Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Hārts: "Ielaistie vārti bija mana vaina"

Hārts: "Ielaistie vārti bija mana vaina"
Anglijas futbolisti pēc spēles
Foto: AP/Scanpix

Vakar pārceltajā 2014. gada Pasaules Kausa izcīņas kvalifikācijas spēlē Anglija izbraukumā nespēja uzvarēt Poliju - 1:1. Viens no ielaisto vārtu vaininiekiem bija vārtsargs Džo Hārts, kurš pēc spēles uzņēmās atbildību par savu neveiksmīgo darbību.

Anglijas un Polijas maču Varšavā bija paredzēts aizvadīt jau otrdien, tomēr lietus dēļ tas nebija iespējams. Vakar komandas paredzētās 90 minūtes aizvadīja, noslēdzot cīņu pie rezultāta 1:1. Polijas futbolisti pēc spēles priecājās par izcīnīto punktu, kaut gan neslēpa arī rūgtuma sajūtu, sakot, ka viņi bijuši pelnījuši pat uzvarēt. Daudzi eksperti pēc mača slavēja komandas demonstrēto sniegumu, izceļot, ka tas liecina ne jau par Anglijas vājumu, bet gan par Polijas izlases spēku.

Par poļu varoni kļuva Kamils Gliks, kurš 70. minūtē panāca izlīdzinājumu: "Gūt vārtus pret Angliju Varšavā... Ļoti skaists brīdis, viens no patīkamākajiem manā karjerā! Man būs ko pastāstīt saviem bērniem. Aizadījām labu spēli, domāju, ka par mūsu sniegumu nevarētu teikt nevienu sliktu vārdu. Nedomāju, ka spēles pārcelšana uz trešdienu ietekmēja spēli. Iespējams, ka tas mūs pat padarīja sportiski niknākus."

Gliks vārtus guva ne bez Anglijas vārtsarga Džo Hārta palīdzības, kurš nesekmīgi nospēlēja izgājienā: "Tā ir mana vaina - man vajadzēja izsist bumbu vai palikt uz vārtu līnijas. Neizdarīju ne to, ne to, kas mums maksāja dārgi. Šeit spēlēt ir ļoti grūti, tādēļ arī izcīnītais punkts ir ieguvums."

Anglijas pussargs Stīvens Džerards: "Nedomāju, ka mēs nospēlējām savā spēju līmenī. Labi spēlējām līdz gūtajiem vārtiem, izdevās arī apklusināt vietējo publiku. Pēc tā mūsu sniegums ievērojami pasliktinājās. Nedomāju, ka Polijā uzvarēt būs viegli arī citām izlasēm.

Līdzīgu viedokli pauda arī citi angļu spēlētāji, sakot, ka šis punkts noderēs cīņā par iekļūšanu finālturnīrā, vienlaicīgi atzīstot, ka komandas parādītais sniegums ne tuvu nebija tas labākais. Ar iegūto punktu apmierināts bija arī galvenais treneris Rojs Hodžons, kurš piebilda, ka Polija ir viena no pretendentēm uz uzvaru grupā, tādēļ ir jāpriecājas arī par iegūto punktu.


, 2012-10-18 11:54, pirms 12 gadiem
Stīvens Džerards: "Nedomāju, ka mēs nospēlējām savā spēju līmenī. Labi spēlējām līdz gūtajiem vārtiem, izdevās arī apklusināt vietējo publiku. Pēc tā mūsu sniegums ievērojami pasliktinājās. Nedomāju, ka Polijā uzvarēt būs viegli arī citām izlasēm.

Mēs poļus 2003 ne tikai apklusinājām,bet eleganti izslēdzām no Euro 2004, bet tas bij sen,tākā ok
, 2012-10-18 17:27, pirms 12 gadiem
tāda līmeņa komandai kā Anglija ir jāpriecājas par izcīnīto punktu Varšavā
Foto: AFP/Scanpix
118

FIFA "Ballon d'Or" otro gadu pēc kārtas saņem Ronaldu

Šovakar svinīgā ceremonijā Cīrihē (Šveice) tika nosaukts 2014. gada FIFA "Ballon d'Or" ieguvējs. Starptautiskās futbola asociāciju federācijas (FIFA) un žurnāla "France Football" kopīgo balvu otro gadu pēc kārtas saņēma portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.
Mario Gece
Foto: AFP/Scanpix
8

Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro

2014. gada Pasaules kausa finālturnīra finālmača uzvaras vārtu autora, vācieša Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro.
Antonio Konte
Foto: LaPresse/Scanpix
2

Konte apstiprināts par Itālijas galveno treneri

Par Itālijas futbola valstsvienības galveno treneri šodien oficiāli tika nosaukts Antonio Konte, kurš iepriekš darbojās valsts čempionvienībā Turīnas "Juventus". Ar Konti ir parakstīts divu gadu līgums.