Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Bayern" neatlaidīs Riberī uz noklausīšanos federācijā

"Bayern" neatlaidīs Riberī uz noklausīšanos federācijā
Franks Riberī
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" oficiālā paziņojumā atklāja, ka neatlaidīs Franku Riberī 17.augustā uz Parīzi, kur viņam paredzēta tikšanās ar Francijas Futbola federācijas pārstāvjiem, lai atskaitītos par notikumiem Pasaules kausa izcīņā.

Francijas Futbola federācija nosaukusi piecus spēlētājus, kas stāsies Disciplinārās komisijas priekšā, lai atskaitītos par notikumiem Pasaules kausa izcīņā Dienvidāfrikā. Šie pieci spēlētāji ir komandas kapteinis Patriss Evrā, kapteiņa asistents Franks Riberī, turnīra laikā no izlases atskaitītais Nikolā Anelkā, kā arī Žeremijs Tulalāns (pirms treniņa boikota viņš esot pielicis roku speciālā presei domātā paziņojuma tapšanā) un Eriks Abidāls, kurš atteicās iziet laukumā pret Dienvidāfriku.

Tomēr Minhenes "Bayern" oficiālā paziņojumā savā mājaslapā sacīja, ka neatlaidīs Riberī uz šo noklausīšanos, jo spēlētāja prioritātei jābūt gatavošanās jaunajai sezonai. 16.augustā "Bayern" aizvadīs Vācijas Kausa izcīņas spēli, bet jau nākamajā dienā turpinās intensīvi gatavoties Bundeslīgas pirmajam mačam pret "Wolfsburg", kas notiks 20.augustā. Paziņojumā teikts, ka sēdes norises laiks nav saskaņots ar "Bayern" vadību un ka klubs par šo noklausīšanos uzzinājis tikai ar mediju starpniecību. Tā kā FIFA noteikumos minēts, ka klubam spēlētājs jāatlaiž tikai speciāli noteiktos datumos izlašu vajadzībām (un šis nav tāds gadījums), Riberī netiks palaists uz Parīzi.

