Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Jūrmala" piedalīsies "Copa del Sol", kas pārklāsies ar Ziemas kausu

"Jūrmala" piedalīsies "Copa del Sol", kas pārklāsies ar Ziemas kausu
Ivans Gluško (FC ''Jūrmala'')
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Pagājušās sezonas Virslīgas 6. labākā komanda "Jūrmala" piedalīsies prestižajā "Copa del Sol" turnīrā (Spānijā), vēsta kluba mājas lapa jurmalafc.lv. Šis starptautiskais turnīrs pārklājas ar Virslīgas Ziemas kausu.

"Copa del Sol" ir ikgadējs turnīrs Spānijā, kurā tradicionāli piedalās visai pazīstamas un spēcīgas komandas. Pēdējos divos gados turnīrā piedalījušās 12 komandas (divas grupas pa sešām vienībām, pēc tam "play-off") un, piemēram, 2013. gadā dalībnieku saraksts bija sekojošs: Doņeckas "Shakhtar" (Ukraina), Maskavas CSKA (Krievija), "Goteborg" (Zviedrija), Ļubļanas "Olimpija" (Slovēnija), "Rosenborg", "Strømsgodset", "Molde", "Tromso" (visas Norvēģija), "Widzew" (Polija), "Shanghai East Asia" (Ķīna), "Vaslui" (Rumānija) un "København" (Dānija). Pirmajā turnīra rīkošanas reizē bija divas uzvarētājas, CSKA un "Shakhtar", 2011. gadā triumfēja Ļvovas "Karpaty", 2012. gadā Maskavas "Spartak", bet pērn "Shakhtar".

jurmalafc.lv pavēstīts, ka uz 2014. gada turnīru uzaicināta arī "Jūrmala". 2014. gadā turnīrā piedalīsies 10 komandas un starp dalībniecēm citu starpā būs "Molde", "Rosenborg", Zviedrijas AIK. Zināms, ka turnīrs notiks no 27. janvāra līdz 6. februārim - šie datumi pārklājas ar Virslīgas Ziemas kausu. Minēto datumu ietvaros "Jūrmalai" jāspēlē ar Rīgas "Daugavu" (27. janvāris) un Daugavpils "Daugavu" (3. februāris).

Pagaidām "Jūrmala" nav informējusi, kādā veidā apvienos abus turnīrus (un vai vispār piedalīsies Ziemas kausā), taču mājas lapā tuvākajā laikā solīta preses konference, kurā kluba izpilddirektors Andrejs Karacajevs informēs gan par gaidāmo dalību "Copa del Sol", gan par gatavošanos jaunajai sezonai.

Izmantotie resursi:
jurmalfc.lv


, 2014-01-07 22:07, pirms 10 gadiem
Uzspēlēt pret Daugavu vai Rosenborg. Hmm...
, 2014-01-07 22:09, pirms 10 gadiem
gaidam grandiozas sagraves
nez,kura gala tiem organizatoriem prats!?
, 2014-01-07 22:10, pirms 10 gadiem
Tad jau cerams,ka kaut cik ciešamu sastāvu savāks,lai galīgi neizgāztos,kaut gan treniņturnīrs vien ir.
, 2014-01-07 22:33, pirms 10 gadiem
Copa del sol ir viens no prestizhakajiem starpsezonas turniriem! Es tikai par. Par to ir jalepojas ka tika uzzaicinata uz sho turniru.
, 2014-01-07 22:35, pirms 10 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Copa del sol ir viens no prestizhakajiem starpsezonas turniriem! Es tikai par. Par to ir jalepojas ka tika uzzaicinata uz sho turniru.
bija ... lēnām tas kļūs par Sadraudzības kausu vol.2 ... par to liecina Jūrmalas un moldāvu kluba uzaicināšana.
, 2014-01-07 23:11, pirms 10 gadiem
Forši tūristi, labs ceļojums, skaistā Spānija! Viss ko var pateikt!
, 2014-01-07 23:15, pirms 10 gadiem
Mulsinoši, ka klubs, kuru apmeklē VISMAZĀK skatītāju Virslīgā, tiek aicināts uz šādu turnīru, bet pārējos līdzjutēju un vispār Virslīgas flagmaņus neaicina. Diez kā tur Bašarina kungam un viņa komandas vadības tiltiņam tur izdevies ieinteresēt lielos vīrus no Spānijas?

