Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Juventus" apstiprina galvenā trenera Allegri aiziešanu

"Juventus" apstiprina galvenā trenera Allegri aiziešanu
Masimiljāno Allegri. Foto: EPA/Scanpix

Itālijas čempionvienība Turīnas „Juventus” izplatījusi paziņojumu, ar kuru apliecina, ka Masimiljāno Allegri nākamajā sezonā vairs nebūs komandas galvenais treneris.

Turīnas „Juventus” trenera Masimiljāno Allegri vadībā aizvada savu piekto sezonu, un visās piecās sezonās Allegri parūpējies par to, ka Itālijas čempiones tituls palike Vecās Sinjoras rīcībā. „Juventus” arī veiksmīgi spēlēja Čempionu līgā, divreiz sasniedzot finālu un vēl divas reizes, ieskaitot šo sezonu, tiekot līdz ceturtdaļfinālam, taču līdz kluba vadības galvenajam mērķim – Čempionu līgas titulam – Allegri tā arī neizdevās aizsniegties.

Par Allegri gaidāmo aiziešanu no „Juventus” šosezon tika runāts daudz, un īpaši skaļi šīs runas uzvirmoja pēc Turīnas zaudējuma ČL ceturtdaļfinālā pret Amsterdamas „Ajax”. Turīnai ČL titulu neizdevās iegūt arī ar Krištianu Ronaldu palīdzību.

„Juventus” šodien apliecinājusi, ka Allegri nākamajā sezonā vairs nebūs komandas galvenais treneris. Allegri un kluba prezidents Andrea Agnelli rītdien piedalīsies preses konferencē, kurā plašāk izrunās sadarbības pārtraukšanu.
„Juventus” svētdien aizvadīs A Sērijas sezonas priekšpēdējo spēli, sacenšoties ar „Atalanta”, bet sezonai punkts tiks likts 26. datumā ar maču pret „Sampdoria”. „Juventus” šosezon A Sērijā uzvarējusi 28 spēlēs no 36, ciešot tikai trīs zaudējumus.

51 gadu vecais Allegri iepriekš trīs sezonas trenēja „Milan”, kuru arī spēja aizvest līdz Itālijas čempiones titulam, taču Allegri pēdējā sezona Milānā sakrita ar kluba krīzi, no kuras pilnībā nav izdevies atgūties joprojām. Kā galvenais treneris Allegri ārpus Itālijas pagaidām nav strādājis.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ne...


, 2019-05-17 14:33, pirms 5 gadiem
Negaiditi!
, 2019-05-17 14:54, pirms 5 gadiem
maris88 rakstīja: Negaiditi!
Ne gluži, kluba īpašnieki esot apsēsti ar ČL titulu. Ja ar Alegri nesanāk, tad jāmaina. Man domāt, ka vēl šīs sezonas sākumā Juventus bija Eiropas TOP 3 komanda, bet šobrīd kaut kas ir aizgājis greizi. Vairāk interesanti, kas sekos Alegri.
, 2019-05-17 14:56, pirms 5 gadiem
Bayern arī it kā atlaidīs Kovaču.
Nez vai Juve vai Bayern apsvērs Mourinjo?
, 2019-05-17 16:20, pirms 5 gadiem
Kas tur negaidīti jau pēc Ajax vajadzēja. Itāliju tāds sastāvs bez trenera var vinnēt. Manuprāt pret Ajax bija izgāšanās.
, 2019-05-17 17:29, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: Bayern arī it kā atlaidīs Kovaču.
Nez vai Juve vai Bayern apsvērs Mourinjo?
Pirms nedēļas vai divām bija rakstīts,ka Moura aģents pats esot piedāvājis Juvei viņu.
, 2019-05-17 20:26, pirms 5 gadiem
Mouru? Neticās. Domāju kandidātu varianti ir 1) Početino 2) Konte. Un ir jau skaidrs, tikai nav izziņots, jo citādi Alegri neatlaistu.
septembris rakstīja: Bayern arī it kā atlaidīs Kovaču.
Nez vai Juve vai Bayern apsvērs Mourinjo?
Braians Kristante spēlē pret "Udinese". Foto: IPA/SIPA/Scanpix

"Roma" laimīgas beigas iepriekš pārtrauktajā spēlē, Kannavaro debija pie "Udinese" stūres

Itālijas A sērijas 32. kārtas spēlē "Roma" futbolisti 11 dienas pēc tās sākuma pieveica (2:1) "Udinese". 14. aprīlī iesāktā cīņa toreiz tika pārtraukta 72. minūtē, kad saļima "Roma" aizsargs Evans Ndikā. Kotdivuārietis pēcāk tika izrakstīts no slimnīcas un piedalās treniņos, taču nav ticis iekļauts spēļu pieteikumos.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.