Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: "Juniors" atspēlējas un iekļūst finālā

Par Latvijas hokeja čempionāta otro finālisti kļuva "Juniors" komanda, kas spēja atspēlēt divu vārtu deficītu mačā pret "Ozolnieki/Monarch", un, uzvarot ar 4:2 triumfēt arī sērijā.

Cīņa pie Artūra Šilova vārtiem. Foto: Jason Franson/AP/Scanpix
24

Šilovs iztur pamatīgu apšaudi, Vankūvera atgūst mājas spēļu priekšrocību

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā vadību (2-1) atguvusi Vankūveras "Canucks", izbraukumā ar 4:3 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs tika galā ar 42 no 45 edmontoniešu metieniem un tika atzīts par spēles otro zvaigzni, aizvadot vienu no spožākajām spēlēm līdzšinējā karjerā.
Kaspars Daugaviņš pēc uzvaras vārtu guvuma. Foto: Matt Zambonin/IIHF
116

Sekundi līdz papildlaika beigām Daugaviņš atkal izrauj Latvijai uzvaru

Otro uzvaru pagarinājumā divās pasaules čempionāta spēlēs izcīnījusi Latvijas hokeja izlase, kas vēl vienā sīvā duelī ar 3:2 salauza Francijas pretestību. Uzvaras vārtus otro maču pēc kārtas guva valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš, to paveicot mirkli pirms papildlaika beigu sirēnas.
Bostonas "Bruins" vārtsargs Džeremijs Sveimens. Foto: Michael Dwyer/AP/Scanpix

Bostonieši vēlreiz neiztur uzbrukumu gūzmu, Florida soli no kausa pusfināla

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālam krietni pietuvojusies Floridas "Panthers" vienība, izbraukumā iedzenot divu ripu starpību un ar 3:2 pieveicot Bostonas "Bruins".