Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Barcelona" sarunas par līguma pagarināšanu ar Mesi uzsākšot jau nākamnedēļ

"Barcelona" sarunas par līguma pagarināšanu ar Mesi uzsākšot jau nākamnedēļ
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Kā vēsta ietekmīgais Spānijas sporta ziņu laikraksts "Marca", tad Katalonijas grands "Barcelona" sarunas par līguma pagarināšanu ar komandas ilggadējo līderi Lionelu Mesi varētu uzsākt jau nākamajā nedēļā.

No "Barcelona" puses sarunās ar 32 gadus veco argentīnieti piedalīsies kluba prezidents Žuzeps Marija Bartomeu un ģenerāldirektors Oskars Grau, savukārt leģendāro futbolistu pārstāvēs viņa tēvs Horhe. Jāatzīmē gan, ka galvenās apspriedes par Mesi jauno līgumu notiks tikai nākamajā sezonā.

Zināms, ka futbolists joprojām vēlas saglabāt opciju pēc katras no sezonām līgumu lauzt. Pašreiz spēkā esošo līgumu Mesi pēdējoreiz pagarināja 2017. gada novembrī - tas būs spēkā līdz 2021. gada 30. jūnijam. Pirms koronavīrusa izraisītās krīzes Mesi nedēļā nopelnīja 565 tūkstošus eiro.

Jāpiebilst, ka "Barcelona" prezidents Bartomeu šovasar neplānojot vienībai atvēlēt līdzekļus jaunu futbolistu iegādei.

"Barcelona" sastāvā Mesi aizvadījis visu līdzšinējo profesionāļa karjeru, kopumā laukumā pavadītajās 474 spēlēs atzīmējoties ar 438 vārtiem. Savukārt Argentīnas izlasē Lionels 138 nospēlēto maču laikā rezultatīvi izcēlies 70 reizes.

Savas karjeras laikā Mesi kopā ar "Barcelona" vienību desmit reizes triumfējis Spānijas čempionātā, sešas reizes - Karaļa kausā, astoņas - Superkausā, četras reizes - UEFA Čempionu līgā, pa trim reizēm - UEFA Superkausā un FIFA Pasaules klubu kausa izcīņā. Mesi Argentīnas izlases sastāvā 2008. gadā kļuva par olimpisko čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/futbol/barcel...


, 2020-06-05 21:00, pirms 4 gadiem
Vareja to Messi jau palaist prom,parbuvet koamandu ar Martinezu un citiem ,pardot Busketu,Pike,Messi, Suarezu ,iespejams Albu, iesedejusies sita veca branga visa!
, 2020-06-05 21:08, pirms 4 gadiem
Ja piemin Messi golu statistku Barsā, tad lūgums arī norādīt, ka tas ir tikai La Ligas ietvaros, nevis vispār oficiālajos mačos kopumā. Pēc autora rakstītā var nepareizi saprast, ka tā ir kopējā statistika...
, 2020-06-05 22:09, pirms 4 gadiem
Baisi iedomāties, kas notiks ar Barsu, kad aizies Messi.
, 2020-06-06 08:53, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Baisi iedomāties, kas notiks ar Barsu, kad aizies Messi.
Nekas nenotiks,stulbas iedomas,ka bez Messi uzreiz kautkas traks notiks, vienk sitis golus citi speletaji, labs piemers bija,kad Messi bija traumets,neatceros cik gadius atpakal,atveras citi, un rezultats bija labs nezinu kapec kautkadas iedomas kas tur slikts notiks!!!!

Es pat ka Barcelonas fans,esmu par to ka Messi iet prom, jo vins parak daudz jau sadomajas, nosaka transferu politiku utt
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.