Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bjelsa publiski izmet kara cirvi Marseļas "Olympique" prezidentam

Bjelsa publiski izmet kara cirvi Marseļas "Olympique" prezidentam
Marseļas "Olympique" preses sekretāres reakcija uz Marselo Bjelsas pausto kritiku
Foto: LaProvence.com

Slavenais argentīniešu treneris Marselo Bjelsa Marseļas "Olympique" ir pavadījis tikai dažus mēnešus, taču jau sezonas pašā ievadā publiski skarbi kritizēja kluba prezidentu Vensānu Labrunu. Interesanti, ka preses konference, kuras "Olympique" parasti tiešajā pārraidē translē savā mājaslapā, it kā tehnisku iemeslu dēļ šoreiz internetā netika pārraidīta.

"Vasaras transfēru perioda bilance ir negatīva. Domāju, ka prezidents man deva solījumu, zinādams, ka to nespēs izpildīt," preses konferencē sacīja Marselo Bjelsa. "Tikai pēdējā brīdī uzzināju, ka Lukašs Mendešs dodas prom uz Kataru. Par Dorijas iegādi uzzināju pirmdienas pēcpusdienā, kad viņš ieradās uz medicīniskajām pārbaudēm. Biju pret viņa ierašanos. Kad izsaku savu pozīciju spēlētāja sakarā, ņemu vērā daudzus faktorus. Viens no tiem - kāda ir viņa vērtība un vai viņš te ir uz palikšanu. Dorijas ierašanos nevarēju analizēt. Nevarēju sniegt savu viedokli."

"Tāpat prezidents man solīja, ka neiegādāsimies ārzemju spēlētājus, jo Marseļas "Olympique" šobrīd nespēj atļauties spēlētāju, kurš nespēlē Francijā!" Bjelsa turpināja. "Neviens spēlētājs neieradās pēc mana lēmuma. Iegādei piedāvāju 12 spēlētāju kandidatūras, un neviena no tām netika piepildīta. Mums vajadzēja rīkoties steidzami, jo gribējām Stambulī vai Alderveireldu."

Par spīti neapmierinātībai ar darbu transfēru periodā, Bjelsa gan ir gatavs turpināt sadarbību: "Esmu šeit un pildīšu visas savas saistības. Bet atkārtoju – sākotnējais projekts neatbilst realitātei. Vai domāju aiziet? Nē. Taču nevēlos būt atbildīgs par veidu, kādā projekts tika iecerēts. (…) Esmu priecīgs par sastāvu, kas ir manā rīcībā, un ar prieku strādāšu ar to. Tas neapturēs mani darīt visu iespējamo, lai uzvarētu spēles, kuras mums ir jāuzvar. Ar prieku un optimismu uztveru sev priekšā esošo izaicinājumu, taču mani sarūgtina tas, kā klubs darbojas."

Vasaras pāreju periodā starp komandu pametušajiem spēlētājiem bija Matjē Valbuenā (Maskavas "Dynamo", septiņi miljoni eiro), Lukašs Mendešs ("El Jaish", pieci miljoni) un Džordans Ajū ("Lorient", četri miljoni). Savukārt vietā Marseļas "Olympique" iegādājās Mišī Bačuajī ("Standard", septiņi miljoni), Doriju ("Botafogo", pieci miljoni), Romēnu Alesandrinī ("Rennes", pieci miljoni) un Abdelazizu Barradu ("Al Jazira", 4.5 miljoni).

Izmantotie resursi:
Ligue 1 - OM - Bielsa allume Labrune


, 2014-09-05 12:56, pirms 10 gadiem
Valbuenā pārdošana- pilnīgs stulbums
, 2014-09-05 13:04, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Valbuenā pārdošana- pilnīgs stulbums
Viņš pats gribēja prom. Krievijā saņem lielāku algu, arī izlases treneris deva svētību pārejai.
, 2014-09-05 14:12, pirms 10 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Viņš pats gribēja prom. Krievijā saņem lielāku algu, arī izlases treneris deva svētību pārejai.
Nebrīnīšos, ja izlasē viņu vairs neredzēsim.
, 2014-09-05 14:18, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Nebrīnīšos, ja izlasē viņu vairs neredzēsim.
Vakar izgāja pamatsastāvā un atdeva kārtējo rezultatīvo piespēli.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Mbapē 2+1, Dembelē divi vārti, PSG atkal uzvar ar 4:1 un labo izbraukuma rekordu

Francijas futbola čempionātā Eirokausu ceturtdaļfinālistes vakar aizvadīja pārceltās spēles, un no Eirokausu komandām uzvarēja vienīgi lidervienība PSG, kas izbraukumā ar 4:1 sasita izkrišanas pretendenti "Lorient".
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".