Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: ''Daugavpils'' svarīgā spēlē uzvar ''Mettu/LU''

Šovakar Rīgā, Hanzas vidusskolas mākslīgā seguma laukumā savā starpā spēkojās tiešās konkurentes cīņā par sesto vietu SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgā ''Metta''/LU un BFC ''Daugavpils''. Jau 20. minūtē Gatis Kalniņš uzdāvināja pretiniekiem 11 metru soda sitienu, ko realizēja Rjotaro Nakano, otrajā spēles nogrieznī ar precīzu sitienu izcēlās Pāvels Riževskis, un ''Daugavpils'' visā spēlē guva svarīgu 2:0 uzvaru.

, 2015-09-26 01:07, pirms 9 gadiem
Lai arī ar daudz jaunajiem, Mettas sniegums balstās uz pieredzējušo spēlētāju sniegumu. Kalniņam šodien ne tā veiksmīgākā spēle, tāpēc arī Mettai uzbrukumu veidošana sevišķi neizdevās. Ndekre priekšā centās būt aktīvs, bet viņam allaž nedaudz pietrūka, aktīvs, bet ne sevišķi produktīvs bija arī Pētersons. Individuāli šodien patika Stugļa centība un, protams, arī BFC aizsardzība jāuzteic, kas ļoti saliedēti darbojās. Riževskim labi vārti.
Meisa Diops. Foto: Jānis Līgats
10

Eirokausiem nepielaistā "Valmiera" turpina laupīt punktus Rīgas lielklubiem

"Tonybet" Virslīgas 12. spēļu kārtā "Skonto" stadionā sezonas pirmo neizšķirtu nācās piedzīvot "Riga" futbolistiem, kuri ar 1:1 tika tikai pie punkta spēlē pret "Valmieru". Rīdziniekus otrā puslaika vidū vadībā izvirzīja Raivis Jurkovskis, bet piecas minūtes vēlāk atbildes triecienu deva Lūkass Vapne.
Darko Lemajičs. Foto: Sanita Sparāne/RFS
5

Lemajiča divi vārti sagādā ''Liepājai'' astoto zaudējumu sezonā

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 12. kārtas ietvaros uzvaru svinēja RFS, kas otro reizi sezonā apspēlēja ''Liepāja''. Šoreiz čempione bija pārāka ar 4:1, divus vārtus gūstot Darko Lemajičam. ''Liepāja'' piedzīvoja astoto zaudējumu sezonā.
Foto: Valmiera FC
38

"Valmierai" nesamaksātu nodokļu dēļ atņem trīs punktus

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu Virslīgas klubam "Valmiera" atņemt trīs punktus par nodokļu parādu, kas pārsniedz 188 tūkstošus eiro. Toties segtas parādsaistības pret futbolistiem.