Un vēl - jāatcerās fakts, ka Jūrmala parasti komandas sastāvu vāca pēdējā brīdī vai arī tā ļoti savdabīgā veidā šo komandu komplektēja, lai vispār kaut kur varētu piedalīties. Bet nu sagaidīsim preses konferenci un uzzināsim vai šiem kāds sastāvs vispār ir un vai maz būs spējīgi ko tādu realizēt? Ja dodas uz ko tik prestižu, tad arī pašiem būtu jācenšās būt tikpat solīdiem un prestižiem.
, 2014-01-07 23:18, pirms 10 gadiem
tigereens rakstīja: Mulsinoši, ka klubs, kuru apmeklē VISMAZĀK skatītāju Virslīgā, tiek aicināts uz šādu turnīru, bet pārējos līdzjutēju un vispār Virslīgas flagmaņus neaicina. Diez kā tur Bašarina kungam un viņa komandas vadības tiltiņam tur izdevies ieinteresēt lielos vīrus no Spānijas?

Un vēl - jāatcerās fakts, ka Jūrmala parasti komandas sastāvu vāca pēdējā brīdī vai arī tā ļoti savdabīgā veidā šo komandu komplektēja, lai vispār kaut kur varētu piedalīties. Bet nu sagaidīsim preses konferenci un uzzināsim vai šiem kāds sastāvs vispār ir un vai maz būs spējīgi ko tādu realizēt? Ja dodas uz ko tik prestižu, tad arī pašiem būtu jācenšās būt tikpat solīdiem un prestižiem.
Spānija ir tikai vieta, kur turnīrs tiek rīkots. To organizē viena krievu kompānija!
, 2014-01-08 00:01, pirms 10 gadiem
Olafs Jākabsons rakstīja: Spānija ir tikai vieta, kur turnīrs tiek rīkots. To organizē viena krievu kompānija!
Nu nu nesac tagad. Vispar jau to organize Franchu plashsazinju kompanija kas darbojas Skandinavijaa. Tatad nevajag te krievus iesaistit
, 2014-01-08 19:19, pirms 10 gadiem
tigereens rakstīja: Un vēl - jāatcerās fakts, ka Jūrmala parasti komandas sastāvu vāca pēdējā brīdī vai arī tā ļoti savdabīgā veidā šo komandu komplektēja, lai vispār kaut kur varētu piedalīties.
Tā jau nu nav. Šī ir FC Jūrmala, kas Virslīgā tikai no 2011. gada spēlē, nevis Jūrmala-VV, kam ar komplektēšanos bija reālas problēmas. FC Jūrmala arī pērn bija viena no komandām, kas aizbrauca uz treniņnometni siltajās zemēs, bet nu beigu beigās no tās gatavošanās čiks vien sanāca, jo redzējām, ka komanda ir pilnīgi negatava un tāda būtībā palika arī līdz sezonas beigām. Cerēsim, ka gaidāmajā sezonā lietas mainīsies un sastāva komplektācija būs pārdomāta, jo uz iepriekšējo sezonu piesaistītie spēlētāji, pat Latvijā ļoti labi zināmi, sevi neapliecināja.
, 2014-01-08 19:23, pirms 10 gadiem
Gan jau savi kontakti ir, jo citādi grūti būtu tādā turnīrā nokļūt. Saprastu, ja ielūgta tiktu kāda no TOP komandām, bet ar Jūrmalas spēli pērnajā sezonā... Piekritīšu punktam - jāpriecājas, ka kāda mūsu komanda ir tikusi uzaicināta uz šādu turnīru, bet tiešām pārsteidzoši, ka tā ir Jūrmala.
, 2014-01-08 19:56, pirms 10 gadiem
tigereens rakstīja: Mulsinoši, ka klubs, kuru apmeklē VISMAZĀK skatītāju Virslīgā, tiek aicināts uz šādu turnīru
Organizatori: Un starp citu, cik jums skatītāju nāk uz spēlēm?
FCJ: ēee... divdesmit...
Organizatori: ā, divdesmit tūkstoši. normāli.
, 2014-01-08 22:30, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Gan jau savi kontakti ir, jo citādi grūti būtu tādā turnīrā nokļūt. Saprastu, ja ielūgta tiktu kāda no TOP komandām, bet ar Jūrmalas spēli pērnajā sezonā... Piekritīšu punktam - jāpriecājas, ka kāda mūsu komanda ir tikusi uzaicināta uz šādu turnīru, bet tiešām pārsteidzoši, ka tā ir Jūrmala.
Noteikti kādi ''biezie'' aiz Jūrmalas muguras stāv.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
21

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".