Izmantotie resursi:
fcbayern.t-home.de


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-09 17:15, pirms 14 gadiem
Pareizi ir! Lai tie varžu rijēji sūkā īkšķi! Riberī ne par ko nav jāatskaitās. Ja kaut kas nepatīk, lai lūdz atbildēt elektroniski!
, 2010-08-09 17:17, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Bail, ka pie mauk.m neaizlaižas atkal
Gaskoins jau nu par maukām un žūpošanu vislabāk varētu pastāstīt
Riberī laikam būtu jāņem piemērs no Rūnija, vai ne? Rūnijs, lai nekļūdītos, izvēlas tikai 2x vecāks ielasmeitas
, 2010-08-09 17:22, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gaskoins jau nu par maukām un žūpošanu vislabāk varētu pastāstīt
Riberī laikam būtu jāņem piemērs no Rūnija, vai ne? Rūnijs, lai nekļūdītos, izvēlas tikai 2x vecāks ielasmeitas
Varbūt Šrekam patīk tādas ar pieredzi?
, 2010-08-09 17:29, pirms 14 gadiem
Zobārsts rakstīja: Varbūt Šrekam patīk tādas ar pieredzi?
Ir jau ok, bet ar 48gadīgu dāmīti?...Laikam bišku par daudz bija paņēmis uz krūts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-09 17:56, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Gaskoins jau nu par maukām un žūpošanu vislabāk varētu pastāstīt
Riberī laikam būtu jāņem piemērs no Rūnija, vai ne? Rūnijs, lai nekļūdītos, izvēlas tikai 2x vecāks ielasmeitas
Vai tik tev neskauz !?
, 2010-08-09 18:18, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ir jau ok, bet ar 48gadīgu dāmīti?...Laikam bišku par daudz bija paņēmis uz krūts
Nu ko tu tā? Čalim sava gaume, lai gan bišk tāda dīvaina, bet nu...
, 2010-08-09 18:21, pirms 14 gadiem
Izlašu problemam jau sen vajadzēja but atrisinātām! Ļaujat tak spēlētājiem pilnvertīgi gatavoties sezonai!!
Purinat labāk Domeniku , tam tagad daudz laika diez vinja trenera karjera jau beigusies??? varbut pamēģinās savus spēkus Azerbadžānā
, 2010-08-09 18:59, pirms 14 gadiem
kurs kretins sito raksta??? tas vis ir blekis nejau uz kautkadu noklausisanos ! bayern nelaidis Ribery uz parbaudes speli Francijas sastava sonedel ta zinjo vinja oficiala majas lapa!!!! Jus ar katru dienu pienematies stulbuma......
, 2010-08-09 19:24, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: kurs kretins sito raksta??? tas vis ir blekis nejau uz kautkadu noklausisanos ! bayern nelaidis Ribery uz parbaudes speli Francijas sastava sonedel ta zinjo vinja oficiala majas lapa!!!! Jus ar katru dienu pienematies stulbuma......
Riberī nemaz netika ieklauts sastāvā tevis pieminētajai pārbaudes spēlei. Un, pat ja būtu, klubam nebūtu tiesību nelaist Riberī uz to, citādi sekotu bargs sods.
Lūk, Bayern paziņojums, lasi vesels. FC Bayern München AG
, 2010-08-09 20:10, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Riberī nemaz netika ieklauts sastāvā tevis pieminētajai pārbaudes spēlei. Un, pat ja būtu, klubam nebūtu tiesību nelaist Riberī uz to, citādi sekotu bargs sods.
Lūk, Bayern paziņojums, lasi vesels. http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuell/news/2010/24592.php
nee tu specigi kautko jauc!!!
, 2010-08-09 20:27, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: nee tu specigi kautko jauc!!!
Ev, čali, pats kaut ko nejauc? Riberī, tāpat, kā visi pārējie, kuri bija uz PK, tika diskvalificēts uz vienu spēli un pat, ja gribētu, nevarētu spēlēt pārbaudes mačā.
Skumji, ka tev grūti atzīt, ka Tev nav taisnība.
, 2010-08-09 20:28, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Riberī nemaz netika ieklauts sastāvā tevis pieminētajai pārbaudes spēlei. Un, pat ja būtu, klubam nebūtu tiesību nelaist Riberī uz to, citādi sekotu bargs sods.
Lūk, Bayern paziņojums, lasi vesels. http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuell/news/2010/24592.php
jo Anglija visi lielie sporta kanali ka SKYsports saka un stasta par to ka Ribery nelaiz uz francijas izlasi un runajot par sodanaudam tas attiecias tikai izlasu spelu kalendara ierakstitajam spelem un oficialajam taka tev dubults aplauziens bet nu tas nu ta gan jau esi gudraks tapat pa visiem!
, 2010-08-09 20:35, pirms 14 gadiem
Zobārsts rakstīja: Ev, čali, pats kaut ko nejauc? Riberī, tāpat, kā visi pārējie, kuri bija uz PK, tika diskvalificēts uz vienu spēli un pat, ja gribētu, nevarētu spēlēt pārbaudes mačā.
Skumji, ka tev grūti atzīt, ka Tev nav taisnība.
es neko netaisos atzit un nevienam nekas man nav japioerada zinu ko redzu pa TV un ari ticu lielam sporta kanalam ja tur ta saka ,bet te rakstits kas cits tad laikam piekritisu viniem ne te!
bet vispar nau ko te daudz cepties labak jauzpele pasiem futbols
, 2010-08-09 20:39, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: es neko netaisos atzit un nevienam nekas man nav japioerada zinu ko redzu pa TV un ari ticu lielam sporta kanalam ja tur ta saka ,bet te rakstits kas cits tad laikam piekritisu viniem ne te!
bet vispar nau ko te daudz cepties labak jauzpele pasiem futbols
nemurgo.
, 2010-08-09 20:51, pirms 14 gadiem
latgaliits rakstīja: nemurgo.
jums tak latgale vetra bija vakar pat elektriba nesot un tu man vel raksti ka es murgoju
, 2010-08-09 20:52, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: jo Anglija visi lielie sporta kanali ka SKYsports saka un stasta par to ka Ribery nelaiz uz francijas izlasi un runajot par sodanaudam tas attiecias tikai izlasu spelu kalendara ierakstitajam spelem un oficialajam taka tev dubults aplauziens bet nu tas nu ta gan jau esi gudraks tapat pa visiem!
Pirmkārt, ja nezināji, 11.augusts ir iekļauts FIFA starptautiskajā kalendārā. Otrkārt, arī visi lielākie ārzemju portāli, tavu Sky Sports ieskaitot, raksta par noklausīšanos 17.augustā, nevis pārbaudes spēli, uz kuru Riberī nemaz netika izsaukts (tāpat kā neviens cits izlases dalībnieks PK).
Sky Sports | Football | News | Bayern refuse...
, 2010-08-09 21:28, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Pirmkārt, ja nezināji, 11.augusts ir iekļauts FIFA starptautiskajā kalendārā. Otrkārt, arī visi lielākie ārzemju portāli, tavu Sky Sports ieskaitot, raksta par noklausīšanos 17.augustā, nevis pārbaudes spēli, uz kuru Riberī nemaz netika izsaukts (tāpat kā neviens cits izlases dalībnieks PK).
Sky Sports - Error,00.html
es tev saku pa tv saka ko citu!
, 2010-08-09 22:42, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: es tev saku pa tv saka ko citu!
Ari citos portalos ir teikts, tas pats kas saja raksta
, 2010-08-09 23:48, pirms 14 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: Vai tik tev neskauz !?
come on!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
39

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).