Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gvinejas izlases aizsargs un Pola Pogbā brālis pievienojies Latvijas čempionei "Riga"

Gvinejas izlases aizsargs un Pola Pogbā brālis pievienojies Latvijas čempionei "Riga"
Pols Pogbā un Florantēns Pogbā pirms trim gadiem tikās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas spēlēs. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola čempionvienība "Riga" uzsākusi pirmo pārbaudes spēli treniņnometnē Kiprā. Mačs pret Krievijas trešās spēcīgākās līgas klubu "Rodina" ir īpašs ne tikai ar Oļega Kononova debiju pie komandas stūres, bet arī ar Gvinejas izlases aizsarga Florantēna Pogbā iziešanu rīdzinieku pamatsastāvā. 29 gadus vecais centra aizsargs komandā ieradies uz pārbaudes laiku.

Gvinejā dzimušais Pogbā jau nepilna gada vecumā kopā ar ģimeni pārcēlās uz Franciju un profesionālo karjeru sāka "Ligue 2" klubā "Sedan". 2012. gadā viņu par pusmiljonu eiro nopirka "St.-Etienne", kas uz sezonu Florantēnu izīrēja atpakaļ "Sedan", bet Sentetjēnā Pogbā spilgtākais posms bija no 2014. līdz 2017. gadam, kad bija sākumsastāva spēlētājs, bet komanda čempionātā ieņēma attiecīgi piekto, sesto un devīto vietu. Traumas un konkurence šo trīs sezonu laikā gan liedza aizvadīt vairāk par 57 spēlēm. Eiropas līgā viņš aizvadīja 25 spēles, ieskaitot tikšanos ar brāli Polu un viņa pārstāvēto Mančestras "United", un guva vienus vārtus. Pols ir trīs gadus jaunāks, savukārt Florantēna dvīņu brālis Matiass agrāk spēlēja Itālijas B sērijā, Skotijas Premjerlīgā, bet šosezon spēlē Spānijas 4. līgā.

Gvinejas izlasē Florentēns ir aizvadījis 21 spēli un Sentetjēnā saņēma 650 tūkstošus eiro sezonā, tomēr pēdējos gados viņa karjerā vērojama lejupslīde. 2017./18. g. sezonas pirmajā pusē viņš "Ligue 1" aizvadīja tikai piecas spēles un sezonas vidū pārcēlās uz Turcijas Superlīgu, kur neglāba "Genclerbirligi" no izkrišanas. Maijā svarīgā spēlē Pogbā, kad jau bija veiktas visas trīs maiņas, savainojuma dēļ patvaļīgi pameta laukumu un tehniskajā zonā iesaistījās ķīviņā ar komandas biedriem. Pusgadu bijis bez darba, 2019. gada sākumā viņš pievienojās Atlantas "United", MLS aizvadot 16 spēles, tomēr vairāk atrodoties rezervē. MLS viņa garantētā alga pirms nodokļiem bija 324 tūkstoši ASV dolāru jeb 295 tūkstoši eiro. Novembrī Pogbā atgriezās Gvinejas izlasē, aizvadot pārbaudes spēli pret Čīli.


Rīdzinieki otro ārzemju treniņnometni uzsākuši spēcīgā sastāvā. Vārtos stājies Roberts Ozols, aizsardzības kreiso malu veido nule iegūtais portugālis Taloša un arī gvinejietis Pogbā, bet labajā flangā spēlē albāņu centra aizsargs Herdi Prenga un arī Vladislavs Fjodorovs, kurš pamazām tiek iespēlēts kā malējais aizsargs. Vidējā līnijā ir ierastais leģionāru trio Tomislavs Šāričs, Stefans Paničs un Vjačeslavs Šarpars, bet priekšējā līnijā Romans Debelko un Rožers spēlē kopā ar Kulē Mbombo. Rezervē pieteikts arī 22 gadus vecais Francijā dzimušais senegāliešu centra aizsargs Valī Diufs, kurš iepriekš spēlēja Tunisijas "Club-Africain", bet 2018. gadā spēlēja arī Lietuvas "Palanga".

