Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Simeone kaitina Madrides "Real", Modričs un Kurtuā atbildi parādā nepaliek

Simeone kaitina Madrides "Real", Modričs un Kurtuā atbildi parādā nepaliek
Djego Simeone. Foto: EPA/Scanpix

Pēdējo dienu un nedēļu laikā atkal uzjundījis konflikts starp Madrides "Atletico" galveno treneri Djego Simeoni un Madrides "Real" futbolistiem un līdzjutējiem.

Arī iepriekšējos gados Djego Simeone mēdza veltīt dažādas replikas Madrides "Real" virzienā, bet atjaunoja konfliktu pēc tam, kad komentēja "Santiago Bernabeu" notikušās "Copa Libertadores" fināla atbildes maču starp "River Plate" un "Boca Juniors": "Atmosfēra šai spēlē būs citāda nekā parasti šajā stadionā. Šeit parasti līdzjutēju atbalsts nav tik kaislīgs kā Madrides "Atletico" mājas spēlēs vai Bilbao, Seviljā. "Santiago Bernabeu" šis atbalsts ierasti ir vēss."

Simeone arī nepiekrita tam, ka "Ballon d'Or" balvu ieguva Luka Modričs: "Spēlējot "Atletico" sastāvā, ir daudz sarežģītāk iegūt šo balvu. Grīzmans triumfēja Pasaules kausa izcīņā, kas ir ļoti grūti. Katram ir sava izvēle. Mēs apsveicam Modriču, viņam bija ļoti laba sezona, taču manā skatījumā labākie bija Varāns un Grīzmans."

Visbeidzot Simeone pabakstīja arī labākā vārtsarga balvu ieguvušo Tibo Kurtuā, kurš iepriekš trīs sezonas spēlējis argentīniešu speciālista vadībā "Atletico" rindās: "Futbola pasaulē tu saproti, kā tās lietas strādā. Tiklīdz viņš pievienojās Madrides "Real", viņš ieguva šo balvu. Kamēr viņš bija mūsu komandā, šo balvu ieguva Madrides "Real" spēlējošais Keilors Navass, kurš savukārt pirms tam pārstāvēja "Levante" [neizpelnoties šādu atzinību - aut.]."

Simeones izteicieni nepalika bez uzmanības. Modričs dzimtajā Horvātijā vietējam izdevumam "Sportske Novosti" sacīja, ka "Saprotu Simeoni, kurš aizstāv savu spēlētāju Grīzmanu, uzskatot, ka viņš ir labākais, taču Simeonem pašam kaitē tas, ka viņš jūt nepieciešamību regulāri mazināt Madrides "Real" nopelnus un aizskart futbolistus. Viņš izmanto katru iespēju atrast papildus izskaidrojumus Madrides "Real" iegūtajām trofejām, kas ir absolūti nepareizi. Cienu Simeoni un visu, ko viņš "Atletico" labā ir izdarījis. Cienu viņu futbolistus, līdzjutējus un "Atletico", kas ir lielisks klubs. Kad viņi mūs pieveic, mēs viņus apsveicam no sirds un sportiski pieņemam zaudējumu. Nav godīgi, ka mūsu panākumi, ieskaitot abus uzvarētos Čempionu līgas finālus pret "Atletico", pārvērtušies par iemeslu populistiski uzbrukt un tiek skaidroti ar labvēlīgu attieksmi pret "Real"."

Modričs arī analizēja savu uzvaru "Ballon d'Or" aptaujā: "Man tas viss ir diezgan vienkārši - Ronaldu un Mesi ir divi fenomeni, kuri dominējuši šajā spēlē pēdējos 10 gados. Ja mēs balsotu tīri par futbolistu kvalitāti, tad šīs aptaujas trofejas allaž nokļūtu Mesi un Ronaldu rīcībā - kamēr vien viņi turpina spēlēt futbolu, šādu aptauju vispār varētu nerīkot. Taču šajā gadījumā mēs runājam par sniegumu un sasniegumiem konkrētā periodā - vienā sezonā. Balsojumus iesniedza treneri, futbolisti un žurnālisti. Kā gan viņi visi varētu vienlaicīgi būt kļūdījušies?"

