Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Niklāvs Švēde

Oficiāli: Keirisons pievienojas "Barcelona"

Oficiāli: Keirisons pievienojas "Barcelona"
Keirisons de Souza Karneiro
Foto: AP

Spānijas futbola čempione "Barcelona" par 14 miljoniem eiro iegādājusies Brazīlijas kluba "Palmeiras" talantīgo uzbrucēju Keirisonu, ziņo Barselonas kluba oficiālā mājaslapa.

20 gadus vecais uzbrucējs Keirisons, kuru "Barcelona" bija ielenkusi jau pāris mēnešus, ar Spānijas čempionvienību parakstīs piecu gadu līgumu, kas pirmajā sezonā paredz futbolistu izīrēt kādam citam klubam. Šovakar brazīļu talants ielidoja Barselonā, taisnā ceļā dodoties uz kluba ofisu un piedaloties foto uzņēmumos.

Keirisona iegāde aizvadītās sezonas UEFA Čempionu līgas ieguvējai izmaksās 14 miljonus eiro, kas, atkarībā no uzbrucēja Barselonas komandā aizvadīto spēļu skaita, var paaugstināties līdz 16 miljoniem. Piektdien futbolists Barselonā izies medicīniskās pārbaudes, lai pieliktu šim darījumam punktu, parakstot jauno līgumu.

Kā izteicies "Barcelona" komandas galvenais treneris Hoseps Gvardiola, Keirisons ir lielisks uzbrukumu noslēdzējs, kuram piemīt laba vārtu gūšanas garša. Neskatoties uz savu jauno vecumu, viņš ir bijis viens no spilgtākajiem spēlētājiem Brazīlijas futbola līgā gan "Coritiba", gan "Palmeiras" sastāvā.

"Viņš ir ļoti jauns, un viņam ir lieliska statistika. Atrast tādu vārtu gūšanas mašīnu nav viegli. Klubs ir nolēmis ar Keirisonu parakstīt līgumu, taču principā viņš nākamo sezonu pavadīs īrē, tāpēc es ar viņu gaidāmajā sezonā nerēķinos. Pagaidām nav atklāts, kura kluba sastāvā viņš aizvadīs nākamo sezonu," izteicies Gvardiola.

Brazīļu uzbrucējs savas futbolista gaitas uzsāka Brazīlijas "CENE" un "Coritiba" jauniešu komandā, 2006. gadā ar "Coritiba" parakstot profesionālu līgumu. 2008. gada sezonā Keirisons Brazīlijas čempionātā izcēlās ar 21 vārtu guvumu, kļūstot par visu laiku jaunāko čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Šī gada sākumā futbolists pievienojās "Palmeiras", kā sastāvā septiņās spēlēs uzbrucējs guva piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
fcbarcelona.com


, 2009-07-23 21:15, pirms 15 gadiem
Moška Karlsons?
, 2009-07-23 21:22, pirms 15 gadiem
Beidzot! Jaunais brazīļu talants.
, 2009-07-23 21:28, pirms 15 gadiem
Tas nav tas pats, kuru gribēja Mančestera?
, 2009-07-23 21:29, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka Pepe īsti neredz vietu sastāvā Bojanam Krkićam.
Slēpts komentārs: Mean Machine 24
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-23 21:41, pirms 15 gadiem
Vajag abus jaunos čaļus (Souzu un Bojanu) likt priekšā lai tiks paspēlē pamatsastāvā - lai barca paeksperimentē!
, 2009-07-23 21:48, pirms 15 gadiem
tiks iziireets benfica. tad jau redzees, kaa aklinatizeesies Eiropas futbolam.
, 2009-07-23 21:54, pirms 15 gadiem
es no saakumu izlasiiju karlsons
, 2009-07-23 22:00, pirms 15 gadiem
555 rakstīja: tiks iziireets benfica. tad jau redzees, kaa aklinatizeesies Eiropas futbolam.
Čalis ir tīrais vārtu guvējs, neko citu no viņa pagaidām nesagaidīt. Ja būs iespējas, tad sitīs vārtus.
It kā neesot lēns, bet ar ātrumu arī īpaši neizceļoties. Tehnika viņam kaut kādā līmenī kā jau brazīlietim ir, bet pašlaik viņa lielākais pluss ir tieši vārtu izjūta.
, 2009-07-23 22:04, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Čalis ir tīrais vārtu guvējs, neko citu no viņa pagaidām nesagaidīt. Ja būs iespējas, tad sitīs vārtus.
It kā neesot lēns, bet ar ātrumu arī īpaši neizceļoties. Tehnika viņam kaut kādā līmenī kā jau brazīlietim ir, bet pašlaik viņa lielākais pluss ir tieši vārtu izjūta.
jaa, dzirdeeju ar Indzagi saliidzina. pats esot baigais Barcas fans - kontraktaa pat punkts bija attieciigs. tad jau redzees.
, 2009-07-23 22:15, pirms 15 gadiem
briedizz rakstīja: Vajag abus jaunos čaļus (Souzu un Bojanu) likt priekšā lai tiks paspēlē pamatsastāvā - lai barca paeksperimentē!
Ja nemaldos, Barca Bojanu vēlas izīrēt, lai čalis iegūst lielāku spēļu praksi, manuprāt, būtu pāragri ko mainīt vai eksperimentēt.
, 2009-07-25 01:25, pirms 15 gadiem
Šodien noskatoties Barcelona : Totenham arī sapratu..
Barcai ir pareiza ideja, piesaista potenciālu spēlētāju, kamēr viņam vēl ir jāiegūst spēļu prakse, viņš tiek izīrēts vājākam klubam, kuram viņš ir pamata spēlētājs, kad viņš ieguvis nepieciešamos skilus, un pieredzi vai spēļu praksi (sauciet kā gribat), viņš ir atpakaļ Barcelonā.. UN UZ PALIKŠANU
nu tā notika ar Dos Santos, kas beidzot ir atgriezies Barcelonā, pēc gada prombūtnes, tas pats bija ar Piqe, kas no jauniešu komandas bija devies uz Mančesteru, bet tagad jau 2 sezonu būs šeit un nedomā pamest šo klubu. Tagad arī ar šo brazīli.. tagad viņam vietu ir grūti atrast, un komandai iespējams tikai traucētu, bet pēc 2 gadiem kad Henry beidzas līgums ar Barcu, un viņš plāno doties uz ASV, tobrīd 22 gadus vecais futbolists būs tieši laikā!
Vot cik gudri viss ir izdomāts.. klubs ar nākotni!
Arda Gilers pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Turku padsmitgadnieks Madrides "Real" virza tuvāk 36. "La Liga" titulam

Rokas stiepiena attālumā pie Spānijas "La Liga" trofejas atgūšanas pavirzījusies Madrides "Real", kura, 33. kārtas pirmajā spēlē izbraukumā pieveica (1:0) Sansevastjanas "Real Sociedad".
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.