Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Rīgas Domes kausā Ukrainas vietā piedalīsies Igaunija

Rīgas Domes kausā Ukrainas vietā piedalīsies Igaunija
Latvija ar Igauniju šogad spēlēja jau novembra sākumā
Foto: Juris Bērziņš-Soms

No dalības Rīgas Domes kausa izcīņā handbolā, kas no 26. līdz 28. decembrim notiks Rīgā, finansiālo problēmu dēļ atteikusies Ukrainas vīriešu izlase. Tās vietā dalību turnīrā jau apstiprinājusi Igaunijas valstsvienība.

Līdz ar to par uzvaru 16. starptautiskajā Rīgas Domes kausa izcīņā cīnīsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Slovākijas vīriešu handbola izlases. Turnīrs no 26. līdz 28. decembrim notiks Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Šāds turnīrs notiek katru gadu, uz visiem mačiem ieeja par brīvu!

Visām izlasēm tās būs pēdējās pārbaudes spēles pirms četrām izšķirošajām 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlēm janvāra sākumā. Lietuvas izlase 1. apakšgrupā ar divām uzvarām pār Gruziju un Turciju ieņem pirmo vietu, savukārt Slovākija 2. apakšgrupā ar uzvaru pār Kipru un zaudējumu pret Rumāniju - otro.

Latvijas un Igaunijas izlase par vienīgo ceļazīmi uz nākamo kvalifikācijas kārtu cīnās 5. apakšgrupā. Latvija ar divām uzvarām ieņem pirmo vietu, bet Igaunija - ceturto. Abas komandas pirmo reizi tikās novembra sākumā Dobelē (Latvija uzvarēja ar 35:25), savukārt atbildes maču Pilvā aizvadīs 11. janvārī. Pirms tam mūsējie divreiz tiksies ar Bosniju un Hercegovinu, bet vienreiz Dobelē - ar Portugāli.

Rīgas Domes kausa laikā Rīgā pārbaudes spēles pret lietuviešiem aizvadīs arī Latvijas sieviešu un Latvijas U-18 vīriešu izlases, savukārt 27. decembrī OSC futbola laukumu ieņems mini handbols.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2013-12-03 17:50, pirms 10 gadiem
pareizi ir,nedaudz jāpalīdz igauņiem,savādāk grupā ceturtie
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.