Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Labākie jūnijā - Šabala un Pahars

Labākie jūnijā - Šabala un Pahars
Valērijs Šabala
Foto: www.lff.lv

Par jūnija labāko futbolistu sporta žurnālistu balsojumā atzīts uzbrucējs Valērijs Šabala, savukārt kā labākais mēneša treneris atkārtoti kļuvis Marians Pahars. Abi pārstāv ''Skonto''.

Valērijs Šabala jūnijā aizvadīto piecu spēļu laikā atzīmējās ar sešiem vārtu guvumiem, no kuriem divi bija komandas uzvaras vārti (pret ''Liepājas metalurgu'' un ''FS METTA/Latvijas Universitāte''). Tāpat jāpiebilst, ka vien 17 gadus vecais futbolists mačā pret studentiem guva uzreiz trīs vārtus, kas šajā Virslīgas čempionātā bija tikai otrais hattrick (pirmais - ''Daugavas'' uzbrucēja Mamukas Gongadzes kontā), līdz ar to arī likumsakarīgs žurnālistu balsojums un Šabalam pārliecinoši visvairāk punktu.

Savukārt par jūnija labāko treneri pasludināts Šabalas pārstāvētā ''Skonto'' galvenais treneris Marians Pahars, kurš šo godu bija izpelnījies arī aprīlī/maijā. Pahara vadītā komanda jūnijā ar 3:0 sagrāva Daugavpils ''Daugavu'', viesos ar 1:0 izcīnīja uzvaru pār ''Liepājas metalurgu'', tāpat komandas kontā pārliecinošas uzvaras pār ''Gulbeni'' (4:1) un FS ''METTA/Latvijas Universitāte'' (5:0), kā arī fiksēts neizšķirts pret Rīgas ''Daugavu'' (1:1).

Atgādinām, ka mēneša labāko spēlētāju nosaka žurnālistu balsojums, kuriem pievienojas Latvijas Futbola federācija un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga''. Savukārt mēneša labākā trenera noteikšana ir vien LFF un "Futbola biedrības" kompetencē. Labākajam mēneša futbolistam un trenerim tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no Futbola veikala „b.a.L.L.”. Šīs balvas jūnija labākajiem tiks pasniegtas nākošās mājas spēles laikā.

Jāpiebilst, ka arī Sportacentrs.com Šabalu lika 1. vietā, pie tam nosauca viņu arī par visa 2. apļa spēlētāju labāko spēlētāju. Savukārt par labāko 2. apļa (sākās 13. maijā) treneri Sportacentrs.com nosauca Juriju Popkovu (Rīgas "Daugava"), Paharam atvēlot simboliskās B izlases vadīšanu.

Žurnālistu, LFF un "Futbola Virslīgas" balsojums par Virslīgas labāko jūnija spēlētāju


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-10 12:28, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: andris5 ārdās
Man šāda tipa balsojums tikais uzjautrina!Riktīga klaunāde!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-10 14:04, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Man šāda tipa balsojums tikais uzjautrina!Riktīga klaunāde!
Valērijs Šabala jūnijā aizvadīto piecu spēļu laikā atzīmējās ar sešiem vārtu guvumiem

Ļoti nepelnīti vai ne?
, 2012-07-10 14:31, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Valērijs Šabala jūnijā aizvadīto piecu spēļu laikā atzīmējās ar sešiem vārtu guvumiem

Ļoti nepelnīti vai ne?
Izlasi manu komentāru vēlreiz,un izrādi cieņu pret citu komentētēju!
Ne vārdu neesmu minējis par balsojuma rezultātiem!Kaut gan par paharu būtu daudz ko teikt!
, 2012-07-10 16:51, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Izlasi manu komentāru vēlreiz,un izrādi cieņu pret citu komentētēju!
Vai citās reizēs lietotāju dēvēšana par pamperiem ir īpašs cieņas izrādīšanas veids?
, 2012-07-10 17:10, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Vai citās reizēs lietotāju dēvēšana par pamperiem ir īpašs cieņas izrādīšanas veids?
Esmu prasījis vārdu,kā nosaukt 1000+ profilu darbinātāju(vienā vārdā),tā arī atbildi neesmu saņēmis!
Bet šoreiz nenovirzies no tēmas ,tu pat 3 burtos manā komentā nespēsi (negribēsi) noorientēties,un sagrozīsi kā pašam tīk!Un tas notiek regulāri!.............
, 2012-07-10 21:24, pirms 12 gadiem
Ivars Abolins, Playboy. - Vinsh futbolistus verte pec locekla garuma vai ka? Vel butu aicinajushi kadu tanti no laukiem...
, 2012-07-11 20:40, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Esmu prasījis vārdu,kā nosaukt 1000+ profilu darbinātāju(vienā vārdā),tā arī atbildi neesmu saņēmis!
Bet šoreiz nenovirzies no tēmas ,tu pat 3 burtos manā komentā nespēsi (negribēsi) noorientēties,un sagrozīsi kā pašam tīk!Un tas notiek regulāri!.............
Ja reiz pats tik ljoti uzsver, ka citu komenteetaaju teikto (shajaa reizee tevis teikto) nedriikst apstriideet, tad, kaapeec tu, cieniitais kungs, vari par citiem izteikties? Vai nav pie pakaljas, ja kaads izmanto vairaakus profilus? Aciimredzami taadiem cilveekiem nav dziives un nafig vinjus par to aiztikt. Vinjiem ir savas sapraata probleemas...

Bet, ja atgriezhamies pie teemas, tad paskaidro, kas bija domaats ar "klaunaade"? Citaadi kaarteejo reizi shaadaa komentaara naakas saskatiit tukshu antipaatiju uzliesmojumu pret Skonto (proti, Shabalu un Paharu)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.