"Riga" pamatsastāvs: Ozols - Taloša, Pogbā, Prenga, Fjodorovs - Šāričs, Paničs - Debelko, Šarpars, Rožers - Mbombo. Veselības problēmu dēļ sastāvā nav Antonija Černomordija, Oļega Laizāna, Ivana Lukjanova, Steniu Žuniora, Filipi Brizolas un Stefana Ļubičiča. Sestdien "Riga" uzsāks FNL kausu, plkst. 18:15 tiekoties ar Saranskas "Mordovia". Šo spēli tiešraidē rādīsim arī portālā Sportacentrs.com.


, 2020-02-10 15:34, pirms 4 gadiem
Tituls LV kā minimums, bet ar šādu sastāvu var un vajag mēģināt Eiropā aizspēlēties.
, 2020-02-10 15:48, pirms 4 gadiem
Jau Čehijas izlases spēlētājs netiek Rīgas pamatsastāvā?
, 2020-02-10 15:58, pirms 4 gadiem
Un ko tas dod?Ok,sav;aks labus leģus kautvai ,itkā kā klubs būs spēcīgs,bet kad būs izlašu spēles mūsējie atkal pieliks bikses.Mūsējie ta kādi ir tādi ir...Tur tad nebūs ne Pogbā ne citi,tur būsim uz tīra fona mēs-Andoras vai pat zemākā līmenī!!!Tāpēc sajūsmu neizraisa.
, 2020-02-10 16:01, pirms 4 gadiem
Jaha rakstīja: Jau Čehijas izlases spēlētājs netiek Rīgas pamatsastāvā?
Hora nekad nav spēlējis Čehijas pieaugušo izlasē.
, 2020-02-10 16:02, pirms 4 gadiem
No 11 pamata 9 ārzemnieki un vēl rezervē pāris un 3 kas apslimuši arī ārzemnieki.Ciktad Riga ārzemnieku kopā taisās būt?
, 2020-02-10 16:04, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: No 11 pamata 9 ārzemnieki un vēl rezervē pāris un 3 kas apslimuši arī ārzemnieki.Ciktad Riga ārzemnieku kopā taisās būt?
Es par to pašu!Un tad mēs smejamies par to ka izlases naturalizē spēlētājus!Bet paši ko daram ?????????
, 2020-02-10 16:07, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Es par to pašu!Un tad mēs smejamies par to ka izlases naturalizē spēlētājus!Bet paši ko daram ?????????
Ja grib spēlēt, lai pa priekšu iemācās to darīt, nevis veģetē sastāvā ar savām 3-5k mēnesī, jo vnk laukumā jābūt Latvijas pasēm. Viss normāli. Viņiem visiem jau bonuss ir spēlēšana izlasē, ar to pietiks.
, 2020-02-10 16:07, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Un ko tas dod?Ok,sav;aks labus leģus kautvai ,itkā kā klubs būs spēcīgs,bet kad būs izlašu spēles mūsējie atkal pieliks bikses.Mūsējie ta kādi ir tādi ir...Tur tad nebūs ne Pogbā ne citi,tur būsim uz tīra fona mēs-Andoras vai pat zemākā līmenī!!!Tāpēc sajūsmu neizraisa.
Tak pie di**as to izlase, tapat tas neko nemainītu, paskaties vakardienu, piemēram, Barselona un Real madrid, no spānijas karoga pamatsastāvos katrā tik pa trīs spēlētāji ir, Tas kurš Maksā naudiņu Rīgas klubam vispār nav ieintresēts par LV izlase, tas ir biznees. Tapec padomā pirms raksti par kko tādu.
, 2020-02-10 16:07, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Es par to pašu!Un tad mēs smejamies par to ka izlases naturalizē spēlētājus!Bet paši ko daram ?????????
Pirmkārt, ja gribam redzēt kādu Latvijas klubu vismaz Eiropas līgas grupu turnīrā, nemaz nerunājot jau par Čempionu līgu, tad tas ir vienīgais veids kā to paveikt - ar 7-8 (piezīme - sakarīgiem) leģionāriem pamatsastāvā. Ja Riga FC atkal lidos no Eirokausiem pirms grupu turnīra, tad jā, jēgas nav. Otrkārt, klubs un izlase nav viens un tas pats. Varēsim izteikt pārmetumus tad, kad sāks viņus naturalizēt kā K. Torresu.
, 2020-02-10 16:09, pirms 4 gadiem
Un interesanti cik viņam maksās?Kur ellē indijā pērties uz Latviju spēlēt FUTBOLU!!! Jo karjeras izauksmes te točna nav!Nejau Latvijā!!
, 2020-02-10 16:10, pirms 4 gadiem
Upenieks turpina kā kājslauķis mēli mežģīt
, 2020-02-10 16:12, pirms 4 gadiem
