Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Cauņa devies uz Volfsburgu, Agvero un Rūnijs rītvakar nespēlēs

Cauņa devies uz Volfsburgu, Agvero un Rūnijs rītvakar nespēlēs
Aleksandrs Cauņa
Foto: Pfc-cska.com

Latvijas izlases futbolists Aleksandrs Cauņa kopā ar pārējo komandu devies uz UEFA Čempionu līgas spēli Volfsburgā. Savukārt Mančestras klubiem "United" un "City" nepalīdzēs to vadošie uzbrucēji Veins Rūnijs un Serhio Agvero.

Maskavas CSKA rītvakar plkst. 21:45 viesosies pie Vācijas Bundeslīgas vicečempiones "Wolfsburg". Uz Vāciju devās visi 20 spēlētāji, Aleksandru Cauņu ieskaitot, kuri tika pieteikti pēdējai Krievijas Premjerlīgas spēlei pret Sanktpēterburgas "Zenit" (2:2). Taču tā kā Čempionu līgā mačam drīkst pieteikt tikai 18 futbolistus, diviem spēlētājiem nāksies palikt malā.

Jāpiebilst, ka nedēļas nogalē CSKA treneru štābu papildināja zināmais baltkrievu speciālists Viktors Gončarenko, kurš Borisovas BATE aizveda līdz sešiem Baltkrievijas čempiones tituliem un ieveda to arī Čempionu līgas grupu turnīrā. Gončarenko pēdējā sezonā BATE bija arī latviešu vārtsarga Germana Māliņa treneris. Pēc tam Gončarenko vadīja Krievijas klubus "Kuban" un "Ural".

Anglijas vicečempione Mančestras "City" rītvakar uzņems Itālijas čempioni un Čempionu līgas finālisti Turīnas "Juventus". Anglijas kluba galvenais treneris Manuels Pelegrini apstiprināja, ka spēlē traumu dēļ nevarēs piedalīties Serhio Agvero, Fabians Delfs, Pablo Savaleta un Gaels Klišī, toties Davids Silva, Rahīms Stērlings, Fernandinju un Samirs Nasrī būšot gatavi atgriezties ierindā.

Nespēlēs arī CSKA grupas biedres Mančestras "United" uzbrucējs Veins Rūnijs, kurš iedzīvojās savainojumā pirms spēles pret "Liverpool". Kluba vadība izlēma neforsēt Rūnija atgriešanos laukumā, un Eindhovenā Luijam van Gālam nāksies iztikt bez viņa pakalpojumiem. Iespējams, pirmā iespēja pamatsastāvā varētu tikt dota par 50+30 miljoniem eiro nopirktajam Antonijam Marsiālam, kurš pret "Liverpool" sekmīgi gāja uz maiņu, debijā gūstot meistarīgus vārtus.

Savainojumā iedzīvojies arī Itālijas čempiones Turīnas "Juventus" futbolists Klaudio Markīzio. Itāļu futbolists izlaida pirmās divas spēles A sērijā, tomēr sestdien spēlē pret "Chievo" devās laukumā, taču sāpju dēļ spēli nepabeidza un tika nomainīts. Pēc komandas ārstu apskates futbolistam konstatēts augšstilba muskuļa plīsums, un tiek prognozēts, ka sportistam nāksies izlaist aptuveni mēnesi.

Izmantotie resursi:
Армейцы вылетели в Германию — pfc-cska.com
City v Juventus: Aguero out for City -...
Rooney out of Champions League group opener -...
Juventus news: Fresh injury blow for Claudio...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-14 19:10, pirms 9 gadiem
Žēl, cerams, ka līdz sestdienai būs gatavs. Vēl Fernando būs atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-14 20:34, pirms 9 gadiem
Šaubas kā tiks pie spēlēšanas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-15 08:49, pirms 9 gadiem
Savālētais Agverro
, 2015-09-15 12:31, pirms 9 gadiem
Germans Šeremetjevs rakstīja: mr.agri sūdveizda kas ir savaleta un agvero? savaleta tas ir jauns stulbings iekš sportacentrs?
Ja sportacentram nav paveicies ar spāņu valodas konsultantu, tāpēc jau nevajag personiski apvainot autoru. Konsekvences nav nekādas- ja jau uzrakstīja Savaleta, tad vajadzēja rakstīt arī Pavlo, lai gan pareizi ir Pablo Sabaleta. Savukārt spāņu val. Agüero latviski būtu pareizāk atveidot kā Agjero.

Veiksmi un spēles laiku abiem mūsējiem ČL!
, 2015-09-15 12:51, pirms 9 gadiem
1,8 Kof uz man city ir objektivs? straikeru nav. Mekleju droshako likmi ko uzlikt.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.