Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Bordeaux" pussargam Vendelam sezona beigusies

"Bordeaux" pussargam Vendelam sezona beigusies
Vendels (tumšā kreklā) cīņā ar pretinieku
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "Bordeaux" brazīliešu pussargam Vendelam šodien medicīniskajā izmeklēšanā konstatēts ceļgala saišu sastiepums, tādēļ Vendels būs spiests izlaist vismaz sešas nedēļas. Tādējādi brazīlietim sezona jau ir beigusies.

Sestdien "Stade de France" arēnā tika aizvadīts Francijas Līgas kausa izcīņas fināls, kurā "Bordeaux" ar 4:0 sagrāva otrās līgas komandu "Vannes". Pārliecinošo uzvaru aizsāka Vendels, gūdams pirmos vārtus, savukārt jau 17.minūtē brazīlietis tika nomainīts savainojuma dēļ. Kā šodien izrādījās medicīniskajā izmeklēšanā , savainojums ir pietiekami nopietns. Vendels ceļgala saišu sastiepuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz pusotru mēnesi, kas nozīmē, ka šosezon viņš savai komandai vairs nespēs palīdzēt. Šosezon Vendels Francijas čempionātā aizvadīja 28 spēles, tikai četrās izejot uz maiņu. To laikā viņš guva četrus vārtus, kā arī astoņas reizes rezultatīvi piespēlēja, kas pagaidām ir dalīts otrais labākais rādītājs visā turnīrā.

Atlikušajos mačos komandai, visticamāk, nepalīdzēs arī rezultatīvākais spēlētājs Fernando Kavenagi. Argentīniešu uzbrucējs marta sākumā guva savainojumu, un ārsti prognozēja, ka tādēļ Kavenagi nespēlēs sešas nedēļas. Ja Kavenagi prombūtnes laikā teicamu sniegumu rāda Marokas izlases uzbrucējs Mariuans Šamaks, tad Vendelam pienācīgs aizstājējs var arī neatrasties. Trešdien paredzētajā spēlē pret "Rennes" nespēlēs arī Vendela dublieris Tremulinas.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
girondins.com


, 2009-04-27 17:28, pirms 15 gadiem
jā, simpatizēja šis spēlētājs, diez gan unversāls.
, 2009-04-27 18:15, pirms 15 gadiem
Izcila kreisā kāja! Žēl, ka trauma! Bet no otras puses- OM būs vēl vieglāk paņemt čempi!
, 2009-04-27 22:02, pirms 15 gadiem
nu bordo truks shi uzbrukosha pusarga,standartu izpilditajs ari lielisks.
"Saint-Étienne" futbolisti. Foto: Mourad Allili/SIPA/Scanpix

Desmitkārtējā Francijas čempione Sentetjēna atgriežas augstākajā līgā

Francijas augstākās futbola līgas kvalifikācijas turnīrā uzvarējusi titulētā "Saint-Étienne", pēdējā kārtā divu spēļu summā ar 4:3 pieveicot "Metz".
PSG futbolisti. Foto: IMAGO/Scanpix

Parīzes ''Saint-Germain'' pirmajā puslaikā nokārto 15. Francijas kausa trofeju

Par 2024. gada ''Coupe de France'' jeb Francijas kausa ieguvēju kļuva Parīzes ''Saint-Germain'', kas šovakar Lilles ''Stade Pierre-Mauroy'' stadionā ar 2:1 pārspēja Lionas ''Olympique''.
Olivjē Žirū. Foto: imago/sportimage/Scanpix
3

Francijas rekordists Žirū pēc "Euro 2024" beigs karjeru izlasē

LETA--AP. Francijas futbola izlases visu laiku labākais vārtu guvējs Olivjē Žirū pēc šī gada Eiropas čempionāta beigs karjeru valstsvienībā, laikrakstam "L'Equipe" ceturtdien paziņoja spēlētājs.