Prikoliņš rakstīja: Tak pie di**as to izlase, tapat tas neko nemainītu, paskaties vakardienu, piemēram, Barselona un Real madrid, no spānijas karoga pamatsastāvos katrā tik pa trīs spēlētāji ir, Tas kurš Maksā naudiņu Rīgas klubam vispār nav ieintresēts par LV izlase, tas ir biznees. Tapec padomā pirms raksti par kko tādu.
Labi ,tāda kadījumā negibu dzirdēt nevienu ''cepienu'' par zaudētām spēlēm utt ka jamaina valde vai huj vin zin kas...Ja jau tas tikai bizness tad turpinam vākt visādus Alāhus utt
, 2020-02-10 16:17, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Pirmkārt, ja gribam redzēt kādu Latvijas klubu vismaz Eiropas līgas grupu turnīrā, nemaz nerunājot jau par Čempionu līgu, tad tas ir vienīgais veids kā to paveikt - ar 7-8 (piezīme - sakarīgiem) leģionāriem pamatsastāvā. Ja Riga FC atkal lidos no Eirokausiem pirms grupu turnīra, tad jā, jēgas nav. Otrkārt, klubs un izlase nav viens un tas pats. Varēsim izteikt pārmetumus tad, kad sāks viņus naturalizēt kā K. Torresu.
Tieši tā,tapēc neredzu pamatu ne priekam ne kam kad dabūjam labus spēlētajus,jo mūsu pašu '' vilkus'' tas neietekmē(neprogresē).Saprastu mūsējie dēl tā rautos ,mācītos no ārzemniekiem utt bet nekas jau nemainas mūsos pašos-no tāda viedokļa es to....
, 2020-02-10 16:19, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Labi ,tāda kadījumā negibu dzirdēt nevienu ''cepienu'' par zaudētām spēlēm utt ka jamaina valde vai huj vin zin kas...Ja jau tas tikai bizness tad turpinam vākt visādus Alāhus utt
Un kas pēc tavām domām mainīsies, ja komandā būs 8 latvieši un 3 leģi? Tie 8 dārzeņi pēkšņi labāk sāks spēlēt tikai tāpēc, ka regulāri spēlēs? Lai līmenis augtu ir jābūt patstāvīgai konkurencei, nevis garantētai siltai vietiņai bez īpašas atbildības. Ja mēs no Riga FC priekš izlases varam izspiest kaut vai tos pašus 3 spēlētājus izlasei, kuri visu sezonu būs spēlējuši ar labiem partneriem un arī sevi pilnveidojuši, tad tas jau būs labāk par 90% pārējiem izlases spēlētājiem...
, 2020-02-10 16:33, pirms 4 gadiem
blah rakstīja: Un kas pēc tavām domām mainīsies, ja komandā būs 8 latvieši un 3 leģi? Tie 8 dārzeņi pēkšņi labāk sāks spēlēt tikai tāpēc, ka regulāri spēlēs? Lai līmenis augtu ir jābūt patstāvīgai konkurencei, nevis garantētai siltai vietiņai bez īpašas atbildības. Ja mēs no Riga FC priekš izlases varam izspiest kaut vai tos pašus 3 spēlētājus izlasei, kuri visu sezonu būs spēlējuši ar labiem partneriem un arī sevi pilnveidojuši, tad tas jau būs labāk par 90% pārējiem izlases spēlētājiem...
Kautvai...Nezinu fucī mums vienkārsi viss ir tā'da pakaļā ka pat nevar zināt no kuras puses sākt ķerties klat,piekritīsi!?
, 2020-02-10 16:40, pirms 4 gadiem
blah rakstīja: Un kas pēc tavām domām mainīsies, ja komandā būs 8 latvieši un 3 leģi? Tie 8 dārzeņi pēkšņi labāk sāks spēlēt tikai tāpēc, ka regulāri spēlēs? Lai līmenis augtu ir jābūt patstāvīgai konkurencei, nevis garantētai siltai vietiņai bez īpašas atbildības. Ja mēs no Riga FC priekš izlases varam izspiest kaut vai tos pašus 3 spēlētājus izlasei, kuri visu sezonu būs spēlējuši ar labiem partneriem un arī sevi pilnveidojuši, tad tas jau būs labāk par 90% pārējiem izlases spēlētājiem...
Trekns plus no manis, pilnīga taisnība
, 2020-02-10 16:41, pirms 4 gadiem
#11 nigas >> #11 vilki
, 2020-02-10 16:42, pirms 4 gadiem
Sestdien "Riga" uzsāks FNL kausu, plkst. 18:15 tiekoties ar Saranskas "Mordovia". Šo spēli tiešraidē rādīsim arī portālā Sportacentrs.com.