Par Simeones kritiku neklusēja arī Kurtuā: "Simeone kritizē Madridi, lai būtu populārs "Atletico" fanu vidū. Viņš vienmēr uzbrūk "Real", jo tas ir pasaules spēcīgākais klubs. Protams, ikvienam ir tiesības uz savu viedokli, bet, ja tu allaž uzbrūc Madrides "Real", kas ir stiprākā komanda pasaulē, tad tas pārvēršas par populismu. Ja par mani, tad viņš to saista ar "Real", lai gan balsojums noslēdzās jūlijā, bet es pirms tam pārstāvēju "Chelsea", kā arī Pasaules kausa izcīņā spēlēju ar Beļģiju. Jā, Oblaks ["Atletico" vārtsargs, kuru Simeone iepriekš nodēvēja par labāku vārtsargu nekā Kurtuā - aut.] arī ir lielisks vārtsargs un varēja iegūt vairāk punktu, taču tur bija daudz balsotāju."

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en


, 2018-12-16 14:31, pirms 5 gadiem
Domāju, ka Simone normāls pipars, bet izrādās tāds pat raudulis kā citi mīkstie.
, 2018-12-16 15:07, pirms 5 gadiem
Pagājušā sezona bija izcila Mesi! Visvairāk vārtu pa ilgu laiku! Pasaules čempionāts neskaitās, tas ir pilnīgi atsevišķs notikums!
, 2018-12-16 15:10, pirms 5 gadiem
Katrā ziņā kaut kāds Modričs man nav pat Top-10 spēlētājs; Nav pat Real līderis.
Slēpts komentārs: Kommaer///
, 2018-12-16 16:00, pirms 5 gadiem
Aha.. Simone vispār lo hs. Atceros kā viņš raudāja, kad Kurtuā pārgāja uz Chelsea.. Tagad noliek, ka tipa daudz sliktāks vārtsargs par Oblačku.
Ņerga no cilvēka.
, 2018-12-16 16:02, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Pagājušā sezona bija izcila Mesi! Visvairāk vārtu pa ilgu laiku! Pasaules čempionāts neskaitās, tas ir pilnīgi atsevišķs notikums!
Messi- ja kas neiekļuva pat top3 šogad .. bet tas tikai dēļ auguma cm, nav jau viņa vaina
, 2018-12-16 17:53, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Messi- ja kas neiekļuva pat top3 šogad .. bet tas tikai dēļ auguma cm, nav jau viņa vaina
Maziņš bet tāpat dara vairāk kā "garie" futbolisti.
, 2018-12-16 18:34, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Messi. Messi..neskaitās, jo augums neatbilst normālam futbolistam , ar galvu nespēlē, aizsardzībā nejēdzīgs. slikts futbolists tā rezumējot

PČ -tev uzziņām, nāpli- ir svarīgākais futbola notikums.
Un, kas tev var būt Moričs, ja nesaproti no futbola pat, cik melns aiz naga!!
Tāda laba loģika. Pasaules rekordists kalendārā gada laikā gūtajos vārtos, 5 Baloni, regulāri top skorers La Ligā un nemaz neskaitās normāls futbolists. Tad jau 99% "normālo" fubolistu var iet kārties, jo par viņam labāks ir nenormālais.
, 2018-12-16 19:01, pirms 5 gadiem
Simeone labākais eksperts pasaulē.
, 2018-12-16 21:06, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tāda laba loģika. Pasaules rekordists kalendārā gada laikā gūtajos vārtos, 5 Baloni, regulāri top skorers La Ligā un nemaz neskaitās normāls futbolists. Tad jau 99% "normālo" fubolistu var iet kārties, jo par viņam labāks ir nenormālais.
OMG< Tu tiešām domāji(Jūs domājāt), ka es domāju, ka Messi ir slikts špīleris?
Bija tak jāzina, ka orientējos futbolā kaut cik
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.