Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra iekļūst Ukrainas kausa ceturtdaļfinālā, Maksimenko komanda izlaiž 3:0 vadību

Agris Suveizda

Dubra iekļūst Ukrainas kausa ceturtdaļfinālā, Maksimenko komanda izlaiž 3:0 vadību
Kaspars Dubra gaisa divcīņā. Foto: fco.com.ua

Ārzemju futbola sacensībās pamatsastāvā šodien izgāja latviešu centra aizsargs Kaspars Dubra, bet uzbrucējs Roberts Uldriķis un aizsargs Vitālijs Maksimenko devās uz maiņu.

Ukrainas kausa ceturtdaļfinālā iekļuvusi Kaspara Dubras pārstāvētā "Oleksandriya", kas ar 3:0 sakāva citu Premjerlīgas komandu "Minai". Dubra laukumā pavadīja pilnu spēli. Pēdējā astotdaļfināla duelī Andreja Cigaņika "Zorya" pēc divām nedēļām tiksies ar "Desna", bet ceturtdaļfināla mači ir plānoti martā. Ukrainas grandi "Shakhtar" un "Dynamo" kausa izcīņu sāks tikai ar ceturtdaļfinālu.

Iepriekšējā spēlē guvis vārtus, Roberts Uldriķis šoreiz Šveices Superlīgā devās uz maiņu. Latvijas izlases uzbrucējs laukumā izgāja 60. minūtē pie rezultāta 0:0, bet viņa pārstāvētā "Sion" beigās ar 0:2 piekāpās "Luzern". "Sion" astoņās spēlēs ir izcīnījusi tikai vienu uzvaru un ar septiņiem punktiem atrodas priekšpēdējā vietā.

Japānas 2. līgā "Omiya Ardija" izlaida trīs vārtu pārsvaru pret "Ehime", bet Vitālijs Maksimenko 88. minūtē laukumā devās jau pie rezultāta 3:3. "Omiya Ardiya" ar 47 punktiem 38 spēlēs ieņem 13. vietu 22 vienību konkurencē.

     [+] [-]

, 2020-12-02 22:50, pirms 3 gadiem
Maksimenko itkā labs, bet kas viņam nesanāk Japānas 2.līgā?
Tur bieži garie leģionāri no Eiropas, bet tie parasti startā sāk.