Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Starkovs un Zavetjēri sola novērtēt pretiniekus

Starkovs un Zavetjēri sola novērtēt pretiniekus
Nunsio Zavetjēri ("Ventspils")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Domās par šodien notikušo UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra izlozi dalījušies divu Latvijas futbola klubu galvenie treneri - Aleksandrs Starkovs ("Skonto") un Nunsio Zavetjēri ("Ventspils").

Jau ziņojām, ka šodien UEFA Eiropas līgas izlozē noskaidrojās mūsu futbola klubu pretinieki kvalifikācijas turnīrā. Rīgas "Skonto" Eiropas līgā gaida cīņa 1. kārtā pret Ziemeļīrijas klubu "Portadown" (pirmā spēle 1. jūlijā notiks viesos, bet atbildes mačs - 8.jūlijā "Skonto" stadionā), savukārt ventspilnieki, kas jau automātiski kvalificējušies 2. kārtai, tiksies ar maķedoniešu klubu "Teteks" (15. jūlijā mājās, 22. jūlijā - izbraukumā).

Rīgas "Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs: "Mēs pirmie no Latvijas klubiem sākam dalību Eirokausos, tāpēc mums gaidāms ļoti atbildīgs starts. "Skonto" vajadzēs aizstāvēt ne tikai sava kluba, bet arī mūsu futbola un Latvijas godu uz Eiropas futbola skatuves. "Portadown" ir klubs ar senām tradīcijām, lai gan ar skaļiem panākumiem nav izcēlies. Tomēr pirms kaujas nevajag vicināt uzvaras karogus, jo visus pretiniekus ir jāuztver nopietni. "Skonto" vienmēr ir izvirzījis augstus mērķus, tāpēc darīsim visu, lai tiktu pēc iespējas tālāk šajā turnīrā. Tagad pirmais uzdevums ir iegūt pēc iespējas vairāk informācijas par klubu un redzēt viņu spēļu ierakstus, lai pienācīgi sagatavotos spēlēm."

FK "Ventspils" galvenais treneris Nunsio Zavetjēri: "Par mūsu pretinieku neko nezinu. Ir laiks, lai par viņiem savāktu visu nepieciešamo informāciju. Nenosaukšu "Ventspili" par pāra favorīti, jo ar lielu cieņu attiecamies pret katru pretinieku. Protams, gribētos mājas spēlē ielikt stabilus pamatus pirms brauciena uz Maķedoniju, taču pagaidām par to runāt ir pāragri."

Izmantotie resursi:
skontofc.lv
fkventspils.lv


, 2010-06-21 20:11, pirms 14 gadiem
Tā tikai vēl pietrūka, lai viņi atklāti pateiktu, ka nolīdzinās pretiniekus līdz ar zemi...Pretinieki vēl nobīsies un atteiksies vispār spēlēt!
, 2010-06-21 20:14, pirms 14 gadiem
Galvenais izvēlēties pareizo taktiktu, kā Korejiešiem
, 2010-06-21 20:16, pirms 14 gadiem
abi klubi vinnēs šo raundu, bet par to, kas tālāk skatīsiem pēc tam!

treneri nevar atļauties bārstīties ar solijumiem,
bet saku, ka citadak nevar- JAUZVAR
, 2010-06-21 20:20, pirms 14 gadiem
dragoo rakstīja: abi klubi vinnēs šo raundu, bet par to, kas tālāk skatīsiem pēc tam!

treneri nevar atļauties bārstīties ar solijumiem,
bet saku, ka citadak nevar- JAUZVAR
Neesi tik pārliecināts - nemaz tik sen Skonto vienam Maķedonijas klubam zaudēja 0:6. Un arī ziemeļīriem viens no mūsu klubiem zaudēja pagājušajā sezonā, tā kā tas līmenis nav tik zems, kā iedomājies!
, 2010-06-21 20:24, pirms 14 gadiem
Sorry ne pa tēmu,bet nekur nevaru atrast info par Baltijas kausu kurš beigās vinēja?Kā nospēlēja Lietuva ar Igauniju!?
, 2010-06-21 20:30, pirms 14 gadiem
Ndeki rakstīja: Sorry ne pa tēmu,bet nekur nevaru atrast info par Baltijas kausu kurš beigās vinēja?Kā nospēlēja Lietuva ar Igauniju!?
lietuva ieguva kausu bet kāds rez nezinu
, 2010-06-21 20:33, pirms 14 gadiem
Viesulis rakstīja: Neesi tik pārliecināts - nemaz tik sen Skonto vienam Maķedonijas klubam zaudēja 0:6. Un arī ziemeļīriem viens no mūsu klubiem zaudēja pagājušajā sezonā, tā kā tas līmenis nav tik zems, kā iedomājies!
es neko neiedomājos, zinu šo limeni.
zinu starpību, vnk
pēr pirms Eirokausiem Skonto izjuka visa priekšējā linija- pardeva Dvali, Lukjanovu, trauma Pereplotkinam, Caunjam, Blankam... tadel pern izkritam aatri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-21 20:52, pirms 14 gadiem
gribēos redzēt veco labo SKONTO spēli, Starkova kungs lūdzu sataisiet lietas pareizi

Ventspils, ieprieciniet mūs kā pagājušo sezon
, 2010-06-21 21:05, pirms 14 gadiem
Ndeki rakstīja: Sorry ne pa tēmu,bet nekur nevaru atrast info par Baltijas kausu kurš beigās vinēja?Kā nospēlēja Lietuva ar Igauniju!?
Leiši paņēma kausu, Estus uzvareja ar 2:0 !
, 2010-06-22 10:46, pirms 14 gadiem
dragoo rakstīja: es neko neiedomājos, zinu šo limeni.
zinu starpību, vnk
pēr pirms Eirokausiem Skonto izjuka visa priekšējā linija- pardeva Dvali, Lukjanovu, trauma Pereplotkinam, Caunjam, Blankam... tadel pern izkritam aatri
..nu ja pareizi atceros, tad pērn Skonto spēlēja ar Īrijas vidusmēra klubu nevis ziemeļīriem.. Ar Linfield (Ziemeļīrija) pāris gadus atpakaļ ČL kvalifikācijā spēlēja FKV un zaudēja divu spēļu summā..

..jebkurā gadījumā - nav mums tas līmenis tik augsts, lai tagad varētu apgalvot, ka Maķedonijas un Ziemeļīrijas klubi jāsit lupatās; domāju, ka līmenis ir stipri līdzīgs..
, 2010-06-22 16:59, pirms 14 gadiem
Abi šie klubi (Ziemeļīrijas un Maķedonijas) savu valstu čempionātos ieņēma 6. resp. 7 vietu (Eirokausos iekļuva, pateicoties panākumiem savas valsts kausa izcīņā), tātad objektīvi ir vājāki par pagājšgadējo Derry City un par Rabotnički. Tas gan nenozīmē, ka Skonto un Ventspils būtu favorīti, drīzāk izredzes jāvērtē kā "fifty:fifty", kas tomēr nozīmē, ka varam reāli cerēt uz pozitīvu iznākumu vismaz vienā no šiem pāriem (kamēr liepājnieku izredzes diemžēl nepārsniedz 1%, jelgavnieku -- 5%).
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.