Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ar Covid-19 saslimis Madrides "Atletico" aizsargs, Baltkrievijā pārcelts 1. līgas mačs

Ar Covid-19 saslimis Madrides "Atletico" aizsargs, Baltkrievijā pārcelts 1. līgas mačs
Renans Lodi. Foto: Zumapress.com

Spānijas mediji ziņo, ka futbola klubs Madrides „Atletico” atlika savus plānus atsākt kopējos treniņus pēc tam, kad koronavīrusa inficēšanās tika konstatēta futbolistam Renanam Lodi. Savukārt Baltkrievijā aizdomās par vārdā neminēta futbolista saslimšanu ar Covid-19 pārcelts rītdien paredzētais pirmās līgas mačs starp „Gomel” un „Arsenal”.

Madrides „Atletico” bija cerējusi uz drīzu kopējo treniņu atsākšanu, taču šos plānus iedragāja komandas aizsarga Renana Lodi saslimšana. Viņam neesot slimības simptomu, taču ir noteikta karantīna. Nākamajā nedēļā plānotas atkārtotas analīzes.

„Atletico” bija informēta par desmit futbolistiem, kuriem bijis kontakts ar koronavīrusa pacientu, un viņiem visiem pirms pāris dienām tika veiktas analīzes, taču pozitīvas bija tikai Lodi veiktās.

Tikmēr Baltkrievijā, vienīgajā Eiropas valstī, kur futbola čempionāts pandēmijas dēļ netika un joprojām nav pārtraukts, oficiāli pārcelta pirmās līgas spēle starp „Gomel” un „Arsenal” komandām. Mačs bija paredzēts rītdien.

Mača pārcelšanas iemesls ir viena „Arsenal” spēlētāja iespējamā saslimšana ar koronavīrusu. Pārējo maču norisē šajā nedēļas nogalē izmaiņu neesot.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/s...
https://www.pressball.by/news/footb...


, 2020-05-09 15:28, pirms 4 gadiem
Ko Athletico tik slimīgi?

Farērām šodien sākas čempionāts.
Arda Gilers pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Turku padsmitgadnieks Madrides "Real" virza tuvāk 36. "La Liga" titulam

Rokas stiepiena attālumā pie Spānijas "La Liga" trofejas atgūšanas pavirzījusies Madrides "Real", kura, 33. kārtas pirmajā spēlē izbraukumā pieveica (1:0) Sansevastjanas "Real Sociedad".
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.