Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Liepāja" piesaista "Daugavpils" pamatvārtsargu Kurakinu

"Liepāja" piesaista "Daugavpils" pamatvārtsargu Kurakinu
Vladislavs Kurakins. Foto: Zigismunds Zālmanis

Visnaskāk par sastāva papildinājumiem pēc gadu mijas turpina vēstīt "Liepāja", kuras rindām pievienojies pēdējās divās sezonās "Daugavpils" galvenā cietokšņa sarga funkcijas pildījušais Vladislavs Kurakins. Savukārt "Riga" oficiāli izziņojusi vienošanos ar Burkinafaso futbolistu Usmanu Kamarā.

27 gadus vecais Vladislavs Kurakins pēdējās divās sezonās bija "Daugavpils" komandas atslēgas zobrats, pildot pirmā vārtsarga pienākumus. Pagājušās sezonas 35 Virslīgas spēlēs Kurakins astoņas reizes nosargāja savus vārtu neieņemtus.

Kopumā karjeras laikā Kurakins piedalījies 188 Virslīgas spēlēs, aizvadot 56 sausos mačus. Bez "Daugavpils" Kurakins valsts augstākajā līmenī pārstāvējis arī Jūrmalas "Spartaku", "Riga" un "Jelgavu". 2021. gadā uz trīs spēlēm Kurakins piestāja Nākotnes līgā, sargājot vārtus nu jau bēdīgi slavenajā "Rīgas Dinamo". Pēc tam futbolists devās uz Norvēģijas vienu no zemākajām līgām. Tāpat karjeras gaitā Kurakins paspējis pabūt arī Austrijā.

Tamaza Pertijas trenētajā komandā no iepriekšējās sezonas vārtsargu līnijā palicis Vladislavs Lazarevs.

Iepriekš mūsu portāla slejās jau parādījās informācija par Latvijas vicečempiones "Riga" nodomiem papildināt savas rindas ar Burkinafaso malējo uzbrucēju Usmanu Kamarā. Šodien klubs oficiāli izziņoja 18 gadus vecā āfrikāņa pievienošanos komandas sastāvam.

Kā jau ierasts, "Riga" aizvada savu pirmsezonu visleknākajos apstākļos kādi Latvijas futbola klubiem pieejami. Valsts bagātākā futbola komanda devusies uz ierasto kaulu sasildīšanu Apvienotajos Arābu Emirātos.

Tikmēr no valsts čempionu RFS pirmajiem treniņiem, kuri norisinājušies "Rimi" Olimpiskajā centrā saskatāms, ka Viktora Moroza trenētās komandas sastāvam pievienojies ilggadējais "Daugavpils" komandas spēlētājs Dāvis Cucurs. Pagājušajā sezonā Cucurs piedalījās 33 Latvijas čempionāta mačos, gūstot trīs no saviem kopumā četriem karjeras vārtiem Virslīgas čempionātā. 23 gadus vecais spēlētājs tika daudzpusīgi izmantots, spēlējot gan sev ierastajā labajā aizsardzības malā, gan sezonas gaitā tiekot pārcelts uz vidējo līniju. Kopumā Cucurs karjeras laikā sakrājis 112 spēles Virslīgas čempionātā. RFS pagaidām gan nav oficiāli pavēstījusi par futbolista pievienošanos komandai.


, 2024-01-10 13:00, pirms 5 mēnešiem
Šogad izskatās būs interesants sastāvs, Bfc Daugavpils.
Tagad atliek zīlēt, kurš aizstās Kurakinu!
, 2024-01-10 13:07, pirms 5 mēnešiem
Stils vadošajam sporta portālam, super! Tuvojas delfiem.

