Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: Karlīna Miksone otro reizi divās spēlēs sekmē Latvijas neizšķirtu pret Azerbaidžānu

Otro spēli pēc kārtas dažu dienā laikā neizšķirti 1:1 spēlējušas Latvijas un Azerbaidžānas sieviešu valstsvienības. Mājinieces spēli sāka ar vairākiem bīstamiem uzbrukumiem, tomēr līdzīgi kā iepriekšējā mačā, pirmās pie vārtu guvuma tika azerbaidžānietes, izmantodamas vienu no retajām pretuzbrukuma iespējām. Un arī šajā spēlē, līdzīgi kā piektdien, rezultātu izlīdzināja Karlīna Miksone.

Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
1

Pēc Eiropas čempionāta futbolā karjeru noslēgs Toni Kross

34 gadus vecais vācu futbolists Toni Kross sociālajos tīklos šodien paziņojis, ka pēc 2024. gada Eiropas čempionāta futbolā viņš noslēgs aktīvās futbolista gaitas. Pēdējos desmit gadus viņš pārstāvējis Madrides ''Real''.
Mirklis no Kipras un Čehijas U17 valstsvienību spēles. Foto: Cyprus Football Association
2

Kipras U17 futbolistiem smaga debija Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā

Kiprā pirmdien sākās Eiropas U17 meistarsacīkšu finālturnīrs futbolā, pirmajās spēlēs panākumus izcīnot Dānijas, Serbijas un Čehijas jauniešiem.
Lietuvas sieviešu futbola izlase. Foto: LFF
14

UEFA soda Lietuvas federāciju par sieviešu izlases atteikšanos spēlēt pret Baltkrieviju

LETA. Lietuvas sieviešu futbola izlase atteikusies 2025.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlēt ar Baltkrieviju, par ko Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) piespriedusi naudas sodu Lietuvas Futbola federācijai (LFF), pirmdien pavēstīja LFF.