Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Apdraudēta Mesi dalība ČL 1/4 fināla atbildes spēlē pret PSG

Apdraudēta Mesi dalība ČL 1/4 fināla atbildes spēlē pret PSG
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Vakardienas Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā savainojumu guvušais „Barcelona” līderis un pasaules labākais futbolists Lionels Mesi varētu arī nepiedalīties atbildes mačā pret "Paris Saint Germain" (PSG) komandu. Lielāka skaidrība par savainojuma nopietnību būs šodien, taču šobrīd tiek runāts par to, ka futbolists spēlēt nevarēs līdz pat trim nedēļām.

Jau vēstīts, ka vakar UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā tika aizvadīta pirmā savstarpējā spēle, kurā "Paris Saint Germain" (PSG) savā laukumā uzņēma "Barcelona". Mača 38. minūtē Lionels Mesi izvirzīja vadībā viesus, bet puslaika beigās guva augšstilba muskuļa savainojumu un tika nomainīts. Otrā puslaika pēdējās minūtēs komandas guva trīs vārtus un spēle beidzās ar neizšķirtu rezultātu 2:2.

Šodien tiks veikta padziļināta medicīniskā pārbaude, lai noskaidrotu, cik ilgi argentīnietis nevarēs spēlēt, taču šobrīd tiek prognozēts, ka tās varētu būt pat trīs nedēļas. Tas varētu nozīmēt, ka viņš komandai nevarēs palīdzēt arī nākamnedēļ „Nou Camp” stadionā paredzētajā ceturtdaļfināla atbildes mačā pret PSG.

„Protams, tas būs liels zaudējums, jo Mesi ir pasaules labākais futbolists,” pēc mača teica „Barcelona” treneris Džordi Roura. „Mums gan ir Sesks Fabregas (arī vakar aizstāja savainoto Mesi), tāpēc varam justies pietiekami droši,” skaidroja treneris.

Izmantotie resursi:
Home | Mail Online


, 2013-04-03 11:45, pirms 11 gadiem
Nu paskatiisimies uz ko barsa speejiiga bez mesi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-03 12:36, pirms 11 gadiem
Barsai ir daudz augstas klases speletaji,kam gribas spelet,un soreiz bus izdeviiba kadam sevi pieradiit.Domaju ka bus interesanta atbildes spele.
, 2013-04-03 12:53, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: „Protams, tas būs liels zaudējums, jo Mesi ir pasaules labākais futbolists,” pēc mača teica „Barcelona” treneris Džordi Roura. „Mums gan ir Sesks Fabregas (arī vakar aizstāja savainoto Mesi), tāpēc varam justies pietiekami droši,” skaidroja treneris.

