Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tito šonedēļ atgriezīsies Barselonā, Lučesku pagarina līgumu ar "Shakhtar"

Tito šonedēļ atgriezīsies Barselonā, Lučesku pagarina līgumu ar "Shakhtar"
Džordi Roura un Tito Vilanova
Foto: AFP/Scanpix

Priecīgas ziņas pienākušas Spānijas "Barcelona" nometnē - pēc vairāk nekā divu mēnešu vēža ārstniecības terapijas Barselonā atgriezīsies futbola komandas galvenais treneris Tito Vilanova. Tikmēr Ukrainas čempione Doņeckas "Shakhtar" paziņojusi, ka vēl uz diviem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri Mirču Lučesku.

"FC "Barcelona" treneris Tito Vilanova pēc diviem Ņujorkā pavadītiem mēnešiem šonedēļ atgriezīsies mājās. Tito 21.janvārī devās uz Ņujorku ārstēties un šonedēļ atgriezīsies mājās Katalonijas galvaspilsētā," teikts "Barcelona" paziņojumā. "Pēdējo pāris mēnešu laikā komandu vadīja Džordi Roura, kurš pastāvīgi sazinājās ar Vilanovu, lai vienotos par svarīgiem lēmumiem, bet Vilanovas vieta uz rezervistu soliņa vienmēr tika saglabāta viņam. Esi sveicināts mājās, Tito."

"Barcelona" Rouras vadībā izstājās Karaļa kausa pusfinālā, divu spēļu summā atzīstot Madrides "Real" pārākumu. Spānijas čempionātā "Barcelona" ar 74 punktiem 28 spēlēs ir pārliecinoša līgas līdere, bet tuvākā sekotāja "Real" atpaliek par 13 punktiem. Par spīti zaudējumam pirmajā mačā, "Barcelona" prata pārvarēt "Milan" barjeru un iekļūt UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, kur jau aprīļa sākumā tiksies ar Francijas PSG.

Tikmēr pozitīvas vēstis ir arī Doņeckas "Shakhtar" nometnē. "Šodien "Donbass" arēnā notika darba tikšanās starp "Shakhtar" prezidentu Rinātu Ahmetovu un galveno treneri Mirču Lučesku, kuras noslēgumā ar komandas vadītāju tika parakstīts jauns līgums," teikts Ukrainas kluba paziņojumā. "Kad runājām par līgumu, naudas jautājums vispār nebija dienas kārtībā. Tāpēc, ka tas nav galvenais ne man, ne viņam. Mani interesēja tikai viens - vai šī komanda ir sasniegusi maksimumu vai tā var spert soli uz priekšu? Viņš atbildēja vienkārši: "Mīlu mūsu līdzjutējus, mīlu mūsu spēlētājus, ticu saviem palīgiem. Esmu pārliecināts par to, ka, kopā ar klubu apvienojot pūliņus, esam spējīgi iekarot jaunas virsotnes." Līgums ar Mirču Lučesku ir parakstīts uz diviem gadiem."

Doņeckas "Shakhtar" Ukrainas čempionātā 21 spēlē izcīnījusi 60 punktus, vienīgo neveiksmi pagājušā gada 17.novembrī izbraukumā ciešot pret Kijevas "Arsenal" (0:2). Tuvākajām konkurentēm "Metalist" un Kijevas "Dynamo" ir tikai pa 45 un 44 punktiem. "Shakhtar" ir citis Ukrainas kausa ceturtdaļfinālā, taču astotdaļfinālā, zaudējot pēdējo divu gadu Vācijas čempionei Dortmundes "Borussia", izstājās no Čempionu līgas.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...
Футбольный клуб «Шахтер» (Донецк) | Официальный...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-25 17:07, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Tikmēr apollo raksta, ka FIB paņēmuši Abramoviču ciet, visticamāk saistībā ar Berezovska slepkavību....
Представитель Абрамовича опроверг информацию об...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-25 20:05, pirms 11 gadiem
ideālas ziņas Barcas līdzjutējiem,tagad galvenais lai Alba(kā arī Xavi) paspēj savest kārtībā veselību pirms spēlēm ar PSG,zinot vēl,ka Adriano un Pujols savainots,aizsardzībā var rasties problēmas
Arda Gilers pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Turku padsmitgadnieks Madrides "Real" virza tuvāk 36. "La Liga" titulam

Rokas stiepiena attālumā pie Spānijas "La Liga" trofejas atgūšanas pavirzījusies Madrides "Real", kura, 33. kārtas pirmajā spēlē izbraukumā pieveica (1:0) Sansevastjanas "Real Sociedad".
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.