Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''Ventspils'' bijušie pretinieki ''Sporting'' lauž līgumu ar Angulo

''Ventspils'' bijušie pretinieki ''Sporting'' lauž līgumu ar Angulo
Migels Angulo
Foto: abola.pt

Latvijas kluba FK ''Ventspils'' nu jau bijusī pretiniece Eiropas līgā Lisabonas ''Sporting'', abpusēji vienojoties ar pašu spēlētāju, lauzusi līgumu ar spāņu uzbrūkošā tipa pussargu Migelu Anhelu Angulo.

Lisabonas klubam 32 gadus vecais futbolists pievienojās augusta beigās, parakstot līgumu uz vienu gadu, taču pavadot komandā nepilnus četrus mēnešus, abpusēji vienojoties ar ''Sporting'' kluba vadību, nolēma lauzt līgumu. Šī perioda laikā pieredzējušais pussargs komandas rindās piedalījās deviņos mačos, ieskaitot arī abas spēles pret ''Ventspili'' gan Rīgā, gan Lisabonā, kad Angulo nāca laukumā uz maiņu otrajā puslaikā.

Lai arī pagaidām oficiāli pats spēlētājs vēl nav apstiprinājis, tomēr daži ārzemju mediji vēsta, ka Angulo, laužot līgumu ar ''Sporting'', nolēmis pielikt punktu arī savai 14 gadus ilgajai karjerai. Lai nu kā, tuvākajā laika noteikti taps zināms, vai tā patiešām ir noticis. Vecums jau nu vēl nav tāds, lai teiktu futbolam ardievas, un savas komandas rindās viņu noteikti vēlētos redzēt vairāki klubi, taču kā būs – rādīs laiks. ''Viņš ir cilvēks ar spēcīgu personību. Runāju ar viņu aci pret aci un pateicu savu viedokli par viņa pašreizējo situāciju un iespējamo nākotni kluba rindās. Viņš parādīja lielisku raksturu un visu saprata. Bet tas bija viņš pats, kurš pieņēma šādu lēmumu,'' atzina ''Sporting'' jaunais treneris Karloss Karvalals.

Visu savu karjeru (kopš 1995.gada, vienīgi 1996./1997. gada sezonā viņš tika izīrēts ''Villarreal'') Angulo pārstāvēja ''Valencia'', taču šovasar Valensijas kluba vadība paziņoja, ka viņš komandas plānos vairs neietilpst. Taču viss nebija tik vienkārši. Kā zināms, Valensijas klubam jau labu laiku ir finansiālās grūtības, kā rezultātā klubs spāņu spēlētājam bija parādā 2,4 miljonus eiro. Vēlāk gan vadība apsolīja izmaksāt šo summu ar norunu, ja Angulo piekritīs lauzt līgumu un pamest komandu. Tā arī notika un Angulo, kurš ir aizvadījis 11 spēles arī Spānijas izlasē, un par kuru interesi vasarā izrādīja ''Bolton Wanderers'', ''Everton'', ''Osasuna'' un ''Real Zaragoza'', toreiz nolēma pārcelties uz ''Sporting'', bet, kā izrādījās, ne uz ilgu laiku.

Izmantotie resursi:
portugoal.net
usatoday.com


, 2009-12-08 17:36, pirms 14 gadiem
nu kas tad nu. nedomāju, ka tādā veidā Angulo pat vēlētos beigt karjeru. cik var, visu laiku viņam ir kādas problēmas tad ar vadību, tad ar trneri, komandas biedriem. neticu, ka šajā situācijā vainojams kas cits.
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.