Pietiekami droši??? Sesks Barsā spēlē kā vecene. Arsenālā tādus aktiermākslas šedevrus nevarēja no viņa redzēt!
Viņš ir ieguvis Barselonas DNA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Zumis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-03 14:51, pirms 11 gadiem
par Messi pagaidām ko runāt ir tīra spekulēšana,no viena pēcspēles preses konferencē pateikta teikuma izzīsts pieņēmums,trakāk gan ir ar Masherano,kam trauma uz sešām nedēļām,kas nozīmē,ka Barca reāli palikusi ar diviem centra aizsargiem,ar Piqe un Bartru,kas visu sezonu nomarinēts uz soliņa,ir par ko padomāt pirms atbildes spēles pret PSG un iespējamā pusfināla
, 2013-04-03 15:42, pirms 11 gadiem
beidzot arī Barcas mājas lapā parādījusies informācija par Messi,nākamo spēli pret Maljorku točna izlaidīs,tālākais jau būs atkarīgs no atlabšanas progresa,tā kā var paspēt līdz PSG spēlei
, 2013-04-03 16:12, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: beidzot arī Barcas mājas lapā parādījusies informācija par Messi,nākamo spēli pret Maljorku točna izlaidīs,tālākais jau būs atkarīgs no atlabšanas progresa,tā kā var paspēt līdz PSG spēlei
lieliski jaunumi par Messi. jaacer, ka pietiks sapraata pret PSG vinju atstaat rezervee un laist aaraa tikai probleemu gadiijumaa.
savukaart aizsardziibaa gan jau pie Pikee pieliks Busketu (vai Songu), galu galaa - tik un taa tur jaagruustaas ar Ibru. priecee, ka Bartra dabuus praksi vismaz la ligaa.
, 2013-04-03 16:26, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: lieliski jaunumi par Messi. jaacer, ka pietiks sapraata pret PSG vinju atstaat rezervee un laist aaraa tikai probleemu gadiijumaa.
savukaart aizsardziibaa gan jau pie Pikee pieliks Busketu (vai Songu), galu galaa - tik un taa tur jaagruustaas ar Ibru. priecee, ka Bartra dabuus praksi vismaz la ligaa.
visdrīzāk jau ka Buskets spēlēs centrā,sezonas sākumā Songu centrā mēģināja,bet ātri vien saprata,ka nekas labs tur nesanāks,tik vai Songs spēs nospēlēt vajadzīgajā līmenī CL Busketsa pozīcijā,par to māc šaubas, jācer,ka Adriano pēc iespējas ātrāk atgriezīsies,viņš centrā vislabāk izskatījās
, 2013-04-03 16:37, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: visdrīzāk jau ka Buskets spēlēs centrā,sezonas sākumā Songu centrā mēģināja,bet ātri vien saprata,ka nekas labs tur nesanāks,tik vai Songs spēs nospēlēt vajadzīgajā līmenī CL Busketsa pozīcijā,par to māc šaubas, jācer,ka Adriano pēc iespējas ātrāk atgriezīsies,viņš centrā vislabāk izskatījās
Nu Songs jau nu manuprāt ir labāks CDM nekā Buskets. Bet tas tikai mans viedoklis.
, 2013-04-03 16:42, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: Nu Songs jau nu manuprāt ir labāks CDM nekā Buskets. Bet tas tikai mans viedoklis.
kā uz aizsardzību tendēts,jā,varētu tev piekrist,bet Barcā tas nav vienīgais CDM uzdevums,viņam ar aktīvi jāpiedalās uzbrukumu veidošanā,kas nav Songa stiprā puse,vismaz cik nu viņš ir spēlējis Barcas sastāvā,viņš nav to parādījis
, 2013-04-03 16:54, pirms 11 gadiem
„Mums gan ir Sesks Fabregas (arī vakar aizstāja savainoto Mesi), tāpēc varam justies pietiekami droši,” skaidroja treneris.

Ar humoru dzekam viss kartiba!
Fabregas,ta ir lielaka kluda Barselona!
, 2013-04-03 18:05, pirms 11 gadiem
d-man rakstīja: Viņš ir ieguvis Barselonas DNA.
Man ir cita teorija. Kāds no "Barcelona" ir gulējis ar Kristīni. Njā, Spānijā simulācijas prasmes izrādās var nodot arī dzimumkontaktu ceļā
, 2013-04-03 19:29, pirms 11 gadiem
d-man rakstīja: Viņš ir ieguvis Barselonas DNA.
Dažai labai Kristīnītei daivera un raudātāja DNA ir kopš dzimšanas.
Ašrafs Hakīmi pret savu bijušo komandu. Foto: Chine Nouvelle/Sipa/Scanpix
6

Parīze vai Dortmunde – kura komanda atgriezīsies Čempionu līgas finālā?

Šovakar tiks noskaidrota UEFA Čempionu līgas pirmā fināliste – par to kļūs vai nu Francijas čempionvienība PSG, vai arī Dortmundes "Borussia", kas pirmajā spēlē bija pārāka ar rezultātu 1:0. Cīņas sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
"Olympiacos" futbolisti. Foto: EPA/Scanpix

''Aston Villa'' mājās zaudē ''Olympiacos'', ''Fiorentina'' izrauj uzvaru pār beļģiem

UEFA Eiropas Konferences līgā šovakar startēja pusfinālu dueļi. ''Aston Villa'' mājās cieta neveiksmi pret ''Olympiacos'', savukārt ''Fiorentina'' izrāva uzvaru savā laukumā pār ''Club Brugge''.
Mirklis pēc Roberta Andriha vārtu guvuma Romā. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Scanpix

Leverkūzenieši izcilo sezonu turpina ar Romas ieņemšanu Eiropas līgas pusfinālā

UEFA Eiropas līgas pusfināla pirmajās kaujās šīs sezonas spožākais klubs Leverkūzenes "Bayer" izbraukumā pārspēja (2:0) "Roma", bet Marseļas "Olympique" savā laukumā atspēlējās pret Bergamo "Atalanta" – 1:1.