Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"Jūrmalas Sports" atkal uzvar "RVR/Garšu darbnīca"

"Jūrmalas Sports" atkal uzvar "RVR/Garšu darbnīca"
Jūrmalas Sports
Foto: rekurzeme.lv

Trešo reizi šovakar Spuņņciemā Latvijas Virslīgas čempionātā "RVR/Garšu darbnīca" handbolistus pieveica "Jūrmalas Sports" vienība, cīņā par 7.-9.vietu svinot uzvaru ar 36:27 (19:11).

Jūrmalnieku rindās astoņus vārtus guva Jānis Šteinbergs, bet sešus - Edvīns Latkovskis. Pretiniekiem 11 reizes izcēlās pieredzējušais Jānis Smagars, bet sešas - Toms Šibins.

Jau 6. aprīlī plkst. 17:00 Spuņņciemā abas komandas tiksies vēlreiz. Tā būs pēdējā "Jūrmalas Sports" spēle Latvijas Virslīgas čempionātā. "RVR/Garšu darbnīca" vienībai vēl jāaizvada divi mači ar "RTU" - 9. un 12. aprīlī Ulbrokā.

Tikai "RTU" komandas zaudējums kādā no spēlēm "RVR/Garšu darbnīca" handbolistiem var ļaut "Jūrmalas Sports" vienībai čempionātu noslēgt septītajā vietā.

Vēl nav oficiāli apstiprināts, ka nākamgad Latvijas Virslīgas čempionātā startēs 1996. gadā dzimušo Latvijas izlase (visticamāk spēlēs). Ja tā notiks, tad "RVR/Garšu darbnīca", kas ieņem pēdējo devīto vietu, atstās Virslīgu, bet astotā spēcīgākā komanda piedalīsies pārspēlēs par vietas saglabāšanu ar 1. līgas otro spēcīgāko komandu.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
4. aprīlis.
Jūrmalas Sports - RVR/Garšu darbnīca 36:27 (19:11)

Jūrmalas Sports: Šteinbergs 8, Latkovskis 6, Ence 5, Ķuze un Gramsts 4, Gulbis 4/1, Korzāns 3, Grīnbergs 2.
RVR/Garšu darbnīca: Smagars 11, Šibins 6/3, Strautnieks 5, Adijāns un Barbans 2, Nazarenko 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2013-04-05 17:17, pirms 11 gadiem
Un ko darīs 1. līgas spēcīgākā komanda? Pareizāk sakot - vai kāds ir mēģinājis noskaidrot vai kāds no 1. līgas vispār taisās spēlēt augstākajā
, 2013-04-05 20:25, pirms 11 gadiem
U10_irok rakstīja: Un ko darīs 1. līgas spēcīgākā komanda? Pareizāk sakot - vai kāds ir mēģinājis noskaidrot vai kāds no 1. līgas vispār taisās spēlēt augstākajā
1.līga spēcīgākā komanda uzreiz nodrošinās tiesības spēlēt virslīgā. Protams, ja vēlās.
Arī pārspēles notiks tikai tādā gadījumā, ja 1.līgas komanda gribēs spēlēt virslīgā.
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.