"Kā jau ierasts, "Riga" aizvada savu pirmsezonu visleknākajos apstākļos kādi Latvijas futbola klubiem pieejami. Valsts bagātākā futbola komanda devusies uz ierasto kaulu sasildīšanu Apvienotajos Arābu Emirātos."
, 2024-01-10 13:32, pirms 5 mēnešiem
Liepājai jau sen kā vajag paņemt normālu sporta direktoru,tas kādus spēlētājus viņi paraksta nu priekš 5 vietas ir ok,bet ja tu gribi cīnīties par medaļām nevar parakstīt Kurakinu,kurš pat Norvēģijas 3.līgā nekotējās,kāda ir perspektīva parakstot viņu?Labāk tad liekat uz Ošu vai parakstiet to pašu Ozolu,kam vizmaz ir izlases pieredze.Tāda sajūta,ka Tamazs paraksta visus pēc kārtas.
, 2024-01-10 14:30, pirms 5 mēnešiem
maikls19 rakstīja: Liepājai jau sen kā vajag paņemt normālu sporta direktoru,tas kādus spēlētājus viņi paraksta nu priekš 5 vietas ir ok,bet ja tu gribi cīnīties par medaļām nevar parakstīt Kurakinu,kurš pat Norvēģijas 3.līgā nekotējās,kāda ir perspektīva parakstot viņu?Labāk tad liekat uz Ošu vai parakstiet to pašu Ozolu,kam vizmaz ir izlases pieredze.Tāda sajūta,ka Tamazs paraksta visus pēc kārtas.
Liepāja nemaz neplāno pa medaļām cinīties,tas nemaz nav nepieciešams... Top 5 komandām medaļas nav svarīgas... galvenais piķi mazgāt... pietiek ar 4.vietu lai tiktu evro kubkā... ps. Kurakins būs rezervists... varbūt pat Grobiņas pamatā stāvēs... jo cik dzirdams tad 90% Grobiņa būs fārms Liepojas miestas komandai
, 2024-01-10 14:37, pirms 5 mēnešiem
Kas laiž golus iekšā ir, bet kas sitīs pretējos .....?
, 2024-01-10 14:39, pirms 5 mēnešiem
Ļurba rakstīja: Liepāja nemaz neplāno pa medaļām cinīties,tas nemaz nav nepieciešams... Top 5 komandām medaļas nav svarīgas... galvenais piķi mazgāt... pietiek ar 4.vietu lai tiktu evro kubkā... ps. Kurakins būs rezervists... varbūt pat Grobiņas pamatā stāvēs... jo cik dzirdams tad 90% Grobiņa būs fārms Liepojas miestas komandai
Par Grobiņu kā farm klubu jau dzirdēju pagajušo sezon,Hramovs iedos naudu+spēlētājus,lai Grobiņa varētu atņemt punktus konkurentiem,kā savulaik bija Olimps un Tranzīts,kas attiecīgi varēja palīdzēt Skonto un Ventspilij.Vienīgi Liepāja šobrīd ir cita kalibra komanda,kas pati zaudē punktus Tukumam,Mettai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2024-01-10 18:49, pirms 5 mēnešiem
Ivars Zvirgzdlņš rakstīja: Kādas tev medaļas?
Kamēr virslīga būs Rīga, Rfs, Valmiera un Auda.
LIEPĀJA NEKAD MEDAĻAS NEDABŪS, NEKAD!
Ja īpašnieks nāks pie prāta un padzīs kamazu un paņems darbā treneri kurš grib cīnīties par zeltu,ir iespējams ar to budžetu pacīnīties..!
, 2024-01-10 19:10, pirms 5 mēnešiem
Tur pat jau visas bija, man liekas, piemēram, ap Valmieru liela jautājuma zīme finansiāli, tā pat atceroties kā tur komplektācija notikās nevis pēdējā brīdī bet pēc, tā pat kā saistību nomaksa. Audai atkal cita nelaime, katru gadu jauna komanda, ko Rīga atsūta (vismaz tīri intuitīvi man liekas sastāvs tur bijis ļoti mainīgs).
, 2024-01-10 19:37, pirms 5 mēnešiem
Es domāju šogad Liepāja tiks eirokausos 2025, 4 vieta būs viņiem
Vis drīzāk Valmiera kritīs vēl zemāk un šī sezona būs pēdējā eirokausos!
, 2024-01-10 19:45, pirms 5 mēnešiem
Ivars Zvirgzdlņš rakstīja: Kādas tev medaļas?
Kamēr virslīga būs Rīga, Rfs, Valmiera un Auda.
LIEPĀJA NEKAD MEDAĻAS NEDABŪS, NEKAD!
beidz , Liepāja ar tādu budžetu mierīgi var par medaļām cīnīties.
, 2024-01-11 08:43, pirms 5 mēnešiem
fall in love rakstīja: Tur pat jau visas bija, man liekas, piemēram, ap Valmieru liela jautājuma zīme finansiāli, tā pat atceroties kā tur komplektācija notikās nevis pēdējā brīdī bet pēc, tā pat kā saistību nomaksa. Audai atkal cita nelaime, katru gadu jauna komanda, ko Rīga atsūta (vismaz tīri intuitīvi man liekas sastāvs tur bijis ļoti mainīgs).
Aha, Audai katru gadu jauna komanda, tikai virslīgā divas sezonas ir augšā. Vispār jau pagājušā sezonā nemaz tik daudz no pirmās neizmainījās, parotēja spēlētāji īrē no Rigas, pēc vajadzības sezonas laikā vēl piesaistīja klāt, jo bija lieli robi sastāvā sezonas pirmajā pusē. Valmierai toč bija lielākas izmaiņas, šķiet arī Liepājai vairāk pamanījās pamatsastāvs.
, 2024-01-11 09:17, pirms 5 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Aha, Audai katru gadu jauna komanda, tikai virslīgā divas sezonas ir augšā. Vispār jau pagājušā sezonā nemaz tik daudz no pirmās neizmainījās, parotēja spēlētāji īrē no Rigas, pēc vajadzības sezonas laikā vēl piesaistīja klāt, jo bija lieli robi sastāvā sezonas pirmajā pusē. Valmierai toč bija lielākas izmaiņas, šķiet arī Liepājai vairāk pamanījās pamatsastāvs.
Zinu ka divas, jaa. Pirmajā sezonā (pēc atmiņas) pat sezonas laikā tur komanda riktīgi norotēja sastāvu.

