Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

D grupa: "Juventus" uzvar "City", nodrošina play-off

D grupa: "Juventus" uzvar "City", nodrošina play-off
Mario Mandžukičs pārspēj Džo Hārtu
Foto: AP/Scanpix

Trešdien vēlu vakarā UEFA Čempionu līgā futbolā D grupas priekšpēdējās kārtas spēlē Turīnas "Juventus" mājās ar 1:0 pieveica "Manchester Cuty", bet tikšanu izslēgšanas turnīrā nodrošinājušas abas komandas, jo "Sevilla" izbraukumā ar 2:4 piekāpās "Borussia".

"Sevilla" zaudēja jebkādas pat teorētiskas cerības iespraukties labāko divu skaitā un izslēgšanas turnīrā. To palīdzēja paveikt "Borussia", kas mājās apspēlēja spāņus ar 4:1. Jau 29. minūtē Larss Štindls atklāja rezultātu, otrā puslaika vidusdaļā ASV izlases pussargs Fabians Džonsons dubultoja vāciešu pārsvaru. Desmit minūtes vēlāk Rafaels panāca jau 3:0, lai gan kopumā bumbas kontrole abām komandām bija diezgan līdzīga.

Komandas daudz uzbruka, daudz sita vārtu virzienā, un 82. minūtē beidzot paveicās arī seviļiešiem. Pēc Fernando Lorentes piespēles Vitolo atguva vienus vārtus, taču gandrīz uzreiz Štindls izcēlās atkārtoti. Šoreiz pussargs no metriem divdesmit ar sitienu apakšējā stūrī panāca 4:1. Vēl vienus mierinājuma vārtus "Sevilla" guva pašā mača izskaņā, kad Evers Banega bija precīzs 11 metru soda sitienā, bet "Borussia" svinēja uzvaru ar 4:2.

Šī bija "Borussia" pirmā uzvara Čempionu līgā un komanda atstāja pēdējo vietu tabulā, paceļoties uz trešo, taču pēdējā kārtā to teorētiski vēl var zaudēt.

Pēdējā kārtā vāciešiem būs jāspēlē Mančestrā pret vietējo "City", kas šodien viesos ar 0:1 atzina Turīnas "Juventus" pārākumu. Vairāk ar bumbu bija viesi no Anglijas, kas arī biežāk tika pie standartsituācijām un biežāk veidoja bīstamus uzbrukumus, tomēr pašu galveno uzdevumu paveikt nespēja - bumba vārtos nelidoja ne reizi.

"Juventus" vienīgos vārtus guva brīdi pēc bīstama "City" uzbrukuma, kad 18. minūtē pēc Aleksa Sandro piespēles Mario Mandžukičs pārspēja Džo Hārtu. Tie bija horvātu uzbrucēja otrie vārti grupu turnīrā un interesanti, ka abi gūti tiesi pret mančestriešiem. Spēles izskaņā "City" centās par visām varītēm izlīdzināt rezultātu, tomēr nesekmīgi sita gan Turē, gan Stērlings, un rezultātu mainīt tā arī neizdevās.

"Juventus" savā laukumā nav zaudējusi jau 16 spēles.

D grupa

V.KomandaS.U.N.Z.VārtiP.
1.Juventus53206:211
2.Manchester City53028:69
3.Borussia (M)51226:85
4.Sevilla51047:11 3

