Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Hamburg" tiek pie panākuma Brēmenē

"Hamburg" tiek pie panākuma Brēmenē
"Hamburg" svin vārtu guvumu
Foto: AP

UEFA kausa izcīņas pusfinālā pie panākuma pār Brēmenes "Werder" ar 1:0 tikuši "Hamburg" futbolisti. Vienīgos vārtus šajā spēlē guva Pjotrs Trohovskis. Atbildes spēle pēc nedēļas Hamburgā.

"Hamburg" izvirzās vadībā

"Ziemeļu derbijā" jau otrajā minūtē Ivica Oličs varēja izvirzīt vadībā "Hamburg", taču Vīze izgājienā nospēlēja veiksmīgi. Jau pēc brīža Diego varēja izcelties mājinieku labā, taču ar otro piegājienu bumbu tvēra Rosts. Turpmākajās minūtēs abas komandas mazliet nomierinājās, bet hamburgieši izskatījās mazliet labāk. Puslaika vidusdaļā viesiem radās vēl viena iespēja, bet Gerero sitiens tika atvairīts.

Bez vārtu guvumu šajā puslaikā "HSV" tomēr nepalika – 28. minūtē rezultāts beidzot tika atklāts, kad pēc Demela centrējuma ar galvu veiksmīgi nospēlēja Trohovskis, ieraidot bumbu vārtos. Brēmenieši uzreiz centās atspēlēt, taču sitieni lidoja garām vārtiem. "Werder" pārliecinoši pārņēma iniciatīvu, taču bumba pārsvarā atradās laukuma vidusdaļā nevis pie viesu vārtiem. Puslaika priekšpēdējā minūtē "Werder" radās vislabākā iespēja izcelties, bet Pizaro šo iespēju neizmantoja.

"Hamburg" sper soli pretī finālam

Otrā puslaika pirmajās minūtēs mazliet aktīvāki bija viesi, kuri izveidoja pāris pusmomentus, bet nopietni draudi Vīzes vārtiem neradās. Brēmenes spēlētāji pamazām pārņēma iniciatīvu, taču Hamburgas aizsargi spēlēja ļoti kompakti. Tas viss beidzās ar to, ka puslaika vidū Oličs veica veiksmīgu izrāvienu un izdarīja sitienu, taču Vīze bija vietā.

Turpinājumā abas komandas izdarīja vairākus sitienus, bet tie nebija pārāk bīstami. Tuvojoties spēles beigām, "Werder" pārsvars turpināja pieaugt, bet bumba spītīgi negribēja lidot vārtos. Pēdējās minūtēs brēmeniešu spiediens bija milzīgs, bet hamburgieši izturēja, noturot ļoti svarīgu uzvaru ar 1:0.

Atbildes spēle tiks aizvadīta 7. maijā Hamburgā.

"Hamburg" gūst uzvaras vārtus

UEFA kausa izcīņas pusfināls

Werder - Hamburg 0:1 (0:1) (Trohovskis 28')

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2009-04-30 23:40, pirms 15 gadiem
Tiešām augstas klases futbols.neviena komanda nedomāja padoties.žēl ka Werder neguva vārtus bija it kā pelnijuši.
, 2009-04-30 23:45, pirms 15 gadiem
Viesos 1:0 uzvara. Lieliski, atbildes spēle Hamburg stadionā.
, 2009-04-30 23:49, pirms 15 gadiem
Jāpiekrīt, labs futbols bija, abas komandas uzbruka, šķiet, bez aprēķiniem par nākamo kārtu, vienkārši likās, ka spēlētājiem prieks spēlēt, un bija prieks skatīties.
Uz beigām jau Werder dikti spieda, bet vienmēr kaut kā pietrūka.
Pie zaudētajiem vārtiem daļēji vaina jāuzņemas Fricam, kurš kāpās un kāpās atpakaļ, bet pēc bumbas tā arī neuzlēca, un Trohovskis varēja brīvi sist ar galvu.
, 2009-05-01 00:07, pirms 15 gadiem
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! veel viena laime shovakar aiz HOKEJA !!!!
, 2009-05-01 00:07, pirms 15 gadiem
Brēmene spēlē skaistu futbolu. un liek spēlēt arī pretiniekiem skaisti. priecē.
, 2009-05-01 00:22, pirms 15 gadiem
Šaize !!!
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.