Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rakels pirmoreiz pamatsastāvā līgas spēlē, "Reading" zaudē

Rakels pirmoreiz pamatsastāvā līgas spēlē, "Reading" zaudē
Deniss Rakels
Foto: "Reading" FC

Anglijas pēc spēka otrajā līgā pirmoreiz sākumsastāvā izgāja Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels, kurš aizvadīja 70 minūtes "Reading" zaudējumā pret "Huddersfield" (1:3). Savukārt Polijā izspēlēti pārceltie mači.

Deniss Rakels vienreiz pamatsastāvā bija gājis Anglijas kausa izcīņā, aizvadot 59 minūtes un palīdzot "Reading" ar 3:1 izslēgt "West Brom", taču līgā jēkabpilietis bija piedalījies piecās spēlēs un visās gājis uz maiņu. Atšķirībā no kausa izcīņas, līgā pirmais izgājiens sākumsastāvā beidzās neveiksmīgi – komanda ielaida 61. un 66. minūtē, Rakels 70. minūtē tika nomainīts pie rezultāta 0:2, bet "Reading" beigās zaudēja ar 1:3, goda vārtus gūstot kompensācijas laika trešajā minūtē. "Reading" piedzīvoja pirmo zaudējumu septiņās spēlēs (rēķinot visus turnīrus) un ar 44 punktiem 35 mačos noslīdēja uz pagaidu 14. pozīciju (vēl divas spēles nav beigušās).

Polijas Ekstraklasē pēc četru spēļu pārtraukuma uzvarēja Gļivices "Piast", kas savā laukumā ar 1:0 pārspēja Vroclavas "Slask". Artūrs Karašausks otro reizi tika iekļauts pieteikumā, bet šoreiz laukumā neizgāja. "Piast" ar 51 punktu 26 mačos ieņem otro vietu un līdz vienam punktam pietuvojās līderei Varšavas "Legia".

Tikmēr Kjelces "Korona" jau pirmajā minūtē ielaida pendeli, tomēr savā laukumā cīnījās neizšķirti ar Krakovas "Wisla" (1:1). Vladislavs Gabovs laukumā bija visas 90 minūtes, bet Aleksandrs Fertovs tika uzmainīts 84. minūtē. "Korona" pēdējo 11 maču laikā uzvarējusi tikai vienreiz (1-3-7, 14:21) un ar 29 punktiem 28 mačos ieņem 13. vietu, taču titulētajai "Wisla" klājies vēl sliktāk. Krakovas klubs nav uzvarējis 11 mačos pēc kārtas (0-4-7, 6:16) un tabulā atrodas tikai 14. pozīcijā.

Igaunijas čempionātā pa 90 minūtēm aizvadīja Aleksandrs Solovjovs un Vitālijs Ziļs, bet Sillamē "Kalev" izbraukumā cīnījās neizšķirti 3:3 ar Ziļa bijušo klubu Narvas "Trans". Pirmajā kārtā "Kalev" ar 0:2 zaudēja "Nomme Kalju", arī šajā mačā gan Solovjovs, gan Ziļs devās pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
A. Le Coq Premium liiga
Piast Gliwice vs. Śląsk Wrocław - 8 March 2016...
Korona Kielce vs. Wisła Kraków - 8 March 2016 -...
Huddersfield Town vs. Reading - 8 March 2016 -...


, 2016-03-08 23:51, pirms 8 gadiem
Kāds spēli skatījās? Kāds bija kopējais iespaids?
, 2016-03-09 00:03, pirms 8 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Kāds spēli skatījās? Kāds bija kopējais iespaids?
Protams, kāpēc gan nešķobīt acis ļevajos strīmos, ja paralēl iet ČL?
, 2016-03-09 00:05, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Protams, kāpēc gan nešķobīt acis ļevajos strīmos, ja paralēl iet ČL?
Kādam varbūt arī vairāk interesē Latvijas spēlētāju gaitas. Nebija laika skatīties nedz vienu, nedz otru diemžēl.
, 2016-03-09 00:48, pirms 8 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Kādam varbūt arī vairāk interesē Latvijas spēlētāju
nē, tak nevienam neinteresē
, 2016-03-09 06:36, pirms 8 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Kāds spēli skatījās? Kāds bija kopējais iespaids?
Nopelnija solidu 6.6 vertejumu pec SofaScore, tatad bija normals
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.