Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Rezultatīvās spēlēs uzvaras izcīna ''Latgols'' un ''Tenax''

Rezultatīvās spēlēs uzvaras izcīna ''Latgols'' un ''Tenax''
Laura Ņeverovska
Foto: Helmuts Tihanovs

Šodien Latvijas handbolā čempionāta ietvaros tika aizvadītas vairākas spēles. Vīriešu Virslīgas turnīrā ''Latgols'' rezultatīvā mačā ar 41:29 pieveica ''ASK/LU'', bet Dobeles ''Tenax'' sakāva (36:30) Vaiņodes komandu. Dāmu turnīrā Ludzas ''Latgols'' ar 43:30 sagrāva ''Dobeles SS'' komandu.

''Latgols'' un ''ASK/LU'' spēlē viss principā jau bija izšķirts pēc pirmā puslaika, kuru mājinieki uzvarēja ar 23:12, bet otrajā spēles nogrieznī droši noveda spēli līdz graujošai uzvarai (41:29). Vitālijs Borisenko izcēlās ar deviņiem vārtu guvumiem, bet Austrim Tuminskim astoņi precīzi metieni. Zaudētāju sastāvā rezultatīvākais (13) Artūrs Lazdiņš. Dobeles ''Tenax'' un Vaiņodes komandu spēle bija krietni vien līdzīgāka, tomēr arī šajā mačā lielas intrigas nebija, un dobelnieki izcīnīja drošu panākumu - 36:30. Uzvarētājiem ar deviņiem goliem izcēlās Oskars Arājs, bet pretinieku sastāvā desmit vārti Andim Grundmanim.

Sieviešu turnīrā ''Latgols'', aizvadot teicamu otro puslaiku, ar 43:30 pārspēja ''Dobeles SS'' komandu. Ineses Šļubčenko kontā 12 vārtu guvumi, bet dobelniecēm labākā Laura Ņeverovska - 13. Rīt Latvijas čempionāta ietvaros divas spēles vīriešu Virslīgas turnīrā - ASK sporta zālē tiksies RTU pret ''Jūrmalas Sports'', kā arī ''LSPA/NB SAN'' pret ''RVR/Garšu darbnīca''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2013-01-19 23:20, pirms 11 gadiem
Spēles protokolā skatos, ka beidzot arī debitējis ir Ludzas krievu leģionārs, turklāt ar 5 gūtajiem vārtiem.
, 2013-01-19 23:49, pirms 11 gadiem
Jā, labs papildinājums Latgols'am, ārā nekrita no spēles, pat varētu teikt, pastiprināja.
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.