Vai komentētāji komentēs latviski?
, 2020-02-10 16:43, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Kautvai...Nezinu fucī mums vienkārsi viss ir tā'da pakaļā ka pat nevar zināt no kuras puses sākt ķerties klat,piekritīsi!?
Pakaļā mums ir tikai nacionālās izlases futbols, ar klubu futbolu pamazām rosamies uz augšu, pēdējos gados pa mazam bet virslīgā līmenis ceļās, un ja viens klubs ar visiem leģionāriem paspīd uz eiropas skatuves tas ir ieguvums Latvijas futbolam jebkurā ganijumā, nekā mīnuss.
Klubos spēlējot mūsu pastarīšiem bez pienācīgas konkurences izaugsmes nebūs, tadēļ tikai esmu par leģionāriem, kas ceļ gan virlīgas līmeni, gan liek mūsējiem pilikt soli uz priekšu!
, 2020-02-10 16:43, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Kautvai...Nezinu fucī mums vienkārsi viss ir tā'da pakaļā ka pat nevar zināt no kuras puses sākt ķerties klat,piekritīsi!?
Protams, bet daudzi joprojām nespēj saprast, ka realitātē mums Virslīgā liela daļa futbolistu nav nemaz pirmās līgas līmenī, tāpēc tam ir domāta otrā līga. Neliels leģionāru pievedums palīdzētu atsijāt un dot papildus motivāciju jaunajiem no otrās līgas censties izsisties uz pirmo, vēl jo vairāk, ja Riga FC spētu sakarīgi arī Eirokausos spēlēt. Turklāt nejau visi Virslīgas klubi tos leģionārus vispār ņems, tāpēc kādiem 3 LV top klubiem labi leģionāri ir nepieciešami kā ēst, lai izsijātu visus tūristus un paliktu latvieši, kuri spēj izturēt konkurenci + potenciālie jaunie, tie tad arī būs tie, kas būs stabili izlases spēlētāji. Pārējie var turpināt ākstīties Tukumos, Mettas un Daugavpilīs.
Bet, tas viss, protams, ar nosacījumu, ka tie leģi ir sakarīgi un komandas sniegumu pavelk uz augšu, jo, kā te viens jau rakstīja, ja Eirokausos viss beigsies jau pirmajā kārtā, tad arī nebūs jēga, jo diez vai Pogba brauca sevi parādīt Virslīgā.
, 2020-02-10 16:43, pirms 4 gadiem
Nu šitas izklausās super spēcīgi, būs interesanti Rigai vērot līdzi Eirokausos.
, 2020-02-10 16:44, pirms 4 gadiem
Salming18, Riga nav nekas Lv izlases bazes klubs ko tu te sap izlasi iepiit, nav jau Dinamo riga
, 2020-02-10 16:50, pirms 4 gadiem
EriksVil rakstīja: Nu šitas izklausās super spēcīgi, būs interesanti Rigai vērot līdzi Eirokausos.
Nu ja netiks grupu turnīrā, tad tas viss pa pieskari, būs interesanti
, 2020-02-10 16:55, pirms 4 gadiem
helmuts_zalitis_1286343318068161 rakstīja: Pakaļā mums ir tikai nacionālās izlases futbols, ar klubu futbolu pamazām rosamies uz augšu, pēdējos gados pa mazam bet virslīgā līmenis ceļās, un ja viens klubs ar visiem leģionāriem paspīd uz eiropas skatuves tas ir ieguvums Latvijas futbolam jebkurā ganijumā, nekā mīnuss.
Klubos spēlējot mūsu pastarīšiem bez pienācīgas konkurences izaugsmes nebūs, tadēļ tikai esmu par leģionāriem, kas ceļ gan virlīgas līmeni, gan liek mūsējiem pilikt soli uz priekšu!
Kad LFV klubi (vismaz 1-2) vismaz trīs sezonas stabili cīnīsies, vai pat spēlēs, par EL grupu turnīru, tad varēsim diskutēt par LFV izaugsmi, bet pagaidām šai vēlmei bez reāla seguma nav nekāda pamata. Patreiz pēc manām domām nekādam pārlieku lielam optimismam nav pamata.
