Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Bentu: "Ronaldu treniņu nav izlaidis, strīdu ar viņu nav"

Bentu: "Ronaldu treniņu nav izlaidis, strīdu ar viņu nav"
Krištianu Ronaldu un Paulu Bentu
Foto: AFP/Scanpix

Portugāles futbola izlases galvenais treneris Paulu Bentu noliedzis informāciju par to, ka komandas lielākais spīdeklis Krištianu Ronaldu netrenējas ar komandu, jo ir apvainojies par partneru izšķērdību spēlē ar Vāciju.

Tiek ziņots, ka Ronaldu, sadusmojies par komandā notiekošo un izlaidis otrdienas treniņu. Ronaldu esot apvainojies par komandas biedru izšķērdētājiem (viņa izveidotajiem) momentiem spēlē pret Vāciju. Bentu noliedzis šo informāciju, taču neslēpa, ka Madrides "Real" uzbrucējs ir sašutis par to, kā komanda nospēlēja pret Vāciju.

"Kopš zaudējuma Vācijai cilvēki man jautā, kā atrisināšu problēmu ar Elderu Poštigu. Tagad atgriežos Ļvovā un uzzinu, ka man ir problēmas arī ar Ronaldu. Varu apgalvot, ka treniņā piedalījās 23 spēlētāji, Ronaldu nevienu treniņu sesiju nav izlaidis," sacīja Bentu.

"Visi uz vilšanos nereaģē vienādi. Ronaldu kā kapteiņa reakciju spēju saprast. Viņš sestdien aizvadīja ļoti labu spēli un noteikti būs laukumā mačā pret Dāniju," piebilda treneris.

Bentu saņēmis kritiku no bijušajiem izlases spīdekļiem Luiša Figu un Rui Koštas. Treneris par to īpaši nesatraucas: "Visi runā par manu stratēģiju, taču maniem kolēģiem būtu jāsaprot tas, ka runāt ir daudz vieglāk nekā darīt."

Figu un Košta ar preses starpniecību pauda nepatiku pret Bentu izraudzīto taktiku, kas, pēc viņu domām, noslāpējot Ronaldu uzbrucēja talantu.

"Zaudējām vienai no favorītēm, taču nebijām pelnījuši zaudējumu. Neveiksme pret Vāciju mūsu stratēģiju nemainīs. Zinām, ka dāņus esam agrāk uzvarējuši un varam to atkal izdarīt," uzsvēra Bentu.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2012-06-13 14:44, pirms 12 gadiem
Ronaldu būs krietni jāpapūlas, jo dāņu aizsardzība iepriekšējā spēlē izskatījās ļoti laba..
, 2012-06-13 14:57, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: Ronaldu būs krietni jāpapūlas, jo dāņu aizsardzība iepriekšējā spēlē izskatījās ļoti laba..
kuraa vietaa vinja tev izskatiijaas ljoti laba? holandieshiem bija pietiekami momentu, pashi vainiigi, ka naiesita.
turklaat veel vaartos staav kaut kaads nervozs ambaalis.
, 2012-06-13 14:59, pirms 12 gadiem
Dāņu aizsardzība ir vājāka par vācu. Ronaldu tiešām pret Vāciju izveidoja pāris 100% momentus.
, 2012-06-13 15:02, pirms 12 gadiem
555 rakstīja: kuraa vietaa vinja tev izskatiijaas ljoti laba? holandieshiem bija pietiekami momentu, pashi vainiigi, ka naiesita.
turklaat veel vaartos staav kaut kaads nervozs ambaalis.
Nu es domāju ja dāņi atkal gūs pirmie vārtus, tad noparkos busu savā laukuma pusē un POR būs grūti to uzlauzt..
, 2012-06-13 15:41, pirms 12 gadiem
es domāju ka šodien uzvarēs Nīderlande un Portugāle, lai vienkārši nāves grupā lielāka jautrība
, 2012-06-13 17:20, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: Nu es domāju ja dāņi atkal gūs pirmie vārtus, tad noparkos busu savā laukuma pusē un POR būs grūti to uzlauzt..
ar taadu vaartsargu buss var nepaliidzeet, var arii taureniiti ielaist.
veel jautaajums ir, vai daanji paarkaaps noteikumus netaalu no soda laukuma. ja jaa, buus vakars uz ezera bet tiesaas skots un var arii nesvilpot pa labi un pa kreisi. tad gan var izdoties.
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.