Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Sabres" ar 14 metieniem gūst 3 vārtus un Jāgra debijā zaudē Floridai

"Sabres" ar 14 metieniem gūst 3 vārtus un Jāgra debijā zaudē Floridai
Jaromīrs Jāgrs pret "Sabres"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas spēlē Bufalo „Sabres” pietika ar 14 metieniem, lai gūtu trīs vārtus, taču ar to izrādījās par maz, lai izvairītos no zaudējuma pret Floridas „Panthers” ar 3:5.

Bufalo „Sabres”, kura spiesta vismaz pāris nedēļas iztikt bez sava pirmās maiņas uzbrucēja Zemgus Girgensona, šodien viesojās pie Floridas „Panthers”, kura neilgi pirms spēles aizmainīja čehu uzbrucēju Tomāšu Fleišmanu, taču sastāvā varēja pieteikt Jaromīru Jāgru, kuram šī bija pirmā spēle „Panthers” rindās.

Sākums gan Floridai neizdevās veiksmīgs, jo ātrus vārtus guva Koudijs Hogsons, kurš astotajā minūtē arī izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot Andrejam Mesārošam panākt jau 2:0. Lai arī turpinājumā Bufalo uzbruka krietni mazāk nekā pretinieki, Mihals Noivirts palika nepārspēts līdz 33. minūtei, kad pusotras minūtes intervālā divus vārtus vairākumā guva Brendons Piri.

Līdz perioda beigām „Panthers” arī prata izvirzīties vadībā un, lai arī Torijs Mičels 53. minūtē panāca neizšķirtu, mača beigās Floridai uzvara ar 5:3. Pilnīgi likumsakarība, ja ņem vērā metienu attiecību, kura mājiniekiem par labu 47:14. Divu vārtu autors Piri viens pats izdarīja deviņus metienus pa Noivirta vārtiem.

Jāgrs maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1 un bez punktiem, taču palīdzēja pārtraukt Bufalo divu uzvaru sēriju. „Sabres” joprojām ir pēdējā vietā NHL, par trim punktiem atpaliekot no Edmontonas „Oilers”.

Savukārt līgas līdere Nešvilas „Predators” savā laukumā zaudēja Detroitas „Red Wings” ar 3:4, lai arī uzbruka biežāk (metienu attiecība 40:25). Pēc otrā perioda Nešvila atradās vadībā ar 3:2, taču krievu debitanta Alekseja Marčenko pirmie vārti NHL un slovāka Tomāša Tatara sezonas 25. precīzais raidījums ļāva uzvaru svinēt Detroitai.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2015-03-01 00:57, pirms 9 gadiem
Vienu gan var teikt, laba realizācija Buffalo😄
, 2015-03-01 01:40, pirms 9 gadiem
buffalo vaig ar steigu uzslabot uzsbrukumu
, 2015-03-01 01:50, pirms 9 gadiem
martins2268 rakstīja: buffalo vaig ar steigu uzslabot uzsbrukumu
ko tur steigties,sezona jau taapat norakstiita,driizaak,ja veel treidu deadline nav pienaacis,jaameegjina atbriivoties no kaadiem daargajiem un nevisai vajadziigajiem,lai vasaraa buutu lielaakas iespeejas veidot ko jaunu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-01 08:36, pirms 9 gadiem
Jāgram apbrīnojama ilggadība. Cik klubus pa visu šito laiku viņš jau nav nomainījis spēlēdams Nhl.... ja nebūtu vēl spēlējis Omskā, saraksts būtu vēl lielāks
, 2015-03-01 10:47, pirms 9 gadiem
Mjā, metienu statistika graujoša.
Novirts ir jāaizmaina, viennozīmīgi. Noteikti kādai komandai var noderēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-01 13:29, pirms 9 gadiem
Mogo apspeletu Sabres serija 4:2
, 2015-03-01 14:14, pirms 9 gadiem
tiesneši noraka atstājot trijatā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
2

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
6

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.