Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Gutkovskis iesit un uzvar arī sezonas otrajā spēlē

Gutkovskis iesit un uzvar arī sezonas otrajā spēlē
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Termalica Bruk-Bet Nieciecza KS

Polijas Ekstraklases otrās spēļu kārtas mačā šodien Latvijas uzbrucējs Vladislava Gutkovska pārstāvētais Ņečecas „Bruk-Bet Termalica” savā laukumā ar 3:2 pieveica „Cracovia”.

Vladislavs Gutkovskis laukumā devās sākumsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes. Mača 13. minūtē Gutkovskis atklāja spēles rezultātu, tādējādi gūstot vārtus otrajā mačā pēc kārtas. 21. minūtē Mateušs Kupčaks dubultoja mājinieku pārsvaru, jau pēc piecām minūtēm „Cracovia” samazināja rezultāta starpību, tomēr 37. minūtē Roberts Litauzki raidīja bumbu savos vārtos un rezultāts kļuva 3:1. Lai gan spēles 90. minūtē Damjans Dabrovskis iesita otros vārtus „Cracovia” labā, Ņečecas klubs panākumu nosargāja.

„Bruk-Bet Termalica” ar maksimālajiem sešiem punktiem pašlaik ieņem līderpozīciju Ekstraklases čempionātā. Gutkovskis precīzi sita arī pirmajā sezonas mačā, ar 2:1 palīdzot uzvarēt Pāvela Šteinbora pārstāvēto Gdiņas „Arka”.

Slovākijas čempionāta otrās kārtas spēlē Valērija Šabalas "DAC 1904 Dunajska Streda" izbraukumā ar 1:2 piekāpās Trnavas "Spartak". Šabala tāpat kā pirmās kārtas mačā spēli sāka sākumsastāvā, taču tika nomainīts, šoreiz 82. minūtē. Sezonas pirmajā spēlē "Dunajska Streda" cīnījās neizšķirti 2:2 ar MŠK "Žilina".

Tikmēr Austrijas Bundeslīgas sezonu ar zaudējumu sācis Vitālija Maksimenko "Mattersburg", kas savās mājās ar 0:1 piekāpās Medlingas "Admira Wacker". 25 gadus vecais Latvijas izlases aizsargs bija mača pieteikumā, bet laukumā neizgāja.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.net