Mēs tam visam jau reiz esam gājuši cauri, kad FKV reāli spēlēja EL grupu turnīrā, bet kā vēlāk izrādījās, tad tas bija tikai izņēmuma gadījums bez jebkāda turpinājuma.
, 2020-02-10 17:01, pirms 4 gadiem
kramblers rakstīja: Nu ja netiks grupu turnīrā, tad tas viss pa pieskari, būs interesanti
Tieši tā, tur arī var vilkt paralēles ar jau pieminēto Dinamo Rīgu, ka nav vērts ņemt leģionārus, kuri knapi velk līmeni, tad jau tiešām labāk lai spēlē latvieši, mazāk naudu tērēs.
Šajā gadījumā tikai laiks rādīs cik tie leģionāri ir sakarīgi un vai būs izveidota komanda, tikai tad var cerēt uz kaut kādu izaugsmi LV klubiem (kuri gribēs turēties līdzi Riga), līgai, kā arī izlasei. Šobrīd tas vēl ir tikai sapņu līmenī, bet virziens ir pareizs.
, 2020-02-10 17:11, pirms 4 gadiem
Interesantu kura domas ir nozīmīgākas futbola'- Nameja vai Kreipāna. Kreipāns nesen teica ka virs līga drīzāk šogad būs vēl spēcīgāka un interesantāka, bet Namejs ti negrib atzīt. Viņam vajag grupu turn;īru vai tuvu tam, pie tam 3 gadus pēc kārtas. Viens gads jau bija. Namejs var grozīties kā vēlas, bet ja līdz grupu turnīram ir pietrūkst pēdējā spēlē tikai 1 vārti, tad tas patiešām ir tuvu. Pie tam iespējas bija.
Tātad 1 sezona jau ir tuvu grupu turnīram , vēl 2 vajag un tad redzēsim kā liepājnieks spurosies pretī. Zināms ka viņš ļoooooti grib Valmieras izgāšanos eirokausos, jo tad varēs izpausties visā pilnībā.
, 2020-02-10 17:14, pirms 4 gadiem
Šoreiz gan vajadzēja likt virsrakstu "Pogbā pievienojies Latvijas čempionei" Bet nu jā - tik spēcīgs sastāvs kādam klubam Latvijā vēl nav redzēts..
, 2020-02-10 17:40, pirms 4 gadiem
timoty rakstīja: Šoreiz gan vajadzēja likt virsrakstu "Pogbā pievienojies Latvijas čempionei" Bet nu jā - tik spēcīgs sastāvs kādam klubam Latvijā vēl nav redzēts..
Skonto labākajos gados, tā pati Eirokausu V-pils nebija stipri vājākas.
, 2020-02-10 17:51, pirms 4 gadiem
blah rakstīja: Un kas pēc tavām domām mainīsies, ja komandā būs 8 latvieši un 3 leģi? Tie 8 dārzeņi pēkšņi labāk sāks spēlēt tikai tāpēc, ka regulāri spēlēs? Lai līmenis augtu ir jābūt patstāvīgai konkurencei, nevis garantētai siltai vietiņai bez īpašas atbildības. Ja mēs no Riga FC priekš izlases varam izspiest kaut vai tos pašus 3 spēlētājus izlasei, kuri visu sezonu būs spēlējuši ar labiem partneriem un arī sevi pilnveidojuši, tad tas jau būs labāk par 90% pārējiem izlases spēlētājiem...
Parunā ar kādu no tiem latvju puikām, kuri spēlē/spēlēja LT čempionātā.
Leiši pirms mums palaida pašmāju klubiem leģionāru limitu vaļā, un tagad viņi vairs nezin ko darīt.
LT čempionātā ir 1 komanda, kurai ir puslīdz stabili sponsori (Suduvis), un pārītis tādu viduvēju komandu. Pārējās visas sitas kā plikas pa nātrēm. Rezultāts-toto zeļ un plaukst uz nebēdu, jo kaut kā sava eksistence ir jātaisno. Pagājušais LT čempionāts noslēdzās ar divu komandu izslēgšanas no čempionāta.
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...

