Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: "Daugavpils" nerealizē pendeli un izcīna punktu pret ''Ventspili''

SMScredit.lv futbola Virslīgā BFC "Daugavpils" pat ar nerealizētu pendeli otrajā puslaikā spēja izraut neizšķirtu pret čempioni "Ventspili" (1:1), turklāt mača izskaņā bija arī tuvāk uzvaras vārtu guvumam. "Ventspils" sastāvā pendeli realizēja Ģirts Karlsons, bet "Daugavpils" vienīgos vārtus guva Ēriks Kokins.

, 2015-04-19 00:21, pirms 9 gadiem
Malači, daugavpilieši, nenobījās no favorītu statusā spēlējošajiem ventspilniekiem un rādīja savu spēli. Ja Meļņičenko nerādītu varoņdarbus FKV vārtos, BFC šodien varēja atstāt čempionus sausā. Bravo!
, 2015-04-19 01:37, pirms 9 gadiem
Visu cieņu BFC, kā arī ventspils vārtsargam Meļņičenko, izskatās ka spēle bija interesanta, bet maz skatītāju, atkal lija?
, 2015-04-19 10:57, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Visu cieņu BFC, kā arī ventspils vārtsargam Meļņičenko, izskatās ka spēle bija interesanta, bet maz skatītāju, atkal lija?
pirms spēles lija un gāja krusa. Spēles laikā arī mazliet uzlija
Pirmo vārtu autors Kenrojs Kempbels. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
3

Stīvensons kompensācijā akrobātiski izrauj ''Tukums 2000'' uzvaru pār jelgavniekiem

''TonyBet'' futbola Virslīgas 11. kārtas noslēdzošajā spēlē ''Tukums 2000/Telms'' kompensācijas laikā izrāva trīs punktus mājās pret ''Jelgavu'' – 2:1. Uzvaras vārtus akrobātiskā veidā guva Džeidi Stīvensons.
"Daugavpils" futbolisti. Foto: Margarita Vigule/Gorod.lv
7

"Daugavpils" 11 minūtēs sarūgtina grobiņniekus un atgriežas pirmajā trijniekā

Latvijas futbola Virslīgā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs izcīnīja "Daugavpils", izbraukumā ar 3:1 pārspējot "Grobiņas SC"/"Liepājas Futbola skolu".
"Liepājas" un Rīgas "Metta" spēle. Foto: Mārtiņš Vējš/FK Liepāja
41

Vai Pertijas krēsls sašķobījies? "Metta" pārāka otrajā puslaikā un vēlreiz uzveic "Liepāju"

Rīgas "Metta" arī otrajā savstarpējā spēlē šosezon pieveikusi "Liepājas" futbolistus – 2:1. Kurzemes vienība otrajā puslaikā izlaida pārsvaru.