, 2016-07-24 18:38, pirms 8 gadiem
Nav aiz kalniem izlases spēles. Arvien skaļāk pie tās durvīm klauvē Gutkovskis Skaidrs, ka ja nebūs traumu, tad tiks izsaukti Rudņevs, Rakels un Šabala. Vēl paliek vismaz 1 brīva vieta. Karašausks un E.Višņakovs šobrīd bez klubiem, Gauračs nerāda to labāko sniegumu, Vorobjovs labi debitēja LV izlasē, taču viens ir spēlēt virslīgā, bet pavisam kas cits - sist golus Polijā. Domāju, ka ja Gutkovskis turpinās spēlēt rezultatīvi, tad viņš pirmo reizi ir jāizsauc uz izlasi jau pirms septembra spēlēm.
, 2016-07-24 18:42, pirms 8 gadiem
Pagaidām Gutkovskis ir viens no diviem futbolistiem, kurš POL čempionātā guvis 2 vārtus un rezultatīvākais pēc rādītāja vārti + piespēles. Jāatzīmē, ka POL čempionāta 2.kārtā vēl jāizvada 2 spēles, kas jau tuvākajā laikā var mainīt Gutkovska pozīcijas abos rādītājos.
, 2016-07-24 18:50, pirms 8 gadiem
Es domāju, ka Gauraču vispār nav vērts pieminēt, pat Virslīgā viņš principā nesit iekšā. Uzbrucēju līnijā tiešām ir no kā izvēlēties, domāju, ka Rudņevs, Rakels, Gutkovskis būs galvenie, kuri sadalīs arī spēles laiku. Lai gan, Rudņeva vietā varētu būt arī Šabala, jo Rūdim izlasē neiet, turpretī Šabala tieši izlasē bliež iekšā diezgan regulāri. Gaidam septembra spēles
, 2016-07-24 18:53, pirms 8 gadiem
arrived rakstīja: Es domāju, ka Gauraču vispār nav vērts pieminēt, pat Virslīgā viņš principā nesit iekšā. Uzbrucēju līnijā tiešām ir no kā izvēlēties, domāju, ka Rudņevs, Rakels, Gutkovskis būs galvenie, kuri sadalīs arī spēles laiku. Lai gan, Rudņeva vietā varētu būt arī Šabala, jo Rūdim izlasē neiet, turpretī Šabala tieši izlasē bliež iekšā diezgan regulāri. Gaidam septembra spēles
Secinājums -uzbrucēju mums netrūkst..Bet,vismaz,manuprāt,joprojam ir katastrofali vāja vidējā līnija..
, 2016-07-24 18:54, pirms 8 gadiem
Daudzsološi. Spēles stils atgādina Rudeņevu. Domāju, ka karjeras attīstība arī varētu būt līdzīga.
, 2016-07-24 19:22, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nav aiz kalniem izlases spēles. Arvien skaļāk pie tās durvīm klauvē Gutkovskis Skaidrs, ka ja nebūs traumu, tad tiks izsaukti Rudņevs, Rakels un Šabala. Vēl paliek vismaz 1 brīva vieta. Karašausks un E.Višņakovs šobrīd bez klubiem, Gauračs nerāda to labāko sniegumu, Vorobjovs labi debitēja LV izlasē, taču viens ir spēlēt virslīgā, bet pavisam kas cits - sist golus Polijā. Domāju, ka ja Gutkovskis turpinās spēlēt rezultatīvi, tad viņš pirmo reizi ir jāizsauc uz izlasi jau pirms septembra spēlēm.
Varbūt arī D Ikaunieks uzspīd
, 2016-07-24 19:29, pirms 8 gadiem
bembists rakstīja: Varbūt arī D Ikaunieks uzspīd
Vai tad viņš Čehijā spēlē kā centra uzbrucējs?
, 2016-07-24 20:07, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai tad viņš Čehijā spēlē kā centra uzbrucējs?
es neiznu, vēl nevienu spēli neesmu redzējis
, 2016-07-24 20:10, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai tad viņš Čehijā spēlē kā centra uzbrucējs?
Cik redzēts viņi spēlē 4-4-2 un Dāvis ar kko veido uzbrukuma duetu
, 2016-07-24 20:17, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Cik redzēts viņi spēlē 4-4-2 un Dāvis ar kko veido uzbrukuma duetu
Neticu, ka izlasē viņš spēlēs uzbrukuma smailē.
, 2016-07-24 22:19, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nav aiz kalniem izlases spēles. Arvien skaļāk pie tās durvīm klauvē Gutkovskis Skaidrs, ka ja nebūs traumu, tad tiks izsaukti Rudņevs, Rakels un Šabala. Vēl paliek vismaz 1 brīva vieta. Karašausks un E.Višņakovs šobrīd bez klubiem, Gauračs nerāda to labāko sniegumu, Vorobjovs labi debitēja LV izlasē, taču viens ir spēlēt virslīgā, bet pavisam kas cits - sist golus Polijā. Domāju, ka ja Gutkovskis turpinās spēlēt rezultatīvi, tad viņš pirmo reizi ir jāizsauc uz izlasi jau pirms septembra spēlēm.
Višņakovs vēl pagāišnedēļ spēlēja Westerlo
, 2016-07-24 22:58, pirms 8 gadiem
pleesonja rakstīja: Višņakovs vēl pagāišnedēļ spēlēja Westerlo
Pāreja uz Bradford nenotiks?
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
1

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.