Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Birka un "Metta" vienojas par līgumu līdz 2022. gadam

Birka un "Metta" vienojas par līgumu līdz 2022. gadam
Emīls Birka. Foto: FS "Metta"

LETA. "Optibet" Latvijas futbola Virslīgas komanda "Metta" noslēgusi jaunu līgumu ar 19 gadus veco aizsargu Birku, pirmdien savā "Twitter" kontā paziņoja klubs. Vienošanās pagarināta līdz 2022. gadam.

2000. gadā dzimušais Birka šosezon laukumā devās 27 spēlēs, tajās nopelnot divas dzeltenās kartītes. Šosezon jaunais futbolists pārstāvēja Latvijas U21 izlasi.

"Esmu priecīgs par līguma attiecību turpināšanu. Tas nozīmē, ka turpinām strādāt vienā virzienā un kopīgam mērķim. Esmu pārliecināts par klubā notiekošo darbu attiecībā uz spēlētāju sagatavošanu," gandarījumu par līguma pagarināšanu pauda futbolists. "Svarīgi ir turpināt attīstīties, un "Metta" ir īstā vide, kur tas ir iespējams. Saprotu, ka pirms nonākšanas nākamajā līmenī ir tam jāsagatavojas un jānobriest, kas ir svarīgi, lai stabili turpinātu iesākto ceļu."

Jau ziņots, ka iepriekš klubs noslēdza jaunus līgumus uz vairākām sezonām ar akadēmijas audzēkņiem Rihardu Ozoliņu un Raimondu Krolli, kuri arī sekmēja Latvijas U19 izlases iekļūšanu Eiropas čempionāta kvalifikācijas elites kārtā, kas norisināsies nākamā gada pavasarī.

Jau ziņots, ka "Metta" komandu pametis iepriekšējo divu sezonu uzbrukuma līderis Tamirlans Džamalutdinovs un Kristaps Liepa. Tāpat Rīgas komanda neturpinās sadarbību ar Kabelo Seribu un Vinisiusu Venerandu.

"Metta" aizvadītajā sezonā palika pēdējā deviņu komandu konkurencē, bet pārspēlēs saglabāja vietu "Optibet" Latvijas futbola Virslīgā.


, 2019-12-02 23:35, pirms 4 gadiem
Brože "uguņo". Tikko paskatījos, ka SC 14 no pēdējiem 18 rakstiem ir no Brožes kunga. Varbūt tas procents ir vēl lielāks, tālāk apnika skaitīt.
, 2019-12-03 10:06, pirms 4 gadiem
Foto: Valmiera FC
38

"Valmierai" nesamaksātu nodokļu dēļ atņem trīs punktus

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu Virslīgas klubam "Valmiera" atņemt trīs punktus par nodokļu parādu, kas pārsniedz 188 tūkstošus eiro. Toties segtas parādsaistības pret futbolistiem.
Pirmo vārtu autors Kenrojs Kempbels. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
3

Stīvensons kompensācijā akrobātiski izrauj ''Tukums 2000'' uzvaru pār jelgavniekiem

''TonyBet'' futbola Virslīgas 11. kārtas noslēdzošajā spēlē ''Tukums 2000/Telms'' kompensācijas laikā izrāva trīs punktus mājās pret ''Jelgavu'' – 2:1. Uzvaras vārtus akrobātiskā veidā guva Džeidi Stīvensons.
"Daugavpils" futbolisti. Foto: Margarita Vigule/Gorod.lv
7

"Daugavpils" 11 minūtēs sarūgtina grobiņniekus un atgriežas pirmajā trijniekā

Latvijas futbola Virslīgā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs izcīnīja "Daugavpils", izbraukumā ar 3:1 pārspējot "Grobiņas SC"/"Liepājas Futbola skolu".