pēdējās trīs Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlēs pēc kārtas, bet šovakar daugavpilieši centīsies lauzt neveiksmju sēriju. Pretiniekos būs "Rīga/Prizma", kas turnīra tabulā atrodas vien vienu vietu zem "Latgales" - astotā vieta ar divu punktu atpalicību.

Lai spārnotu savu komandu vēl lielākiem panākumiem, uz ledus pirms spēles un periodu starplaikos dosies viena no labākajām Latvijas otrās lielākās pilsētas smagās mūzikas grupām "Slivers Cross", kas dažādos koncertos muzicē jau ne pirmo gadu. Vasarā tika izdots arī pirmais videoklips. Grupas dalībnieki vairākkārt uzvarējuši arī dažādos konkursos.

Spēles sākums plkst. 19:00. Ieejas biļešu cenas paliek nemainīgas, sākot no 60 santīmiem līdz 1,2 latiem.

Slivers Cross videoklips dziesmai "Regrets"


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-30 12:09, pirms 12 gadiem
Šķiet pagājušo sezon, kad komandas pēc pārtraukuma atgriezās uz ledus bija reizes, kad skanēja Džast Bībers. Izmaiņa par 180 grādiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
72

Vītoliņš izvēlas četrus liekos un paziņo sastāvu pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 25 spēlētājus, kuri dosies uz pasaules čempionātu Čehijā, taču visi vēl netiks pieteikti pirmajai spēlei pret Poliju, atstājot trīs brīvas vietas iespējamam papildinājumam no Nacionālās hokeja līgas.
Džastins Brazo gūst vārtus. Foto: USA Sports Today/Scanpix
12

Balinskis nespēlē, "Panthers" Stenlija kausa otrās kārtas ievadā tiek sagrauta

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pirmo Stenlija kausa otrās kārtas spēli aizvadījusi Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers". Tā savā laukumā uzņēma Bostonas "Bruins", piekāpjoties tai ar 1:5. Balinskis savu debiju Stenlija kausa izcīņā vēl nav piedzīvojis.
Nīno Nīderreiters. Foto: IIHF

Šveicei kā pēdējais pievienojas Nīderreiters, uz PČ pošas arī veterāns Ambīls

Šveices hokeja izlase ir tikusi skaidrībā ar tās sastāvu 2024. gada pasaules čempionātam. Tajā komandu pārstāvēs pieci NHL hokejisti, no kuriem trīs uzbrucēji. Pēdējais no tiem pievienojās Nīno Nīderreiters. Uz savu 19. pasaules čempionātu dosies 40 gadus vecais Andress Ambīls.