Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

Video: Miks Babris: "Vārtsargu sniegums iedevis papildus pārliecību"

Latvijas Telpu futbola asociācijas "Optibet" Virslīgas mačā FC "Petrow" izbraukumā ar 3:0 pieveica TFK "Rēzekne". Trešos vārtus "Petrow" labā guva agrāk Rēzeknē spēlējušais Miks Babris, kuru Sportacentrs.com aicināja uz pēcspēles sarunu.

Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.
Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.