Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

LIVE: "Tranzīts" - "Dinaburg" (0:0)

eSports.lv sadarbībā ar LFF piedāvā tiešraidi teksta režīmā no Ventspils 2. pamatskolas laukuma, kur LMT Virslīgas 1. kārtas spēlē vietējais "Tranzīts" uzņem Daugavpils "Dinaburg".

Spēles otrajam puslaikam sekojiet līdzi šeit: ŠEIT.

45' Pirmais puslaiks noslēdzies!
45' Ļoti aktīvi puslaika izskaņā nospēlēja Malašenoks, bet viņa sitieni lido garām vārtiem.
41' Abas komandas spēlē aktīvi, regulāri radot draudus pretinieku aizsardzībai, bet līdz sitieniem komandas tiek reti.
33' Pirmā maiņa šajā spēlē - Oļegu Timofejevu nomaina Vladislavs Gabovs.
32' Ļoti labs Zjuzina izpildīts soda sitiens, bet Davidovs vietā gan šoreiz, gan arī pēc sekojošā stūra sitiena, kad no vārtu priekšas sita Višņakovs.
28' Jau pieminētais Daņilovs bija ļoti tuvu vārtu guvumam, taču izcilu meistarību nodemonstrēja mājinieku vārtsargs Raļkevičs, kurš izvilka bumbu no labā vārtu stūra.
25' "Dinaburg" neizmanto vēl divus pusmomentus. Sākumā labs tālsitiens padevās Timofejevam, bet pēc tam arī garām vārtiem sita Daņilovs.
22' Pēc Kuzmicka centrējuma tieši virsū Davidovam ar galvu sit Malašenoks.
20' Aktīvais Višņakovs vēlreiz bīstami sit, šoreiz no 20 metriem, bet pāri vārtiem.
16' Spēle kļuvusi diezgan skatāma, jo bīstamus momentus sāk veidot abas komandas. Šoreiz ar galvu netraucēti sita "Dinaburg" spēlētājs Jevgēņijs Simonovs, bet arī šoreiz garām.
15' Vēl viens moments mājiniekiem - bīstami izrāvās Višņakovs, taču viņa sitiens no soda laukuma vidus lido gar pašu vārtu stabu.
14' Sāk aktivizēties arī "Tranzīts", kas izpilda bīstamu standartsituāciju, bet Davidovs vietā. Iespēja izcelties arī Dimčukam, bet sitiens garām.
10' "Dinaburg" ievērojami vairāk kontrolē bumbu, bet pagaidām bīstamu momentu nav.
4' "Dinaburg" sākuši daudz aktīvāk, bet "Tranzīts" viesu uzbrukumus pārsvarā spēj apturēt tikai ar noteikumu pārkāpumiem. Jau spēles sākumā labs sitiens no apmēram 20 metriem uz mājinieku vārtiem padodas Pāvelam Koļcovam, bet bumba lido gar kreiso vārtu stabu.
1' Spēle sākusies!

Jau pēc pāris minūtēm sāksies spēle. Apmēram 200 skatītāji ieradušies uz šo spēli pelēcīgajā laikā. Laukuma mākslīgais zālājs ir diezgan labā kvalitātē prielš marta mēneša.

FC Tranzīts - FC Dinaburg 0:0

"Tranzīts": Raļkevičs, Stols, Bulvītis, Hohlovs, Solovjovs, Dimčuks, Mukins, Zjuzins, Malašenoks, Višņakovs, Kuzmickis.
"Dinaburg": Davidovs, Timofejevs (Gabovs 33'), Logins, Kortua, Koļcovs, Daņiļins, Sokolovs, Jaškins, Afanasjevs, Daņilovs, Simonovs.
Galvenais tiesnesis: Aleksandrs Anufrijevs


, 2009-03-14 14:14, pirms 15 gadiem
vismaz teksta rezims iet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-14 14:16, pirms 15 gadiem
pietrukst vecaa laba text režīma.. bet labak tads nekaa nekaads
, 2009-03-14 14:23, pirms 15 gadiem
tas ir tas zālājs, kas uz mākslīgā laukuma?
, 2009-03-14 14:50, pirms 15 gadiem
izkataas spraiga spele.. vajadzeja tomer aiziet noskatities
, 2009-03-14 14:57, pirms 15 gadiem
zālājs, ibio
, 2009-03-14 19:57, pirms 15 gadiem
Jefiņ bars,šajā laikā uz ZĀLĀJA spēlēt būtu kriminālnoziegums,jo laukumu vienkārši sačakarētu,tāpēc super ,ka ir mākslīgais zālājs.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.