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-25 23:55, pirms 8 gadiem
Kā jau teicu, zāğis..
, 2015-11-25 23:56, pirms 8 gadiem
tas Sterlinga miss bija izšķirošs, nebūšu pārsteigts, ja City atkal uzkāps uz Barsas grābekļa
, 2015-11-25 23:57, pirms 8 gadiem
Pasaulē stiprākais klubs atkal tika piesmiets. Juve ne ar optimālo sastāvu paņēma uzvaru. Aguero un Turē konkrēti degradē. Turē vispār partnerus neredz
, 2015-11-25 23:57, pirms 8 gadiem
City tikshanu 1/8 finaalaa bija nodroshinaajusi jau pirms shiis kaartas...
, 2015-11-25 23:57, pirms 8 gadiem
Problem? rakstīja: tas Sterlinga miss bija izšķirošs, nebūšu pārsteigts, ja City atkal uzkāps uz Barsas grābekļa
cerams, ka shos atkal nesalozees
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-26 00:02, pirms 8 gadiem
prieks ka Juve atkopjas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-26 00:06, pirms 8 gadiem
Lielisks un aizraujošs futbols. Paldies "City", ka bija cienījami sparinga partneri, bet neka vairāk. Lieliska spēle Aleksa Sandru izpildījumā - jau otrā pēc kārtas. Prieks skatīties! Un nekādu šaubu par to, ka Dži Dži joprojām ir planētas labākais vārtsargs. Soļojam tālāk! Forza Juve! Forza Italia!
Slēpts komentārs: susurkins
, 2015-11-26 00:22, pirms 8 gadiem
Pelegrini atkal savaa elementaa,kad vajag nevar izspiest no komandas rezultaatu
, 2015-11-26 00:23, pirms 8 gadiem
susurkins rakstīja: Smags zaudējums, bet turpinam cīņu!
Come on City!
Come down šhity
, 2015-11-26 00:31, pirms 8 gadiem
4emsi, kas Tev tik ļoti pret City?
, 2015-11-26 02:07, pirms 8 gadiem
kā mēs labi zinām, EPL Manchester City nemaz neizskatās tik vāji... tātad izdarām secinājumus, ka Juve, seviski vidējā līnija, atkal nospēlēja jauki Skatījos un domāju - ja šitie džeki nolauzīs kopā vēl kādu gadiņu, sāks saprasties no pusvārda (bet jau ir labāk!), ja Dybala un Morata neizniekos 90% no momentiem...un ja līdz tam aizsardzības "cements" vēl būs ierindā... nu tad jebkurš varēs atrauties, un smagāk, nekā tas šoreiz gadījās City. Atšķirībā no autora neredzēju, ka "viesi veidoja bīstamākus uzbrukumus" - jā, pāris bija, jo futbols bija atklāts, bet reālu izdevību otrā laukuma pusē bija ak vai cik vairāk. Dybalam vien nez cik, tad vēl Moratam, Kuadrado, tiklīdz iznāca, Lihtam, Bonucci gandrīz... Un, protams, divas izcilas epizodes Bufonam, tik vien, ka Sterlings gan varēja trāpīt - tas arī viss no City puses. Šajā kontekstā jāatzīmē Mandžukičs, kurš atšķirībā no pārējiem, tomēr spēja realizēt vienu no saviem diviem momentiem. Un jāpaslavē Pogba un Sandro, kas centīgi veidoja uzbrukumus, bet spēja nostrādāt arī aizsardzībā kopā ar pārējiem. Ja nu kāds nebija īsti "savā omā", tad Markizio, bet tas nekas - kam negadās, būs jau labi.
Labā omā - uz Seviļu!
Forza Juve!
, 2015-11-26 03:25, pirms 8 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Lielisks un aizraujošs futbols. Paldies "City", ka bija cienījami sparinga partneri, bet neka vairāk. Lieliska spēle Aleksa Sandru izpildījumā - jau otrā pēc kārtas. Prieks skatīties! Un nekādu šaubu par to, ka Dži Dži joprojām ir planētas labākais vārtsargs. Soļojam tālāk! Forza Juve! Forza Italia!
Visu cieņu Buffonam, bet šo godu jau ir atdevis citiem amata brāļiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-26 08:38, pirms 8 gadiem
RobisK rakstīja: City zaudēja jo pašlaik ir pilnmēness un komanda nespēja parādīt visu savu potenciālu. Pat Hārts guva traumu - tas nenotika tāpat vien.
, 2015-11-26 09:03, pirms 8 gadiem
Pec speeles ar pool kaads teica, ka komanda pilniibaa koncentreejusies uz CL speeli pret Juvi, taapeec taads zaagjis no pool :-)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-26 12:27, pirms 8 gadiem
3double rakstīja: Visu cieņu Buffonam, bet šo godu jau ir atdevis citiem amata brāļiem!
Šovakar pat kvēlākie skeptiķi varēja pārliecināties par pretējo
, 2015-11-26 12:30, pirms 8 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Pec speeles ar pool kaads teica, ka komanda pilniibaa koncentreejusies uz CL speeli pret Juvi, taapeec taads zaagjis no pool :-)
Tā Robika-Bobika verbālā caureja jau piegriezusies, tāpēc nav vērts viņam neko atgādināt, un vispār nav vērts viņam atbildēt, lai padarītu Sportacentra vidi tīrāku un brīvu no troļļiem.
, 2015-11-26 14:34, pirms 8 gadiem
Turīnā, stadiona komentators City sākumā pieteica kā United
, 2015-11-26 16:38, pirms 8 gadiem
Sūdīgs rezultāts, protams, bet spēle bija OK. Ļoti žēl, ka spēle trāpijās brīdī, kad vienīgais veselais uzbrucējs vēl nav gatavs nospēlēt pat pilnu spēli, līdz ar to uz pēdējām 30 min kā ST bija jālaiž Stērlings, kas šajā pozīcijā tomēr nav labs variants šādam līmenim.
Pogba ir zvērs, 100m ir vērts maksāt par viņu.
Ja vien pēdējā kārtā Juve nezaudē Spānijā (kas iespējams), droši vien atkal 1/16 būs Barsa un varēsim uzspēlēt savas ikgadējās spēles pret viņiem un atvadīties no ČL pēc tām, bet vismaz būs iemesls aizbraukt uz Barselonu.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.