Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Šogad Virslīgā noteiks katra apļa labāko jauno spēlētāju

Šogad Virslīgā noteiks katra apļa labāko jauno spēlētāju
Viens no kandidātiem arī FS ''Metta''/LU pussargs Ingars Sarmis Stuglis
Foto: www.futbolavirsliga.lv

Sākot ar 2015.gada sezonu, SMScredit.lv Virslīgas čempionātā tiks noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirzīs Latvijas Futbola virslīgas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalīsies mediji un klubu galvenie treneri.

Sezonas laikā kopumā balsojumi notiks četras reizes, to atkārtojot ik pēc 7 spēļu kārtām jeb čempionāta apļiem, kad katra komanda ar katru aizvadījusi vienu savstarpējo spēli. Galvenais kritērijs kandidātu izvirzīšanai būs vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam jāatbilst U-21 vecuma kategorijai, tajā pašā laikā uzsverot, ka nav ierobežojuma attiecībā uz aizvadīto sezonu skaitu SMScredit.lv Virslīgas čempionātā.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome paziņojusi tos jaunos futbolistus, kuri nominēti 1.apļa labākā jaunā spēlētāja titulam:
Dāvis Ikaunieks (FK Liepāja)
Antons Tumanovs (FK Liepāja)
Vladislavs Gutkovskis (Skonto FC)
Ēriks Punculs (FK Spartaks Jūrmala)
Ingars Sarmis Stuglis (FS METTA/Latvijas Universitāte)
Viktors Ļitvinskis (BFC Daugavpils)

Balsojumā par apļa labāko jauno spēlētāju piedalīsies Latvijas futbola žurnālisti un klubu galvenie treneri. Rezultāti tiks paziņoti šīs nedēļas beigās.

Izmantotie resursi:
Sākums - Futbola virslīga


, 2015-05-25 14:42, pirms 9 gadiem
Es dodu Punculim....
, 2015-05-25 16:32, pirms 9 gadiem
kristaps_zangis_103737 rakstīja: Es dodu Punculim....
Ko Tu dod?
, 2015-05-25 21:01, pirms 9 gadiem
Stuglis vai Punculs. Spartakam spēle kā tāda un rezultāti labāki, bet individuāli vērtējot, Stuglim bijusi ļoti nozīmīga loma Mettā, neskatoties uz švakajiem rezultātiem.
, 2015-05-26 15:27, pirms 9 gadiem
Kur tad Uldrikis?!
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.