Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Notiks hokeja spēle mūziķa Rolanda Ūdra atbalstam

Notiks hokeja spēle mūziķa Rolanda Ūdra atbalstam
Foto: HK Kurbads

Hokeja klubs "Kurbads" 21. decembrī pulksten 18:00 aicina visus līdzjutējus uz labdarības spēli pret hokeja klubu "Prizma" Ogrē, Vidzemes ledus hallē. Visi ieņēmumi no pārdotajām biļetēm tiks ziedoti mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša atbalstam - rehabilitācijai un atlabšanai. Biļetes cena ir divi eiro.

"Tā ir lieliska iespēja ar spēli, ko mēs visi mīlam, palīdzēt mūziķim, kurš radījis visu iemīļotu mūziku. Neviens nav pasargāts no nelaimēm un dzīves pārbaudījumiem, tāpēc aicinu visus uz hokeja spēli, lai sniegtu atbalstu Ūdrīša rehabilitācijai," saka "Kurbads" vārtsargs Mārtiņš Raitums, tuvs mūziķa ģimenes draugs.

Grupas "The Hobos" līderi, komponistu, dzejnieku un ceļotāju Rolandu Ūdri šī gada 17. janvārī notrieca automašīna. Vairākas nedēļas Ūdrītis cīnījās par dzīvību. Šo cīņu mūziķis uzvarēja, tomēr priekšā vēl tāls ceļš līdz pilnīgai rehabilitācijai, un Rolandam šobrīd ir vajadzīga pilna aprūpe un uzmanīga kopšana. Ziedot mūziķiem iespējams zvanot uz tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 EUR) vai ar pārskaitījumu fondam "Ziedot.lv" ar norādi Rolandam Ūdrim.

Labdarības spēles laikā, Ziemassvētku priekšvakarā Ogrē Latvijas čempionāta spēlē tiksies "Kurbads" un "Prizma" komandas. Hokeja klubs "Kurbads" šogad aizvada savu 20. sezonu, bet pēdējās trijās sezonās ir izcīnījis sudraba medaļas Latvijas čempionātā. Komandas galvenais treneris ir Rodrigo Laviņš, bet sastāvā ir vairāki Latvijā zināmi hokejisti - Juris Štāls, Aleksandrs Macijevskis, Mārtiņš Raitums, Bruno Zabis, Koba Jass un citi.

Informāciju sagatavoja
Jānis Straupe
HK Kurbads pārstāvis


, 2016-12-07 13:17, pirms 7 gadiem
Labdien,
Negribu pārmest,bet Jūsu kolēģis Celmiņu kungs arī ielicis šādu rakstu. Varbūt izrunājiet savā starpā kura raksts paliek.
, 2016-12-07 14:05, pirms 7 gadiem
Siliņšons arī grib kādu rubli nopelnīt.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Kārsons Vetčs. Foto: IIHF

Arī Kanādas hokejisti sāk U18 čempionātu ar rezultatīvu uzvaru

Pasaules U18 hokeja čempionāta pirmā diena noslēdzās ar Kanādas uzvaru ar 6:3 pār Zviedrijas jaunajiem hokejistiem.