Protams, LV krievi, kuri ir klubu īpašnieki, domā ka ir gudrāki par saviem kolēģiem LT, bet man personiski ir aizdomas, ka nav ne velna.
, 2020-02-10 18:05, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Parunā ar kādu no tiem latvju puikām, kuri spēlē/spēlēja LT čempionātā.
Leiši pirms mums palaida pašmāju klubiem leģionāru limitu vaļā, un tagad viņi vairs nezin ko darīt.
LT čempionātā ir 1 komanda, kurai ir puslīdz stabili sponsori (Suduvis), un pārītis tādu viduvēju komandu. Pārējās visas sitas kā plikas pa nātrēm. Rezultāts-toto zeļ un plaukst uz nebēdu, jo kaut kā sava eksistence ir jātaisno. Pagājušais LT čempionāts noslēdzās ar divu komandu izslēgšanas no čempionāta.
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...

Protams, LV krievi, kuri ir klubu īpašnieki, domā ka ir gudrāki par saviem kolēģiem LT, bet man personiski ir aizdomas, ka nav ne velna.
Lietuvas čempī nav tik bagāta kluba, kā FC Riga...
, 2020-02-10 18:09, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Un ko tas dod?Ok,sav;aks labus leģus kautvai ,itkā kā klubs būs spēcīgs,bet kad būs izlašu spēles mūsējie atkal pieliks bikses.Mūsējie ta kādi ir tādi ir...Tur tad nebūs ne Pogbā ne citi,tur būsim uz tīra fona mēs-Andoras vai pat zemākā līmenī!!!Tāpēc sajūsmu neizraisa.
Neraudi pamulki, papildinajums afigenijs, gaidam vel!!!
, 2020-02-10 18:09, pirms 4 gadiem
Prikoliņš rakstīja: Tak pie di**as to izlase, tapat tas neko nemainītu, paskaties vakardienu, piemēram, Barselona un Real madrid, no spānijas karoga pamatsastāvos katrā tik pa trīs spēlētāji ir, Tas kurš Maksā naudiņu Rīgas klubam vispār nav ieintresēts par LV izlase, tas ir biznees. Tapec padomā pirms raksti par kko tādu.
piekritu par visiem 100%
, 2020-02-10 18:11, pirms 4 gadiem
Ronaldi rakstīja: Sestdien "Riga" uzsāks FNL kausu, plkst. 18:15 tiekoties ar Saranskas "Mordovia". Šo spēli tiešraidē rādīsim arī portālā Sportacentrs.com.

Vai komentētāji komentēs latviski?
Zini , ja tas laukjis ar latgaliesu akcentu komente, aizmirsu to zurnalista vardu, tad labak Krieviski lai komente
, 2020-02-10 18:12, pirms 4 gadiem
2 Latvieši - 1 vārtusargs un malējais aizsargs pataisīts no uzbrūkošā spēlētāja. Fantastiskas perspektīvas nākotnē.
, 2020-02-10 18:18, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Un ko tas dod?Ok,sav;aks labus leģus kautvai ,itkā kā klubs būs spēcīgs,bet kad būs izlašu spēles mūsējie atkal pieliks bikses.Mūsējie ta kādi ir tādi ir...Tur tad nebūs ne Pogbā ne citi,tur būsim uz tīra fona mēs-Andoras vai pat zemākā līmenī!!!Tāpēc sajūsmu neizraisa.
Kāds sakar Lv izlasei ar klubu?? Katrs dara kā grib, ja nejēdz spēlēt, tad nejēdz, domā, salasot nejēgas vienkopus, sāks kāds spēlēt labāk?? Katrs sev maizi pelna.!
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
18

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".