Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kapello: "Hodžsonam būs grūti iedvest Anglijai uzvarētāju garu"

Kapello: "Hodžsonam būs grūti iedvest Anglijai uzvarētāju garu"
Fabio Kapello
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello paudis uzskatu, ka jaunajam valstsvienības trenerim Rojam Hodžsonam īsā laikā var neizdosies komandā iedvest uzvarētāju garu, kas nepieciešams veiksmīgam startam Eiropas čempionātā.

"Vadīt klubu un valstsvienību ir pilnīgi atšķirīgas lietas," uzsvēra Kapello. "Izlasē tavs uzdevums ir izvēlēties labākos spēlētājus no pieejamajiem. Tas nav vienkārši, tā kā kāds gūst savainojumu, vēl kāds atrodas sliktā sportiskā formā, kādu neapmierina kaut kas klubā, vēl kādam ir konflikts ar treneri un tā tālāk."

"Kaut ko paveikt īsā termiņā ir praktiski neiespējami. Hodžsonam būs grūti [līdz Eiropas čempionātam] iedvest valstsvienībai uzvarētāju garu," jauno Anglijas izlases galveno treneri brīdināja viņa priekštecis. "Roju pazīstu no laikiem kopš viņš strādāja Itālijā. Pēdējo gadu laikā esam tikušies bieži. Uzskatu, ka Hodžsons ir laba izvēle Anglijai un novēlu viņam izdošanos."

Jau ziņots, ka Kapello izlasi vadīja kopš 2008.gada, taču šī gada februārī viņš atkāpās no amata. Ar Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "West Bromwich Albion" galveno treneri Hodžsonu līgums uz četriem gadiem oficiāli tika parakstīts 1.maijā, bet pienākumus viņš sāks pildīt 14.maijā, kad noslēgsies Premjerlīgas sezona.

Izmantotie resursi:
goal.com


, 2012-05-04 14:15, pirms 12 gadiem
Novēlu tikai veiksmi jaunajam trenerim.
, 2012-05-04 14:20, pirms 12 gadiem
Labrīt! Tas vienkārši nav iespējams, jo viņiem tāda jau sen kā vairs nav.
, 2012-05-04 15:07, pirms 12 gadiem
Mani vienmēr ir uzjautrinājušas angļu preses un līdzjutēju nepamatotās iedomas, ka viņi ir visu lielo turnīru favorītu vidū un tikai uzvara ir uzskatāma par panākumu. Nav brīnums ka visai viduvēja blice zem šāda spiediena salūst. Vai arī nepamatoti notic ka viņi ir paši labākie, un pēc tam ir šokēti cik nespējīgi viņi izskatās pret Spāniju vai Vāciju.
, 2012-05-04 17:55, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Mani vienmēr ir uzjautrinājušas angļu preses un līdzjutēju nepamatotās iedomas, ka viņi ir visu lielo turnīru favorītu vidū un tikai uzvara ir uzskatāma par panākumu. Nav brīnums ka visai viduvēja blice zem šāda spiediena salūst. Vai arī nepamatoti notic ka viņi ir paši labākie, un pēc tam ir šokēti cik nespējīgi viņi izskatās pret Spāniju vai Vāciju.


Anglija nav vairs tā Anglija, kas bija Bekhema zieda laikos. Ja godīgi tajos laikos viņai vienkārši nepaveicās. Komanda tiešām bija spējīga uz zeltu. Mūsdienu izlasi patiesībā grūti nosaukt par Anglijas izlasi.
, 2012-05-05 01:13, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Mani vienmēr ir uzjautrinājušas angļu preses un līdzjutēju nepamatotās iedomas, ka viņi ir visu lielo turnīru favorītu vidū un tikai uzvara ir uzskatāma par panākumu. Nav brīnums ka visai viduvēja blice zem šāda spiediena salūst. Vai arī nepamatoti notic ka viņi ir paši labākie, un pēc tam ir šokēti cik nespējīgi viņi izskatās pret Spāniju vai Vāciju.
vienā no pēdējiem BBC Match of the day komentētāji + Stoke treneris reāli runāja, ka Anglija uz turnīru brauks kā "underdogs". Dzeltenā prese ir dzeltena visur, arī no Latvijas hokeja izlases gaida olimpisko zeltu.
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.