P.s. es nedisoju Audu, kad izlasīju viedokli par Liepāju kā iekaltu piekto, pārdomājot galva uzreiz atrada dažus pretargumentus.
, 2024-01-11 09:23, pirms 5 mēnešiem
Zelta sietiņš rakstīja: beidz , Liepāja ar tādu budžetu mierīgi var par medaļām cīnīties.
Tikai par 3 vietu, līdz FC Riga un RFS naudai Liepājai tālu, lai cīnītos par titulu tad jāpaveicas ar sastāva komplektāciju, ka tas reiz sanāca Valmiera un kuru diemžēl tā ātri izpārdeva.
Labāk lai ņem vietējos nevis pārvēršas par Āfrikas amatieru komandu.
, 2024-01-12 06:38, pirms 5 mēnešiem
Riga sildās Emirātos līgai, kurā puse sezonas jāspēlē uz mākslīgā laukuma un +10 grādos. Arī šogad tur nekas nespīd.
Lūkass Vapne. Foto: Valmiera FC
3

"Valmieras" duets Vapne un Kalns tiek atzīti par maija labākajiem Virslīgā

Par “Tonybet Virslīga” maija mēneša labākajiem atzīts duets, kas pārstāvēja “Valmiera FC”. Par labāko treneri kļuvis Jurģis Kalns, bet spēlētāju – Lūkass Vapne.
Tonijs Makmalens. Foto: Valmiera FC
8

Pēc Kalna "Valmieru" pamet arī vārtsargu treneris Makmalens

Latvijas Virslīgas trešās vietas īpašniece "Valmiera" paziņojusi, ka komandu pametis vārtsargu treneris Tonijs Makmalens. Šāds solis sekojis tikai dažas dienas pēc tam, kad Vidzemes klubu atstāja galvenais treneris Jurģis Kalns.
Filipi Almeida. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC/Virslīga Flickr
11

''Auda'' pārtrauc darba attiecības ar portugāļu treneri Almeidu

LETA. "TonyBet" futbola virslīgas klubs "Auda" ir pārtraucis darba attiecības ar portugāļu treneri Filipi Almeidu, pirmdien savā "Instagram" kontā pavēstīja klubs.