Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Salaspilī atklās jauno halli, trīs mačus demonstrēs Sportacentrs.com TV

Salaspilī atklās jauno halli, trīs mačus demonstrēs Sportacentrs.com TV
Ingus Kivelnieks (LAT-96)
Foto: Helmuts Tihanovs

Ar trīs Latvijas Virslīgas handbola čempionāta spēlēm sestdien un svētdien Salaspilī tiks atklāta jaunā sporta halle. Tajā mājas spēles sievietēm aizvadīs Salaspils SS, bet vīriešiem - Latvijas 1996. gadu izlase (LAT-96). No deviņiem virslīgas mačiem, trīs tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Kārtējos trīs mačus aizvadīs "LAT-96" handbolisti, kuri pirmajās sešās spēlēs izcīnījuši tikai vienu uzvaru pār "Stopiņu NHK" (27:23) un turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu. Tieši tiekoties ar šo vienību piektdien plkst. 20:30 Ulbrokā jaunie spēlētāji sāks nedēļas nogales sēriju. Līdz šim Stopiņu handbolisti izcīnījuši divas uzvaras pār ASK/LU un "HK Vaiņode", kamēr U-18 izlase pret šīm komandām piedzīvojusi zaudējumus.

Sestdien izlases handbolisti Salaspilī plkst. 19:00 spēlēs ar "HK Ogre", bet svētdienas maču plkst. 14:00 ar RTU varēs vērot arī tiešraidē arī Sportacentrs.com TV. Jāatzīmē, ka ogrēniešiem diskvalifikācijas dēļ nevarēs palīdzēt viens no līderiem Arnolds Straume.

Vēl nedēļas nogalē vīriešiem sestdien plkst. 13:00 Vaiņodē mājinieki uzņems "Celtnieks/LSPA", tajā pašā laikā līderi "Jūrmalas Sports" mēģinās Spuņņciemā turpināt uzvaru sēriju pret "Stopiņu NHK", bet plkst. 16:45 RTU Ulbrokā tiksies ar čempioni "SK Latgols".

Svētdien plkst. 18:30 vienīgajā galvaspilsētā notiekošajā spēlē šajā nedēļas nogalē ASK sporta zālē "ASK/LU" cīnīsies ar Dobeles "Tenax".

Abus Virslīgas sieviešu šīsnedēļas mačus tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV. Par zaudējumu pirmajā aplī (25:35) sestdien plkst. 15:00 Ulbrokā, tiekoties ar līderi "Stopiņu NHK", mēģinās revanšēties čempiones LSPA.

Savukārt svētdien Salaspils SS handbolistes savu jauno mājvietu atklās ar smagu spēli, plkst. 17:00 uzņemot "SK Latgols". Abu vienību pirmajā mačā oktobra sākumā Ludzā pārliecinošu uzvaru svinēja mājinieces ar 37:16.

Salaspilī svētdien no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:45 notiks arī piektais Latvijas mini handbola turnīrs, kurā piedalīsies 38 (!) komandas no visas Latvijas. Handbols Salaspilī valdīs visas brīvdienas un cerams arī turpmāk. Variet nešaubīties, ka sporta zāles tribīnes šonedēļ būs pilnas!

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


Baltijas jūras valstu kausa izcīņā handbolā Rīgā tiksies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas U17 čempioni

Šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. maijam, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sporta kluba zālē tiks aizvadīts Baltijas jūras valstu meiteņu un zēnu čempionu kauss U17 vecuma grupā.
Uzvarētājas Jēkabpils SS. Foto: Jēkabpils SS.

Jēkabpils SS handbolistes uzvar U17 grupā, salaspilietes "izrauj" sudrabu

Par Latvijas jaunatnes čempionēm handbolā U17 vecuma grupā piecu komandu konkurencē ir kļuvušas Jēkabpils Sporta skolas komanda, bet spraigajā cīņā par sudrabu Salaspils Sporta skolas komanda ar trīs vārtu pārsvaru apspēlēja dobelnieces.
Dainis Krištopāns aizsardzībā. Foto: Roland Sippel/Eibner/Imago Images

Krištopāna komanda pārspēj Bundeslīgas vicelīderi un tuvojas Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgā šosezon savā laukumā nav zaudējusi Melzungenes vienība, kura šovakar ar 30:28 uzveica vicelīderi Berlīnes "Füchse".